constantin Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2012 Zestaw ogólnie super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lowelas01 Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2012 świetny zestaw gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanys Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2012 Ułaa! Świetny zestaw, szkoda tylko takiej jakości - spodnie na każdym zdjęciu mają iny odcień (każdy ciekawy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2012 Co to za kolor krawata i marynarki? Monitorowi nie ufam, w podeszłym wieku jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2012 Czerwone spodnie! Bardzo, bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edward Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2012 michau Ciekawy zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2012 Napisze tak... zdjęcie na którym Pan siedzi jest najlepsze, widać najmniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2012 @michau Wrzucanie zdjęć tak kiepskiej jakości naprawdę nie przystoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2012 Dziękuję za komentarze:) Bardzo mi miło. Marynarka i krawat w kolorze granatowym. Spodnie w kolorze.. hmm malinowy? PS. Nad zdjęciami muszę jeszcze popracować, albo fotografa znaleźć, bo samemu to faktycznie trochę trudno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 @ michau bomba, bomba, ale zastanów się też nad zwężeniem rękawów w marynarce oprócz skracania. No i koszula pod spinki do takiego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Rano jeszcze świeciło słonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emvoo Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 guziki u rekawa odpiete- lubie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 20 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2012 @ michau bomba, bomba, ale zastanów się też nad zwężeniem rękawów w marynarce oprócz skracania. No i koszula pod spinki do takiego zestawu? 4inHand Dziękuję. Marynarkę już zaniosłem do poprawek. Na razie bez zwężania - zrobię lepszą fotkę i ją wrzucę do oceny. Nie jestem przekonany na razie co do zwężania. Jeśli chodzi o spinki to lubię podwójne mankiety;) Zestaw jest każualowy i takie też spinki (patrz foto). Taka "moja rzecz" jeszcze sprzed okresu "forumowego". Choć powiem szczerze teraz zastanawiam się czy spinki w każualu to dobra rzecz. Jeszcze nie się nie określiłem w temacie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 20 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Jeszcze jeden zestaw z tą koszulą, z rejsu po Chorwacji. Nie wnikając w szczegóły, rejs skończyłem w ubraniach z Czerwonego Krzyża we Włoszech, ale nie dopłynąłem tam łodzią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 20 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2012 dzisiaj nieformalnie Ładne kolory. Ta marynarka była jakoś przerabiana (zwężana) w ramionach? Rękawy jakoś dziwnie się układają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipton Napisano 20 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2012 @xkoziol: bardzo ładnie dobrane poszetka i krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanys Napisano 20 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2012 @xkoziol: bardzo ładnie dobrane poszetka i krawat Dobrze to ująłeś PS: a no i buty rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 20 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Bardzo fajne kolory, tylko trzeba rękawy marynarki zaprasować przy samych guzikach, tak aby lepiej się układały z mankietem francuskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilkomir Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 @xkoziol: bardzo ładnie dobrane poszetka i krawat + 1 a marynarka zdecydowanie za długa (na oko ze 4 cm), zaburza proporcje sylwetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 dzisiaj nieformalnie Lubie wszystko co jest we wzór herringbone Spinki zapewne od damiance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 22 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2012 ...Spinki zapewne od damiance. No właśnie, Koźle - ujawnij 'dostawcę' spinek! (są świetne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2012 Casual. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 22 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2012 @static87 - jak zwykle świetny casualowy zestaw. Uważam jedynie, że kurtka lepiej by wyglądała z jeszcze jednym guzikiem zapiętym powyżej + spodnie do skrócenia o 2-3 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2012 @static87 - jak zwykle świetny casualowy zestaw. Uważam jedynie, że kurtka lepiej by wyglądała z jeszcze jednym guzikiem zapiętym powyżej + spodnie do skrócenia o 2-3 cm Dzięki! Zgadza się ze spodniami i kurtką. O kurtce pomyślałem dopiero po powrocie do domu, strasznie żałuję tego faktu ale już stracone. Zapomniałem się. Spodnie do skrócenia nie o 2-3, ale o dobre 5 cm. Zrobię to jak będę miał chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 22 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2012 Jakie to spodnie, jeśli można wiedzieć? Bardzo przyjemny, głęboki odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi