proceleusmatyk Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 W takim razie założę krawat - w końcu klient w krawacie jest mniej awanturujący się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 3 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2011 Fular jest świetny, tak jak zresztą cały zestaw. Bardzo dobrze wyglądasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 9 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2011 Witam Panowie, Późna jesień, dzień wyborczy oraz akcent sportowy Płaszcz - CG (CLUBofGENTS) Marynarka - Carl Gross Poszetka od kolegi Trybek (dzięki piękne!) Koszula - RC Knit - Fraternity Spodnie - Zara Pasek - Zara Buty - Saxone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 9 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2011 cd. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Najs:) spodnie sa czarne? Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Strasznie krótka ta marynarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 @dsc: spodnie granatowe, płaszcz ciemno-granatowy. @Caporegime: sportowy akcent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Jak dla mnie zestaw bardzo dobry. Klasyczne elementy ale wszystko w nowoczesnym wydaniu. Szczególnie Peacoat z gładką (przynajmniej na zdjęciach) fakturą tkaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Ładnie - zwłaszcza zestaw w płaszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfk Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Świetny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PWG Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 type ---> super zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 11 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2011 Wygląda super, ale mam wątpliwość czy koordynowanie krawata ze skarpetkami to nie "trying too much"? Kiedyś nosiłem skarpetki pod jeden z kolorów kratki w koszuli i bardzo zwracało to uwagę, chyba za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kamiński Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 kolorystyka dobra ,ale razi mnie wychodzący krawat i koszula pod guzikiem w tali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 Powiadasz, że wychodzący krawat Cię razi... a co w nim jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kamiński Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 krawat ok ,po prostu takie są zasady dobrego ubierania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 krawat ok ,po prostu takie są zasady dobrego ubierania się Moze przygotujesz zbior takich zasad, moze w formie dekalogu? Jesli 10 to malo to moze byc i hekalog Mysle ze taki watek (nie kojarze by taki byl) bardzo by nam wszystkim pomogl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 Humor dziś wieczorem zasponsorował Pirat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 Bo to chodzi o to panowie, że kolega wszystkich guzików porządnie nie zapiął, to mu wychodzi. Są dwa guziki, to dwa zapinać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PWG Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Od kiedy to trzeba zapinać wszystkie guziki, które są w marynarce? :> Imho zapięcie na górny guzik przy 2 guzikach w marynarce całkowicie wystarcza, a że wystaje krawat - jak to komuś baaardzo przeszkadza, to do zdjęć można wiązać krótszy, ale w normalnym życiu chyba nie ma na to recepty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Bo wygląda nieporządnie! Nawet się mówi "zapięte na ostatni guzik". Ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Lubię jesień To najszersze spodnie jakie posiadam. Założyłem nowy-stary pasek, który okazał się za luźny, co widać przy załamaniu, gdyż spodnie się nieco zsunęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Lubię jesień To najszersze spodnie jakie posiadam. Założyłem nowy-stary pasek, który okazał się za luźny, co widać przy załamaniu, gdyż spodnie się nieco zsunęły.co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Zabijcie mnie - z trupa zdjęte Church's Diplomat Custom Grade viewtopic.php?f=3&t=697&p=40365&hilit=church#p40365 http://www.ebay.com/itm/Churchs-Prada-H ... 0644251541 Będę się upierał, że to świetny zakup. To moje jedyne używane buty. Za 10% RRP otrzymałem raptem kilkukrotnie użyte buty bez wad. Na nowe Church's mnie jeszcze nie stać, a tak znów poznałem wyższą jakość skóry niż dotąd znałem. Ta skóra podoba mi się tak bardzo, że waham się, czy w ogóle polerować nosek na błysk, czy nie Sauté wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Oczywiście kombinacje smart casualowe nie wchodzą merytorycznie w ten wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Oczywiście kombinacje smart casualowe nie wchodzą merytorycznie w ten wątek?W pierwszym poście w tym wątku: viewtopic.php?f=1&t=4 jest link: http://www.meskaelegancja.fora.pl/meska ... bie,5.html pod którym jest informacja:Panowie, pokazujemy tu nasze dzisiejsze kombinacje. Pokażmy co mamy na sobie, wystawmy się na krytykę lub pochwalę. Inspirujmy się nawzajem i uczmy od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi