4inHand Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Ostatnio była okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Świetnie! Zastanawiam się tylko, jakbyś wyglądał w kapeluszu i ze spluwą w lewej ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Świetnie! Zastanawiam się tylko, jakbyś wyglądał w kapeluszu i ze spluwą w lewej ręce. Chciałem wyjąć, ale nie miałem tłumika i pomyślałem, że to może głupio wyglądać A kapelusz na pewno kiedyś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Dziękuję wszystkim za uwagi. @Styleman Rękawy mają równą długość, ale ręce - nie. Prawa - dominująca - jest dłuższa. Eksperymentowałem swego czasu ze skracaniem rękawów do długości rąk, ale mi to psychicznie przeszkadzało (świadomość, że są krzywe, i że będzie widać), więc teraz tnę równo i ciężary noszę w lewej ręce (za 10 lat się wyrównają). Spodnie jak spodnie - też RTW. Nie podciągałem ich do zdjęcia. Są wykonane z bardzo cienkiej bawełny, więc się marszczą. Z drugiej strony - nie czuć ich na nogach. @static87 Spodnie nie mogą być węższe. Trochę gram w piłkę, trochę biegam, całkowicie amatorsko, ale dość regularnie. Spodnie kupuję o rozmiar większe i zwężam w pasie. W slim-fity nie wchodzę. @4inHand Klapy wziąłem z dobrodziejstwem inwentarza Na bespoke mnie na razie nie stać (kredyty, komornicy, alimenty, kochanki, no i totolotek), więc poluję na wyprzedażach i przerabiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 @4inHand: Naprawdę fajny zestaw. Tak jak mówi mosze, kapelusz do tego i spokojnie dostałbyś rolę w "Zakazanym Imperium" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Zestaw swietnie ułożony ,tylko znowu spodnie fatalnie leżą w kroku ,tworzy sie nie przyjemny worek ,powinny być bardziej dopasowane w biodrach . Znakomity kolor marynarki w połączeniu z blekitem koszuli a wszystko swietnie zamykają buty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 4inhand - fryzura Gordona Gecko ("Greed is good" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 @4inHand Bardzo fajny zestaw tylko koszula jak by była za szeroka w klatce i sie nie miło układa ,tworząc dodatkowe faldy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 @4inHand Bardzo fajny zestaw tylko koszula jak by była za szeroka w klatce i sie nie miło układa ,tworząc dodatkowe faldy. Pozdrawiam To prawda. Niestety to dla mnie duży problem. Noszę kołnierzyk 45 i wszystkie (no prawie wszystkie) koszule sklepowe na ten rozmiar mogłyby pomieścić umiarkowanie rozrośniętego zawodnika sumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 4inhand - fryzura Gordona Gecko ("Greed is good" ) Tak, Gordon pomagał mi dobrać gęstość grzebienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnTheRun Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Tak, Gordon pomagał mi dobrać gęstość grzebienia Coś nie chce mi się wierzyć Gordon nie zrobiłby nic bezinteresownie... Przypuszczam, że musiał Cię naciągnąć na jakieś lewe instrumenty finansowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Tak, Gordon pomagał mi dobrać gęstość grzebienia Coś nie chce mi się wierzyć Gordon nie zrobił by nic bezinteresownie... Przypuszczam, że musiał Cię naciągnąć na jakieś lewe instrumenty finansowe Po odsiadce Gordon się zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 To prawda. Niestety to dla mnie duży problem. Noszę kołnierzyk 45 i wszystkie (no prawie wszystkie) koszule sklepowe na ten rozmiar mogłyby pomieścić umiarkowanie rozrośniętego zawodnika sumo Czy proste zwężanie koszul (klinem od pachy ku dołowi) nie wystarcza? Tak myślę, że pewnie obwód klatki koresponduje z kołnierzykiem w pewnym zakresie więc takie drobne wybranie materiału w klatce + mocne zwężenie talii czy nie wystarczy? Czy bez ruszania rękawów nie ma co myśleć o krawcu bo takie półśrodki zniszczą krój koszuli? Pytam nie bezinteresownie - chudnę i jak tak dalej pójdzie będę miał cłą szafę koszul za dużych dołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Bardzo fajny zestaw mosze. Mógłbyś zdradzić, co to za buty? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Czy bez ruszania rękawów nie ma co myśleć o krawcu bo takie półśrodki zniszczą krój koszuli? Pytam nie bezinteresownie - chudnę i jak tak dalej pójdzie będę miał cłą szafę koszul za dużych dołem Odpowiem za kolegę 4inHand. Jako, że mam dużo czasu, to wziąłem dobrą maszynę, przejechałem "klinem" pod pachami za duże koszule i jest na prawdę dobrze. Rekordzistka to -20 cm (!) z klatki. Toż to MTM dlatego myślę, że krawiec zrobi co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Czy to nie obok bazarku przy Broniewskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Dziś na warszawskiej Pradze. Po raz pierwszy w życiu w innym, niż kaszkiet, bejsbolówka, czy inna "czapeczka", nakryciu głowy. Bosko, choć potrzebowałem czasu na odrobinę śmiałości! Polecam. W lokalu kapelusz założony tylko do zdj. Więcej fotek samego kapelusza: viewtopic.php?f=1&t=181&p=72774#p72774 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Od kogo marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 @ Misza Bomba! Są w tym emocje! Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 To prawda. Niestety to dla mnie duży problem. Noszę kołnierzyk 45 i wszystkie (no prawie wszystkie) koszule sklepowe na ten rozmiar mogłyby pomieścić umiarkowanie rozrośniętego zawodnika sumo Czy proste zwężanie koszul (klinem od pachy ku dołowi) nie wystarcza? Tak myślę, że pewnie obwód klatki koresponduje z kołnierzykiem w pewnym zakresie więc takie drobne wybranie materiału w klatce + mocne zwężenie talii czy nie wystarczy? Czy bez ruszania rękawów nie ma co myśleć o krawcu bo takie półśrodki zniszczą krój koszuli? Pytam nie bezinteresownie - chudnę i jak tak dalej pójdzie będę miał cłą szafę koszul za dużych dołem Da się tak zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Czy to nie obok bazarku przy Broniewskiego ? Chłopak się wystroił, a oni o cenach marchewki! Kozioł, fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 No ale włoszczyzna jest po "złoty dwajścia-dziewięć!" @kozioł A na poważnie to bardzo fajne zgranie faktur krawat + koszula, które tylko trochę są za bardzo rozmywane przez gładkość marynarki I co to za spinki? Jeżeli dobrze widzę to nie płaszczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Kozioł pisał, że to skóra płaszki. Od Damiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 A, ślepy jestem, sorry, nie zauważyłem opisu nad zdjęciami. Ale zgadłem dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi