The-Bigwig Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Polubiłem dwa rzędy. Trzeba spróbować, żeby wiedzieć o czym mowa. Fajny zestaw. Szkoda tylko, że stoisz na sztorc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreseczek Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 weg mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 A nie robi Ci się fałdka zwana poznańską? edit: ogonki Szukałem co to ta fałdka i oczywiście znalazłem u Szarmanta na blogu . Nie robi się. jak na mój gust dwurzędówka za bardzo zbliża się do modnego w niektórych kręgach krótkiego 'płaszcza'. Może to kwestia tego że jestem anty-maniakiem takiego kroju, albo tego, że marynarka w zestawieniu ze spodniami ma kolor typowego odzienia wierzchniego . Ale przyznaje przedmówcom - bardzo fajny materiał. Mówisz ogólnie o dwurzędówkach, czy akurat ta przypomina ci płaszcz? Bo jej długość jest standardowa, nie jak w tych modowych. Polubiłem dwa rzędy. Trzeba spróbować, żeby wiedzieć o czym mowa. Fajny zestaw. Szkoda tylko, że stoisz na sztorc Cóż poradzę, że w marynarkach nie potrafię się garbić? Tak pozytywnie na mnie działają, że chodzę jak oficer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Trzeba ćwiczyć wyprostowaną postawę, na garbienie się przyjdzie czas na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Cremona,tydzien temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Jak dla mnie bardzo ładne nakrycie głowy. Można zapytać co to za buty? Z daleka wyglądają naprawdę ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Parmigiano u Ciebie wszystko jak zwykle gra ze soba, szkoda tylko, ze tak malo widac na drugim zdjeciu. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 @ Parmigiano Zdradzisz więcej na temat płaszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Można zapytać co to za buty? Z daleka wyglądają naprawdę ciekawie.Wyjawisz co Cię tak z daleka zaciekawiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 w płaszczu dwurzędowym ostatni guzik (tak jak w marynarce) powinien zostać rozpięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Sam się chętnie dowiem. Czytałem gdzieś, że dół jest opcjonalny zarówno w marynarkach jak i płaszczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 w płaszczu dwurzędowym ostatni guzik (tak jak w marynarce) powinien zostać rozpięty? Jest to opcja, równie dobrze można odpiąć górny, a zapiąć dolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 To plaszcz dwurzedowy RTW kupiony w ponizszym butiku,uszyty przez Sartorie Caruso.Tkanina 90procent welna i 10 kaszmir kolor blu scuro,probowalem zrobic sensowne zdjecie samego plaszcza ale szklem kitowym to niemozliwe. ,,Wyjawisz co Cię tak z daleka zaciekawiło? Magia tego miejsca,jeden z najpiekniejszych placow katedralnych we Wloszech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 probowalem zrobic sensowne zdjecie samego plaszcza ale szklem kitowym to niemozliwe. zartujesz sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Parmigiano, jesli chodzi o magie wloskich miast i miasteczek to jestem pod ich wrazeniem. Jak ktos od malego kopie pilke o etruski mur to wyczucie harmonii nabywa od dziecka. Potem to widac we wloskim stylu. Jesli przeczytasz mojego posta w calosci (wraz z cytatem) to zauwazysz ze cytowalem kolege ktorego zainteresowaly Twoje buty choc na zdjeciu sa malenka plamka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Wyjawisz co Cię tak z daleka zaciekawiło? Trochę źle się wyrazilem.. Na zdjęciu tak niewiele widać (a zwłaszcza korzystając z telefonu ), że byłem ciekaw jak buty mogą wyglądać z bliska. Widzę tylko, że to (chyba) brązowy zamsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Buty pojawily sie juz kiedys na forum viewtopic.php?f=9&t=94&p=2817&hilit=Peal%26Co#p2817 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Aerodynamiczny kaszkiet z wyciąganym spojlerem na uszy Więcej zdjęć na blogu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 4inHand przy odpowiednim kształcie twarzoczaszki kaszkiet to rzeczywiście bardzo stylowe nakrycie głowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Constantin -bardzo dobrze ułożony zestaw,kolorystycznie i materiałowo,dodatki krawat szalik tez fajnie graja. Trochę za długie spodnie,może opadły po wlozeniu reki do kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Constantin -bardzo dobrze ułożony zestaw,kolorystycznie i materiałowo,dodatki krawat szalik tez fajnie graja. Trochę za długie spodnie,może opadły po wlozeniu reki do kieszeni. Ręce to jedno, ale żona wyjechała na 2 tygodnie i tym sposobem zgubiłem trochę w talii .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Jakiś czas temu . fot. Andrzej Belina Brzozowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Aż się prosi o inny krawat btw. ładne jakościowo zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Co kto lubi. Bardzo mi odpowiada to połączenie jedwabiu z wełną w kolorach brązu, błękitu i butelkowej zieleni. Poza tym wspaniale się go wiąże. Dzięki za komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi