constantin Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Marynarka firmy Baumler, wełna 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Musiałeś w niej coś przerabiać czy od początku była OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 + za kolorystykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Spojrzałem na zdjęcie i pomyślałem: "koleś wygląda jak SB". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Constantin - podoba mię się, tylko czy marynarka nie szeroka w ramionach? PS Faktycznie kolorystycznie już Cię ciągnie do jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Wykapany Saint-Benji, słowo daję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 to kaszmir od Comme des garson, sygnowany przez rei kawabuko, kupiony w Tokyo Krawat boski, ale zgadzam się z 4inHandem, że węzeł powinieneś trochę bardziej zacisnąć. Kurcze byłem w DSM, dom handlowy prowadzony przez CDS, i nie widziałem krawatów. Ale było późno, więc chyba ominąłem piętro z CDG Homme+. Tak na marginesie dodam, że męska ciemna strona mocy czasami jest ciekawa, ale damskie ubrania mają takie, że... bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Musiałeś w niej coś przerabiać czy od początku była OK? taka była , wyjątkowo nic nie przerabiałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Constantin - podoba mię się, tylko czy marynarka nie szeroka w ramionach? PS Faktycznie kolorystycznie już Cię ciągnie do jesieni Wiesz... może minimalnie, ale naprawdę nieznacznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Constantin, marynarka jest bez rozcięć z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Staram się wrócić do dłuższych i szerszych spodni, ale że którędy mam do nich iść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Nie wiem czy bym ogarnął takie zakratowanie na całym ubraniu, ale mały fragment wygląda bomba! I błękitne espadryle! Spodnie w zestawieniu z paskiem mistrz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Może i espadryle pasują do tej koszuli ale spodnie które je odzdzielaja napewno nie ,albo nie ta koszula lub nie te spodnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Może kiedyś zrozumiem co tak naprawdę mówią główne założenia mechaniki kwantowej, może kiedyś zrozumiem jakie jest pochodzenie zjawiska fascynacji espadrylami, może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Immune zjawiska espadryle z h&m nie zrozumiesz, bo zatraciły one swój sens. Kiedy espadryle na całej podeszwie mają gumę są faktycznie bezcelowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Może kiedyś zrozumiem co tak naprawdę mówią główne założenia mechaniki kwantowej, może kiedyś zrozumiem jakie jest pochodzenie zjawiska fascynacji espadrylami, może kiedyś... Ja probowalem wrecz, zeby sprawdzic 'o co kaman', ale wciaz nie rozumiem. Stad zreszta pytanie o letnie buty na upaly w krotkich pytania na forum. Immune zjawiska espadryle z h&m nie zrozumiesz, bo zatraciły one swój sens. Kiedy espadryle na całej podeszwie mają gumę są faktycznie bezcelowe. Nawet espadryle lepszych marek maja gumowana podeszwe, co pewnie wynika z checi przedluzenia zycia tego typu obuwia i uzasadnienia wyzszej ceny. Co do zestawienia to koszula + esp. sa kolorystycznie ok, ale faktycznie spodnie dosc mocno odstaja. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Nie wiem czy bym ogarnął takie zakratowanie na całym ubraniu, ale mały fragment wygląda bomba! I błękitne espadryle! Spodnie w zestawieniu z paskiem mistrz!Powinienem zmienić trochę kolory, bo one są w rzeczywistości takie surowoszare. A kraty bardzo lubię, więc mi pasuje. A te espadryle są wygodne, przewiewne. Też nie byłem przekonany, ale spodobało mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Nawet espadryle lepszych marek maja gumowana podeszwe, co pewnie wynika z checi przedluzenia zycia tego typu obuwia i uzasadnienia wyzszej ceny. I tutaj się mylisz. Espadryle lepszych marek nie mają gumowanej podeszwy, bo na podeszwie bez gumy polega istota espadryli. Tradycyjnie buty te po zmoczeniu podeszwy trzeba zwyczajnie wyrzucić. to zdjęcie z wikipedii sklepu w barcelonie http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... sShelf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 To chyba tylko kwestia stylu. Lubisz albo nie lubisz. Ja np. nie widzę się w żadnych klapkach obejmujących jeden palec itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 No to chyba lepiej, że nie trzeba wyrzucać, po zmoczeniu podeszwy? Ale zakładam też, że komfort trochę inny z gumą i bez. Ja natomiast nie trawię japonek. Za to Japonki już ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Nawet espadryle lepszych marek maja gumowana podeszwe, co pewnie wynika z checi przedluzenia zycia tego typu obuwia i uzasadnienia wyzszej ceny. I tutaj się mylisz. Espadryle lepszych marek nie mają gumowanej podeszwy, bo na podeszwie bez gumy polega istota espadryli. Tradycyjnie buty te po zmoczeniu podeszwy trzeba zwyczajnie wyrzucić. to zdjęcie z wikipedii sklepu w barcelonie http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... sShelf.jpg Hehe kiedy poszedłem w espadrylach na impreze i je przemoczyłem, po powrocie ważyły z 3 kg, a połowa podeszwy zniknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Dlatego nie ma co wywalać na te buty większych kwot. Rok temu kupiłem bodajże za 4 funty espadryle z Asosa - wytrzymały 2 miesiące (akurat mi się słoneczna pogoda trafiła ), ale komfort termiczny miałem lepszy niż w sandałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Nawet espadryle lepszych marek maja gumowana podeszwe, co pewnie wynika z checi przedluzenia zycia tego typu obuwia i uzasadnienia wyzszej ceny. I tutaj się mylisz. Espadryle lepszych marek nie mają gumowanej podeszwy, bo na podeszwie bez gumy polega istota espadryli. Tradycyjnie buty te po zmoczeniu podeszwy trzeba zwyczajnie wyrzucić. to zdjęcie z wikipedii sklepu w barcelonie http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... sShelf.jpg Nawet na tym zdjeciu, co wrzuciles sa gumowane podeszwy, regalik nr 25:) Jesli jest jak piszesz to podaj moze marke, ktore produkuje tego typu obuwie tak jak byc powinno. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi