Skocz do zawartości

Co mam dziś na sobie

Korneliuss

Rekomendowane odpowiedzi

@Kyle -- moim zdaniem, zestaw absolutnie nie jest monotonny. Jednym zdaniem, bardzo mi się podoba :).

@Trybek -- znacznie bardziej odpowiadającą mi stylizację z bluzą zaprezentował kiedyś @Immune (chociaż wówczas bardzo ją skrytykowałem, czego po namyśle dzisiaj bym nie powtórzył). Aczkolwiek sam bym tak się nie ubrał, @Immune w gruncie rzeczy dobrze zestawił ze sobą casualowe elementy klasycznego ubioru z bluzą, wszystko było na swoim miejscu.

W tym przypadku nie podoba mi się połączenie białej koszuli i krawata z dżinsami i bluzą, ale zaznaczam, że to tylko moje odczucia i zapewne znajdzie się wielu, którzy takie kontrasty lubią. @Immune z bluzą zestawił elementy klasycznego casualu i to mi się w gruncie rzeczy teraz podoba ;). Ale już nic nie mówię, bo mnie zjecie :).

Jednym zdaniem: razi mnie biel tej koszuli w tej kombinacji. Tylko proszę, nie bijcie, wiem że wielu prawdopodobnie nie podzieli mojego zastrzeżenia :).

@ Kyle

Marynarka wspaniala! Gdybym mial okazję z Tobą pić, na pewno przekonywałbym Cię, że symetryczne węzły to jednak nie jest to :P Jak dla mnie zestaw na +

@ Trybek

Nie wiem czy zrobiłeś to zainspirowany zestawem Immune z przeszłości czy nie, ale ja też od razu pomyślałem o tamtym zestawie kiedy zobaczyłem Twój. Zgadzam się z Sergiuszem. Z daleka krawat nie wygląda casualowo tylko oficjalnie i w połączeniu z białą koszulą i bluzą nie robi tak dobrego wrażenia jak dół zestawu, który jest zdecydowanie na +.

Jednym zdaniem: razi mnie biel tej koszuli w tej kombinacji.

Z daleka krawat nie wygląda casualowo tylko oficjalnie i w połączeniu z białą koszulą i bluzą nie robi tak dobrego wrażenia jak dół zestawu, który jest zdecydowanie na +.

Kolega prawdopodobnie zestawił białą koszulę z czerwonym krawatem z powodu święta Niepodległości. Zestaw jest moim zdaniem ok.

świetnie wygląda połączenie tych spodni z brązowymi butami. z czarnymi butami mogłyby wyglądać trochą jak spodnie od piżamy, a tak - jest super!

no i oczywiście piękny, klimatyczny background (szkoda, ze oszpecony przez graficiarzy), który jest tak klasyczny, ze ktoś może pomyśleć, żeto foto-tło w atelier ;d

Czasami lubie ,,eksperymentowac" na sobie :lol: ,ale zalozenie spodni wezszych w udach niz lydkach, byloby jak dla mnie zbyt odwaznym pomyslem ;) .

Spodnie ulozyly sie w ten sposob przy siadaniu na murku.

Wprawdzie zupełnie nie o to pytałem (kolano to nie udo, kostka to nie łydka), ale i tak dziękuję.

Jesienna sesja w trakcie spaceru.

Wybaczcie jakość zdjęć, ale słoneczko już się miało ku zachodowi, a model zaczął odczuwać spadek temperatury.

Zauważam, że nad pozowaniem także muszę popracować; ale cóż pierwsze koty za płoty.

post-266-13658921111982_thumb.jpg

post-266-13658921112248_thumb.jpg

post-266-13658921112528_thumb.jpg

Marynarka RTW OJ po przeróbkach krawieckich

(skrócenie, taliowanie, skrócenie rękawów, korekta pleców + zaprasowanie na 2 guziki)

Spodnie RTW OJ skrócone

Krawat kaszmir z jedwabiem

Ważna uwaga: koszula ciemnobłekitna

pozdrawiam