frankenstein Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Nie o nogi, ale o zegarki mi chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Wiem, to była prowokacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Tak podejrzewałem. Ale zacnie wyglądaliście. Jak bespoke'owców przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Jedyne elementy bespoke naszej garderoby, to były paski do spodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 I właśnie oto chodzi, Żeby był bespoke trzeba pasa zacisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 oba zestawy świetne zegarki również! PS. przypuszcam, że popołudnie było zdecydowanie udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Roman, Twoja marynarka jest REWELACYJNA! Jest w Twoim stylu, pasuje Ci do typu urody, doskonale leży i w ogóle jestem na tak. Nie chce mi się szukać Twojego postu w tweedzie, ale czy dobrze mi się wydaje, że ta marynarka leży lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Roman, za chudy jesteś na tak obszerną koszulę Piękna marynarka i cały zestaw bardzo spójny. Nawet koszula przypominająca mi lata 90 tutaj pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taternik Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Zaki, Eye_lip, podoba mi się zestawienie kolorystyczne. Zaki napisz coś więcej o spodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Z szalikiem zdecydowanie najlepiej. Na pozostałych zdjęciach za czarno i ponuro jak dla mnie. Aż miło się odkrywa, że masz fajne, rude buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 To jest zdjecie na Górcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Sadze, ze na billboardzie, za kolega widac kawałek "tag'a" TGM, a ta "ekipa" wywodzi sie z tych okolic. Oczywiscie "tagi" wedruja przez całe miasto, ale tak jakos mi przyszlo do glowy, ze jest to okolica szkoly przy kosciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Sadze, ze na billboardzie, za kolega widac kawałek "tag'a" TGM, a ta "ekipa" wywodzi sie z tych okolic. Oczywiscie "tagi" wedruja przez całe miasto, ale tak jakos mi przyszlo do glowy, ze jest to okolica szkoly przy kosciele 4inHand, słyszysz? Ktoś tu jeszcze o tagach nawija. dwr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Nie dam sobie glowy uciac, ale kojarze to miejsce. Mieszkasz gdzies w tamtej okolicy? Myslalem, ze na Bielanach. Moze powinien powstac watek: Dzielnice w ktorych mieszkamy/mieszkalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Gdzie w tym zestawie klasyczna elegancja męska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Zdjęcie zostało zrobione podczas spaceru, w okolicy stadionu Polonii, niestety nie pamiętam nazwy ulicy. Klasycznej męskiej elegancji tu nie ma, to casual, ale staram się wyglądać ciekawie i stylowo. Chętnie przeczytam komentarze dotyczące mojego stroju. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich Forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 @Tytus --> Dajcie spokój . Koszula, chinosy, ciekawe buty, szal, kurtka. Wygląda bardzo w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Moja główna uwaga to to, że umieszczamy tutaj zdjęcia z zestawami klasycznymi. Czasami zdarzają się zestawy casualowe ale nie jestem za tym abyśmy prezentowali je na tym forum. Możemy zrobić osobny wątek jak ubrać się mniej formalnie ale zawsze powinno to opierać się na klasycznej modzie męskiej. Obawiam się, że forum zejdzie na złe tory, jeśli prezentować będziemy modę uliczną a nie styl i klasykę, o który nam tu chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Niestety panie Michale, ale pański zestaw nie jest ani stylowy ani ciekawy (zbyt ciemno, efekt pogłębiony jeszcze przez zdjęcie wykonane wieczorem). Zostaw Pan buty, chinosy, zmień Pan pasek na jasnobrązowy, załóż Pan jasną koszulę i np.: brązową marynarkę z poszetką we wzory. Wtedy będzie i ciekawie i stylowo. Buty fajne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Nie bez kozery to forum nazywa się "Bespoke" i takim powinno pozostać. Nie jestem założycielem tego forum ani moderatorem, który trzyma pieczę nad tematyką ale podkreślam: jest to forum o klasycznej modzie męskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Moja główna uwaga to to, że umieszczamy tutaj zdjęcia z zestawami klasycznymi. Czasami zdarzają się zestawy casualowe ale nie jestem za tym abyśmy prezentowali je na tym forum. Możemy zrobić osobny wątek jak ubrać się mniej formalnie ale zawsze powinno to opierać się na klasycznej modzie męskiej. Obawiam się, że forum zejdzie na złe tory, jeśli prezentować będziemy modę uliczną a nie styl i klasykę, o który nam tu chodzi. Immune wstawił sobie zestaw z bluzą z kapturem całkiem niedawno. Gdy zwracałem na to uwagę, zostałem masowo "ochrzaniony". Moim zdaniem temu zestawowi bliżej do klasyki wspomnianemu zestawowi Immune. Wtedy nie zwracałeś na to uwagi. Zarówno zestaw Immune jak i ten czerpią z klasycznej elegancji, chociaż nią nie są. Skoro zestaw Immune został dopuszczony, to nie wiem dlaczego ten nie może być pokazany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Moja główna uwaga to to, że umieszczamy tutaj zdjęcia z zestawami klasycznymi. Czasami zdarzają się zestawy casualowe ale nie jestem za tym abyśmy prezentowali je na tym forum. Możemy zrobić osobny wątek jak ubrać się mniej formalnie ale zawsze powinno to opierać się na klasycznej modzie męskiej. Obawiam się, że forum zejdzie na złe tory, jeśli prezentować będziemy modę uliczną a nie styl i klasykę, o który nam tu chodzi. Immune wstawił sobie zestaw z bluzą z kapturem całkiem niedawno. Gdy zwracałem na to uwagę, zostałem masowo "ochrzaniony". Moim zdaniem temu zestawowi bliżej do klasyki wspomnianemu zestawowi Immune. Wtedy nie zwracałeś na to uwagi. Zarówno zestaw Immune jak i ten czerpią z klasycznej elegancji, chociaż nią nie są. Skoro zestaw Immune został dopuszczony, to nie wiem dlaczego ten nie może być pokazany. Chyba sobie żarty stroisz jeżeli porównujesz zestaw Immune z tym Michała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 ...and here we go again:( Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Tytusie, nie ma czegoś takiego jak "klasyczna moda męska" - to oksymoron, ale podzielam Twoje zdanie co do wstawiania zestawów związanych tylko klasyczną męską elegancją. Zestawy, które nią nie są lub z niej w niewielkim stopniu tylko czerpią, można by wstawiać do forumowej poradni stylistycznej i za pomocą forumowiczów przerabiać je na zestawy klasyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi