Koval Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 Wszystko fajnie, ale do zdjęcia mogłeś krawat dociągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 @4inHand - odniosę się jeszcze do zestawu z muchą - tak ciekawej kombinacji, w pozytywnym tego słowa znaczeniu, nie było tutaj od dawna! Wygląda świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 @4inHand - odniosę się jeszcze do zestawu z muchą - tak ciekawej kombinacji, w pozytywnym tego słowa znaczeniu, nie było tutaj od dawna! Wygląda świetnie! Thx! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Nic nie widać Robiłem z kolorami, co mogłem. Koszula biała button-down, fular ciemnozielony w złote kropki, sweter piaskowy, spodnie ciemnoszare, buty ochrowe, skarpety beżowe, kurtka ciemnobrązowa, kaszkiet szary w czerwono-białą pepitkę. Uruchomcie wyobraźnię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Nic nie widać Robiłem z kolorami, co mogłem. Koszula biała button-down, fular ciemnozielony w złote kropki, sweter piaskowy, spodnie ciemnoszare, buty ochrowe, skarpety beżowe, kurtka ciemnobrązowa, kaszkiet szary w czerwono-białą pepitkę. Uruchomcie wyobraźnię! W takim stroju to w niedzielę musi wejść jakaś czwórka w boxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Mam trochę waluty, jeśli chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 21 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 .... Koszula biała button-down, fular ciemnozielony w złote kropki, sweter piaskowy, spodnie ciemnoszare, buty ochrowe, skarpety beżowe, kurtka ciemnobrązowa, kaszkiet szary w czerwono-białą pepitkę. Uruchomcie wyobraźnię! Tak jakoś skojarzyło mi się A zestaw fajnie dobrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 22 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2012 Z cyklu: "dlaczego ludzie dziwnie na mnie patrzą w autobusie?" Jakiś czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 22 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2012 Z cyklu: "dlaczego ludzie dziwnie na mnie patrzą w autobusie?"[suchar]To przez to zdjęcie na twarzy [/suchar] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 22 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2012 Bomba . Brawa za nakrycie głowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 23 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Dobre! Ode mnie szczególnie duży plus za spinkę do kołnierzyka, a właśnie, zakup krajowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 23 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Ebay. A krawat w białe grochy, moja nowa obsesja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Z cyklu: "dlaczego ludzie dziwnie na mnie patrzą w autobusie?" Hehe, moje ostatnie ekstrawagancje (różowa dwurzędówka) to jednak przedszkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hivonzooo Napisano 23 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Z cyklu: "dlaczego ludzie dziwnie na mnie patrzą w autobusie?" Jakiś czwartek. Czemu nie pokażesz twarzy? Akurat w tym wypadku wszystko od niej zależy. Zresztą też dziwnie bym na ciebie spoglądał, bo dla mnie kreacja jest dość... średnia, i wieje tryhardem. Kapelusz psuje wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 23 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Nestor nie może pokazać twarzy gdyż jest agentem CBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 23 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Z cyklu: "dlaczego ludzie dziwnie na mnie patrzą w autobusie?" Hehe, moje ostatnie ekstrawagancje (różowa dwurzędówka) to jednak przedszkole Poka poka - ja bym nie założył Myślę, że u mnie powszechnie zgorszony wzrok przyciąga ten obniżający formalność granatowy cardigan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 24 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2012 Dwie uwagi z mojej strony: - kolnierz jest strasznie wysoki i sztywny, co tworzy troche dziwny efekt. Szpila tylko zwieksza to wrazenie - cardy wyglada jakby dekolt mial az do ramion, nastepnym razem sugeruje lepsze ulozenie na ramionach przed wlozeniem marynarki lub zakup rozmiaru wiekszego (chociaz to niesie za soba inne problemy). Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 24 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2012 Z cyklu: "dlaczego ludzie dziwnie na mnie patrzą w autobusie?" Jakiś czwartek. Fajny krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 24 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2012 Dsc, dzięki za cenne wskazówki. Cardigan sam się tak ułożył, zwrócę na to uwagę, a kołnierz w rzeczywistości nie jest aż tak sztywny - może to kwestia zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Dzisiaj luźny dzień, bo robiłem całodniowe szkolenie dla "młodzieży" i nie chciałem wyjść zbyt sztywno. Ponieważ pogoda ładna to po śnie zimowym na światło wyszły białe spodnie, ale jakoś słabo je jeszcze czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Karczmarzu - czy mi się wydaje, czy masz na przegubie jakieś sznureczkowe bransoletki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Karczmarzu - czy mi się wydaje, czy masz na przegubie jakieś sznureczkowe bransoletki? Chce, niech nosi. Wrzuć swoje zdjęcie - to nie jest wątek do tego, zeby się czepiać, ani na każdym kroku pouczać, tym bardziej, ze kolega nie prosił o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Karczmarzu - czy mi się wydaje, czy masz na przegubie jakieś sznureczkowe bransoletki? Tak mam. Co prawda nie do końca takie jak bym chciał, ale i tak mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Karczmarzu - czy mi się wydaje, czy masz na przegubie jakieś sznureczkowe bransoletki? Chce, niech nosi. Wrzuć swoje zdjęcie - to nie jest wątek do tego, zeby się czepiać, ani na każdym kroku pouczać, tym bardziej, ze kolega nie prosił o radę. Drogi Janie - ja się nie 'czepiam', jak raczyłeś to określić. Zwyczajnie nie byłem pewny, bo zdjęcie nie najlepszej jakości - więc zapytałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi