trybek Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 Ciepłe jesienne popołudnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 bez sznurków z kaptura byłoby lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 @Kyle -- moim zdaniem, zestaw absolutnie nie jest monotonny. Jednym zdaniem, bardzo mi się podoba . @Trybek -- znacznie bardziej odpowiadającą mi stylizację z bluzą zaprezentował kiedyś @Immune (chociaż wówczas bardzo ją skrytykowałem, czego po namyśle dzisiaj bym nie powtórzył). Aczkolwiek sam bym tak się nie ubrał, @Immune w gruncie rzeczy dobrze zestawił ze sobą casualowe elementy klasycznego ubioru z bluzą, wszystko było na swoim miejscu. W tym przypadku nie podoba mi się połączenie białej koszuli i krawata z dżinsami i bluzą, ale zaznaczam, że to tylko moje odczucia i zapewne znajdzie się wielu, którzy takie kontrasty lubią. @Immune z bluzą zestawił elementy klasycznego casualu i to mi się w gruncie rzeczy teraz podoba . Ale już nic nie mówię, bo mnie zjecie . Jednym zdaniem: razi mnie biel tej koszuli w tej kombinacji. Tylko proszę, nie bijcie, wiem że wielu prawdopodobnie nie podzieli mojego zastrzeżenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 @ Kyle Marynarka wspaniala! Gdybym mial okazję z Tobą pić, na pewno przekonywałbym Cię, że symetryczne węzły to jednak nie jest to Jak dla mnie zestaw na + @ Trybek Nie wiem czy zrobiłeś to zainspirowany zestawem Immune z przeszłości czy nie, ale ja też od razu pomyślałem o tamtym zestawie kiedy zobaczyłem Twój. Zgadzam się z Sergiuszem. Z daleka krawat nie wygląda casualowo tylko oficjalnie i w połączeniu z białą koszulą i bluzą nie robi tak dobrego wrażenia jak dół zestawu, który jest zdecydowanie na +. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Jednym zdaniem: razi mnie biel tej koszuli w tej kombinacji. Z daleka krawat nie wygląda casualowo tylko oficjalnie i w połączeniu z białą koszulą i bluzą nie robi tak dobrego wrażenia jak dół zestawu, który jest zdecydowanie na +. Kolega prawdopodobnie zestawił białą koszulę z czerwonym krawatem z powodu święta Niepodległości. Zestaw jest moim zdaniem ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Kolega prawdopodobnie zestawił białą koszulę z czerwonym krawatem z powodu święta Niepodległości.To akurat przypadek. Zdjęcie jest z początku tygodnia, ale nie miałem wtedy możliwości publikacji. Dziękuję za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Sloneczna ale juz zimnawa Venezia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 świetne spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jörgen Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 świetnie wygląda połączenie tych spodni z brązowymi butami. z czarnymi butami mogłyby wyglądać trochą jak spodnie od piżamy, a tak - jest super! no i oczywiście piękny, klimatyczny background (szkoda, ze oszpecony przez graficiarzy), który jest tak klasyczny, ze ktoś może pomyśleć, żeto foto-tło w atelier ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Nogawki zwężają się w kolanie i rozszerzają na dole, czy tylko tak wyszło na zdjeciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 Czasami lubie ,,eksperymentowac" na sobie ,ale zalozenie spodni wezszych w udach niz lydkach, byloby jak dla mnie zbyt odwaznym pomyslem . Spodnie ulozyly sie w ten sposob przy siadaniu na murku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 Czasami lubie ,,eksperymentowac" na sobie ,ale zalozenie spodni wezszych w udach niz lydkach, byloby jak dla mnie zbyt odwaznym pomyslem . Spodnie ulozyly sie w ten sposob przy siadaniu na murku. Wprawdzie zupełnie nie o to pytałem (kolano to nie udo, kostka to nie łydka), ale i tak dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sestriere Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 Jesienna sesja w trakcie spaceru. Wybaczcie jakość zdjęć, ale słoneczko już się miało ku zachodowi, a model zaczął odczuwać spadek temperatury. Zauważam, że nad pozowaniem także muszę popracować; ale cóż pierwsze koty za płoty. Marynarka RTW OJ po przeróbkach krawieckich (skrócenie, taliowanie, skrócenie rękawów, korekta pleców + zaprasowanie na 2 guziki) Spodnie RTW OJ skrócone Krawat kaszmir z jedwabiem Ważna uwaga: koszula ciemnobłekitna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 Jesienna sesja w trakcie spaceru. Dość formalny spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sestriere Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 urodziny szwagra in spe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 oj tam formalny, bez przesady . Zestaw świetny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 Rzadko kiedy prazkowana marynarka wyglada dobrze z odd trousers. To nie jest ten przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 Jaki kolor mają marynarka i spodnie do kontrastu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sestriere Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 jeżeli pytasz się o "mój" zestaw, to granat (może delikatnie inny odcień) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 Wybrałbym więc większy kontrast między górą a dołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Sloneczna ale juz zimnawa Venezia. fajny zestaw, jak dla mnie wszystko gra i współgra. Wielki plus za spodnie i buty. Szkoda, że tylko jedna fotka. pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat_rak Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 poszetka powinna trochę bardziej odcinać się kolorystycznie od krawata. ale może to wina jakości zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 19 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2011 Walter Sz. w Amsterdamie w "dziadkowym" fularze Mogą mi Panowie mówić Dziadek Szarmant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 19 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2011 Walter Sz. w Amsterdamie w "dziadkowym" fularze Mogą mi Panowie mówić Dziadek Szarmant Dziadku, zamiast plastikowej butelki wody powinien być skórzany bukłak. Lub przynajmniej tykwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
youngkoellner Napisano 19 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2011 Witam, zgodnie z zapowiedzią, chciałbym przedstawić swojego zielonego tweeda w bardziej klasycznym zestawieniu. Marynarka: Barbour (Harris Tweed) Spodnie: sztruksy Joop!, kolor burgundowy (niestety nie widać) Buty: Clarks Koszula: Charcoal & Chalk Przepraszam za miny! T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi