macaroni Napisano 30 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2010 Jak myślicie, zmienić guziki na metalowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korneliuss Napisano 30 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2010 Mi się ten pomysł podoba. Ożywiło by to nieco tę marynarkę, no i uzyskałbyś styl nieco marynarsko/szkolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2010 ja bym zostawił - ewentualnie takie niby skórzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hjalmar Napisano 1 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Mam marynarkę z metalowymi guzikami i bardzo ją lubię, ale nie wiem czy to dobry pomysł przy takich kieszeniach. W twojej podoba mi się grubość materiału, no i oczywiście dopasowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MarcinHas Napisano 1 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Macaroni, moim skromnym zdaniem, teraz Twoja marynarka ma "włoską duszę" (cokolwiek to znaczy:)), przede wszyskim z uwagi na fantastyczny kolor i krój (np. uwielbiane w Neapolu nakładane kieszenie). Po dodaniu złotych guzików dodasz marynarce (i przy okazji sobie:)) co najmniej 20 lat. Poza tym - ale to tylko moje zdanie - złote guziki lepiej wygladają do klasycznej, "poważnej", angielskiej marynarki klubowej (min. ciemniejszego odcienia granatu etc.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Tym razem moje osobiste zestawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Bardzo fajne zamszowe chukka boots. Jakiej marki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Buty firmy DOUCALS, http://www.yoox.com/item/YOOX/DOUCAL'S/ ... shoesmen80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PWG Napisano 18 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2010 A oto mój zestaw na dziś: Marynarka - McNeal Koszula - Tommy Hilfiger Spodnie - Tommy Hilfiger Pasek - Hugo Boss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inecita Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Witam serdecznie pierwszym postem na nowym forum. Też nie będę szarą myszką i wyjdę z ukrycia Dzisiaj zestaw na uczelnię: Marynarka - Reserved Sweter - McNeal Spodnie - H&M Koszula - Reserved Buty - Zara Na zdjęciu marynarka wyszła prawie czarna, ale w rzeczywistości jest granatowa. Mam nadzieję, że zestaw się spodoba Marynarkę warto zapiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pnq Napisano 20 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Następnym razem tak też poczynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 24 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2010 piątkowo: koszula: Kaiser Design sztruksy: jw marynarka: Scabal buty: Wittchen tu dla odmiany można byłoby jeden guzik rozpiąć , może ten na górze? ale całość niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 24 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Chyba lepsze proporcje marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 25 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2010 dolny nie wystarczy? jak dla mnie przy trzech - jeden - środkowy przy dwóch - jeden - górny przy jednym - jeden ale może coś się zmieniło ostatnio w tym zakresie , tym bardziej że coraz częściej widzę na "oficjalnych" spotkaniach lub w tv np. polityków (chociaż to żadna wykładnia ani mody, ani elegancji) pozapinane wszystkie guziki w marynarce (obojętnie czy są trzy czy dwa); wszystkie guziki zapina się tylko w mundurze (przynajmniej w Polsce) wiem że się może trochę czepiam i zapinanie marynarki wydaje się szczegółem, ale taki szczegół może zepsuć efekt pracy najlepszego krawca i najlepszego sukna jeżeli jednak ktoś ma inną wykładnie zapinania marynarki, będę wdzięczny za korektę PS. ver. 2 zdecydowanie lepsza, jednak ze względu na nieco "żabią" perspektywę zdjęcia ciężko ocenić proporcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 7 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2010 Dzisiejszy zestw Marynarka: Zaremba Kamiński, koszula: DaVinci MTM krawat: E. Berg spodnie: Massimo Dutti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 8 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2010 Dzisiejszy zestw Marynarka: Zaremba Kamiński, koszula: DaVinci MTM krawat: E. Berg spodnie: Massimo Dutti A buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PWG Napisano 8 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2010 Bardzo fajny krawat. To jest knit, czy normalny tylko włożony w spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 8 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2010 Barrett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 8 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2010 Krawat knit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 9 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2010 Dzisiaj ubranie na wyścigi konne: spodnie Zara koszula E.Berg marynarka Zaremba Kamiński krawat kaszmir z jedwabiem buty Grenson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 9 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2010 Świetnie dobrany zestaw, w szczególności podoba mi się wzór krawatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 9 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2010 Na to się już nie da poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemas22 Napisano 9 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2010 Zestaw na wyscigi naprawde elegancki. Chetnie zobaczylbym jak by to wygladalo z bardziej kontrastujacymi butami, np. brazowy zamsz, albo normalna skora i kolor chestnut z dobra patyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pibro Napisano 10 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2010 Bardzo fajny zestaw. Ale tak jak zauważono tu lub na sf, też chętnie bym zobaczył jakieś ciemniejsze buty do tego zestawu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poznański Napisano 10 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2010 Również przyłączam sie do opini przedmówców. Super zestawienie - widać, że każdy element Twojego stroju jest idealnie dopasowany i współgra z resztą. Mi bardzo podobają mi sie spodnie (rozglądam sie własnie za czymś takim aby zestawić je z koszulką klasyczną koszulką polo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi