Skocz do zawartości

Co mam dziś na sobie

Korneliuss

Rekomendowane odpowiedzi

Sadze, ze na billboardzie, za kolega widac kawałek "tag'a" TGM, a ta "ekipa" wywodzi sie z tych okolic. Oczywiscie "tagi" wedruja przez całe miasto, ale tak jakos mi przyszlo do glowy, ze jest to okolica szkoly przy kosciele ;)

4inHand, słyszysz? Ktoś tu jeszcze o tagach nawija. dwr! ;)

Zdjęcie zostało zrobione podczas spaceru, w okolicy stadionu Polonii, niestety nie pamiętam nazwy ulicy. Klasycznej męskiej elegancji tu nie ma, to casual, ale staram się wyglądać ciekawie i stylowo. Chętnie przeczytam komentarze dotyczące mojego stroju. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich Forumowiczów!

Moja główna uwaga to to, że umieszczamy tutaj zdjęcia z zestawami klasycznymi. Czasami zdarzają się zestawy casualowe ale nie jestem za tym abyśmy prezentowali je na tym forum. Możemy zrobić osobny wątek jak ubrać się mniej formalnie ale zawsze powinno to opierać się na klasycznej modzie męskiej. Obawiam się, że forum zejdzie na złe tory, jeśli prezentować będziemy modę uliczną a nie styl i klasykę, o który nam tu chodzi.

Niestety panie Michale, ale pański zestaw nie jest ani stylowy ani ciekawy (zbyt ciemno, efekt pogłębiony jeszcze przez zdjęcie wykonane wieczorem). Zostaw Pan buty, chinosy, zmień Pan pasek na jasnobrązowy, załóż Pan jasną koszulę i np.: brązową marynarkę z poszetką we wzory. Wtedy będzie i ciekawie i stylowo. Buty fajne. Pozdrawiam.

Moja główna uwaga to to, że umieszczamy tutaj zdjęcia z zestawami klasycznymi. Czasami zdarzają się zestawy casualowe ale nie jestem za tym abyśmy prezentowali je na tym forum. Możemy zrobić osobny wątek jak ubrać się mniej formalnie ale zawsze powinno to opierać się na klasycznej modzie męskiej. Obawiam się, że forum zejdzie na złe tory, jeśli prezentować będziemy modę uliczną a nie styl i klasykę, o który nam tu chodzi.

Immune wstawił sobie zestaw z bluzą z kapturem całkiem niedawno. Gdy zwracałem na to uwagę, zostałem masowo "ochrzaniony". Moim zdaniem temu zestawowi bliżej do klasyki wspomnianemu zestawowi Immune. Wtedy nie zwracałeś na to uwagi.

Zarówno zestaw Immune jak i ten czerpią z klasycznej elegancji, chociaż nią nie są.

Skoro zestaw Immune został dopuszczony, to nie wiem dlaczego ten nie może być pokazany.

Gość Nereusz

Immune wstawił sobie zestaw z bluzą z kapturem całkiem niedawno. Gdy zwracałem na to uwagę, zostałem masowo "ochrzaniony". Moim zdaniem temu zestawowi bliżej do klasyki wspomnianemu zestawowi Immune. Wtedy nie zwracałeś na to uwagi.

Zarówno zestaw Immune jak i ten czerpią z klasycznej elegancji, chociaż nią nie są.

Skoro zestaw Immune został dopuszczony, to nie wiem dlaczego ten nie może być pokazany.

Chyba sobie żarty stroisz jeżeli porównujesz zestaw Immune z tym Michała.

Tytusie, nie ma czegoś takiego jak "klasyczna moda męska" - to oksymoron, ale podzielam Twoje zdanie co do wstawiania zestawów związanych tylko klasyczną męską elegancją. Zestawy, które nią nie są lub z niej w niewielkim stopniu tylko czerpią, można by wstawiać do forumowej poradni stylistycznej i za pomocą forumowiczów przerabiać je na zestawy klasyczne.