Pan Janusz Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Panowie, zwykły, darmowy Gimp ma opcje zmiany suwaczkami balansu kolorów. Naprawdę przydałoby się czasami nimi pomachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Od dołu : skarpety( kolor) i buty bardzo ładne, jaki jest kolor marynarki i jaki to tweed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fey Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Czy to skarpety Viccel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 ...jaki to tweed? wygląda mi na barleycorn, harris tweed, vintage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 ...jaki to tweed? wygląda mi na barleycorn, harris tweed, vintage Nic dodać, nic ująć Czy to skarpety Viccel? To nie są skarpety! Jestę Kermitę! Tak, Viccel. Przesadziłem z nimi dzisiaj, są żarówiaste, ale w sumie śmiesznie było - wszyscy, z którymi dzisiaj gadałem w pozycji siedzącej, mimowolnie zerkali Róż w brustaszy też mocno kontrastował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Mamy jesień czy jak? Szalik? Tweed? Co jest grane? Jest ciepło - nawet wtedy, gdy pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Mamy jesień czy jak? Szalik? Tweed? Co jest grane? Jest ciepło - nawet wtedy, gdy pada. Jakbyś nie zauważył, że bycie modnym wymaga poświęceń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Wychodziłem o 6am i było poniżej 15 C, wracałem po 7pm i wiało, a stałem 20 min na przystanku Mnie za ciepło nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 A nawet jeśli by miało być za ciepło - "klasyczna elegancja wymaga poświęceń" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 15 stopni i szalik? Może dlatego przy ponad 30 stopniach wytrzymujesz w tych marynarkach. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 Tak było wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 Bardzo długie nogi widoczne na zdjęciu to efekt ustawienia aparatu / doboru garderoby czy dar od Boga / Matki Natury ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 Mamy jesień czy jak? Szalik? Tweed? Co jest grane? Jest ciepło - nawet wtedy, gdy pada. Wczoraj w Warszawie w godzinach porannych było naprawdę chłodno. Też byłem w tweedzie, ale bez szalika i żałowałem, że go nie wziąłem. Nie miałem krawata, więc wiatr hulał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 Bardzo długie nogi widoczne na zdjęciu to efekt ustawienia aparatu / doboru garderoby czy dar od Boga / Matki Natury ??? Może taki efekt w Twoich oczach dają spodnie o wyższym stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 Bardzo długie nogi widoczne na zdjęciu to efekt ustawienia aparatu / doboru garderoby czy dar od Boga / Matki Natury ???Może wysoki stan? Styleman, moglbys prosze wstawic lepsze zdjecie marynarki/kurtki? Wyglada interesujaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 Nie wiem jak u Kolegów ale w Lublinie jeszcze lato i ciepło i tego będziemy się trzymać proszę wysokiego sądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 Rękawy do łokcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 Nie chowamy się w cieniu, wychodzimy do światła i błyszczymy przykładem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 mam nadzieję, że Mr.vintage nie widział kołnierzyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 @Arkadyjczyk - jedynie kołnierzyk bym zamienił na bardziej "pojemny", tak to jest ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 to prawdopodobnie miękki casualowy kołnierzyk bez fiszbin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 Bardzo długie nogi widoczne na zdjęciu to efekt ustawienia aparatu...??? takie efekty uzyskasz robiąc zdjęcia Leicą D-Lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 Dziękuję za uwagi, kołnierzyk rzeczywiście jest miękki i bez fiszbinów, trochę się przy zdjęciu przekrzywił, może powinienem zawiązać mniejszy węzeł, tutaj jest książe Albert. Nogi to efekt niestety skrótu perspektywicznego wynikającego zastosowania krótkiej ogniskowej (szeroki kąt ) mieszkanko mam ciasne niestety. dojrzewam do fulara, myślę, że przy tym kołnierzyku będzie działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 Świetnie, z przyjemnością zobaczę Cię w fularze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 to prawdopodobnie miękki casualowy kołnierzyk bez fiszbin Szczerze mówiąc, nie lubię takich kołnierzyków. Moim zdaniem, jeśli miękki kołnierzyk, to powinny być dołączone guziczki (a więc robi się button down), bo inaczej dzieją się z nim często dziwne rzeczy, tzn. kołnierzyk opada, "załamuje" się. Tak więc ja osobiście noszę albo button down, albo sztywne kołnierzyki. dojrzewam do fulara, myślę, że przy tym kołnierzyku będzie działał. Na ten kołnierzyk fular to według mnie lepszy pomysł. Swoją drogą, pomimo że mam ledwie 20 lat, uwielbiam fulary, za co mnie na fb pochwalił pod jednym ze zdjęć sam Walter Szarmant ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi