constantin Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Słabo widać to jak mniemam to flanelowe "coś":) co masz na grzbiecie ale domyślam się, że ok...choć dziwnie wyszły na zdjęciu wyłogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Brustasza po prawej stronie czy to tylko przez to odbicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Brustasza po tej samej stronie co butonierka i dziurki na guziki, więc albo odbicie albo wszystko jest odwrócone (a Bartek leworęczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Więcej tu: http://the-bigwig.blogspot.com/2013/02/ ... rdowo.html Wiem, że mankiety rękawów nieco za luźne więc zjeżdżają nieco za nisko, ale zapomniałem przeszyć guzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 @Vitty: Jak na intercity zdecydowanie overdressed Ale marynarka na żywo robi wrażenie, dopasowanie nienaganne @Bartek: Jeśli marynarka dalej będzie się w taki sposób odwdzięczać za okazane miłosierdzie, to pozostaje jedynie nosić ją jak najczęściej. Taki model widnieje na liście niezbędników, których brakuje mojej szafie @Static87: Ciekawa interpretacja zestawu klubowego, gdybyś dodał zdjęcie bez twarzy, to od razu bym poznał, że Twoja Jedyne co bym zmienił to poszetka, myślę, że jakaś mniej bordowa lepiej by tu zagrała. Ale skoro chciałeś pełnej koordynacji kolorystycznej, to takową udało Ci się osiągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Więcej tu: http://the-bigwig.blogspot.com/2013/02/ ... rdowo.html Wiem, że mankiety rękawów nieco za luźne więc zjeżdżają nieco za nisko, ale zapomniałem przeszyć guzika. Na blogu są ciekawsze fotki, szczególnie te z szalikiem. Dopiero wtedy wszystkie kolory grają doskonale. Poza świetnie dobraną kolorystyką, również tkaniny zgrały się wzajemnie. Na dodatek strój jest odpowiedni do okazji. Dla mnie rewelacja i same plusy. Mankiety koszuli to drobiazg do łatwej korekty, a właściciel sam zauważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Dla detektywów - jest jeszcze obrączka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Co miałem w weekend na sobie? M.in. nowe szare spodnie od Kruszewskiego. Manszety 4 cm, węższe w udach od wcześniejszych zamówień, wysoki stan (kończą się 5 cm wyżej od poprzednich). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Przykro mi, że muszę wrzucać takiej jakości zdjęcia, ale nie mam nic innego z weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondaas Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 @eye_lip spory kontrast przy stojącym obok mężczyźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kamiński Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Garnitur z wełny super 130 ,270 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Co miałem w weekend na sobie? M.in. nowe szare spodnie od Kruszewskiego. Manszety 4 cm, węższe w udach od wcześniejszych zamówień, wysoki stan (kończą się 5 cm wyżej od poprzednich). Świetne te szare spodnie, czy to flanela? Poszukuję czegoś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Tak, to flanela od Szarmanta z pakietu vintage , który przywiózł ostatnio z wysp. Jestem bardzo zadowolony z materiału. Fotka z bliska: http://forum.butwbutonierce.pl/download/file.php?id=7147 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Ba... Spodnie z szarej flaneli należą do zjawisk, które PRL wyparł całkowicie ze społecznej świadomości, zastępując je "flanelką" (materiał na ściereczki do wycierania kurzu) oraz "flanelową koszulą" (koniecznie w kratę, dla dzieci i robotników). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 @eye_lip spodnie bomba:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Dzięki, mam cały garnitur, ale zwykle noszę rozkompletowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Garnitur z wełny super 130 ,270 g Super wzór, piękna marynarka, można wiedzieć kto jest producentem wełny (i ewentualnie próbnik?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kamiński Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Garnitur z wełny super 130 ,270 g Super wzór, piękna marynarka, można wiedzieć kto jest producentem wełny (i ewentualnie próbnik?) Dziękuję.To włoska firma Ariston z katalogu Abiti Sportivi nr A856/57 Taka kratka występuje w paru kolorach,a mi osobiście podoba się jeszcze z dodatkiem koloru brązowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Panie Piotrze, a próbował Pan łączyć marynarkę lub spodnie w jakimś zestawie koordynowanym? np. te spodnie i blezer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kamiński Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Panie Piotrze, a próbował Pan łączyć marynarkę lub spodnie w jakimś zestawie koordynowanym? np. te spodnie i blezer? Tak mam taki pomysł i jest wiele możliwości.. właśnie się szyje jasna granatowa marynarka Myślę, że dobrym pomysłem jest też zestaw marynarka w kratę i szare lub granatowe spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz0194 Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Zestaw na studniówke. Myśle, że nie jest tragicznie, ale potrzeba jeszcze wiele nauki. Niestety poszedłem na łatwiznę w wyborze krawatu, nie miałem kompletnie pomysłu na wzór i kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Myślę, że wyglądałeś bardzo dobrze. Co masz w kieszonce na piersi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz0194 Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 lniana poszetka z obszyciem ze sklepu poszetka.com, niestety butonierka jest za waska i ciezko włozyc poszetkę, żeby dobrze wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Zgadzam się z @ eye_lip wyglądasz dobrze, o wiele lepiej niż ja na studniówce.., ale to było lata świetlne temu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Brustasza jest za wąska ... butonierka jest trochę wyżej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi