mr.vintage Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 @Bartek, świetny zestaw. Klasyka, ale ma to "coś". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em3r Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Walentynkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 @Vitty: O rycerzach nie pomyślałem, jedna z koleżanek z przekąsem stwierdziła, że brakuje mi colta i kowbojskich butów, bo przypominam nieco Clinta Eastwooda A na spotkaniu się pojawię, nie przepuściłbym okazji osobistego poznania części forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 15 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2013 Także walentynkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 15 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2013 Jeszcze jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 15 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2013 N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 15 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2013 @Fikaczyński: Pozostaje mi jedynie przyklasnąć, świetny zestaw! Nie wiem tylko czy w tych chino nie jest trochę za zimno, ale ze zdjęcia ciężko ocenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 15 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2013 @Fikaczynski Mam ta sama marynarke z MD i bardzo sobie chwale. Fajny zestaw (jedynie spodnie prezentuja sie jako tako). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 15 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2013 Spodnie zaprasowane w kant (czego nie widać na zdj! ;D), nie było mi zimno - nie są takie cienkie jak większość chinosów Dziękuję za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 Modinhat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitty Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 @Mosze: Z klasą, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em3r Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 Rewelacja, świetnie wszystko się komponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 płaszcz jest czarny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 płaszcz jest czarny? Nie, wszystkie ciemne elementy to ciemny granat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Co to za marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Ballantyne z 100% kaszmiru, prosiła o ratunek w TKMaxx na Marszałkowskiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Piękna marynarka i zestaw. Tylko patki bym wypuścił przy takim smart casual. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Dzięki Michał, patek niestety nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 @Bartku kolor marynarki jest identyczny czy zdjęcie przekłamuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 W rzeczywistości jest trochę intensywniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Debiut szalika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Udany debiut:)!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitty Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Pozdrowienia z pociągu Intercity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi