Brzydalllo Napisano 20 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2011 Czerwone skarpetki, to lubię Rozbroiłeś mnie tą stokrotką, heh. Dobrze żeś postawił na naturę a nie sztuczny syf w tym stylu: Podsumowując wszystko mi się podoba a to rzadko się u mnie zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 20 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2011 Stokrotka wkomponowała się idealnie w ten zestaw. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 20 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2011 Zainspirowany niedawną 'plażową dyskusją' wszczętą przez Zakiego na szarmant.pl nie mogłem sobie odpuścić błękitnych spodni jadąc nad jezioro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 20 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2011 Fajny zestaw, aczkolwiek bardzo mi przypominasz tutaj : Uploaded with ImageShack.us , tylko fajki brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 20 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2011 I puszki ze szpinakiem. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 20 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2011 Może szpinak sobie darujmy, bo o ile dobrze pamiętam, to wtedy u bohatera następował charakterystyczny dla mężczyzn przepływ krwi z jednego miejsca w drugie, chyba że oglądałem jakąś niegrzeczną wersję bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 20 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2011 Wiedziałem...po prostu mam taką teorię, że prawdziwy gentleman musi uprawiać sport Biorąc jednak pod uwagę, że jest to forum o elegancji, a nie o kulturystyce oraz, że moje przedramiona są cały czas mniejsze niż bicepsy, skupmy się na zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 20 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2011 Sobota. W trasie. Marynarka - Crombie (84% wełna, 15% jedwab, 1%kaszmir) - ciekawostka - kupiona za 7PLN Poszetka od kolegi Velahrn (dzięki piękne!) Koszula - Charles Tyrwhitt Knit - Fraternity Spodnie - Zara (99% bawełna). Buty - Barratts (raczej woły robocze:)) pasek - uniqlo ze spinką w butonierce chyba przesadziłem miłego wieczoru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 20 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2011 Bardzo lubię marynarki Crombie, choć w iście diabelski sposób wybrnąłeś z sytuacji i oszczędziłeś sobie komentarzy o dopasowaniu poprzez niezapinanie tej konkretnej. Bardzo fajny, letnio-wiosenny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 20 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2011 Kolorystycznie mnie się podoba - jest żywo Rozumiem, że zdjęcia robiłeś czekając cierpliwie na TLK? Co to za pasek, w którym wystają dwie końcówki? Jak prezentuje się marynarka zapięta? Nie jest zbyt obszerna? Ile ma krawat w szerokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
603przemek Napisano 21 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2011 Przyszedł czas na mnie. Z góry przepraszam za jakość zdjęć. Nie zdążyłem zrobić fotek za dnia, a sztuczne światło i marny aparat pewnie wiele popsują. Garnitur Zara Koszula Sunset Suits Krawat Graphite Poszetka No name Zestaw budżetowy, studencki. Skróciłem rękawy marynarki i spodnie. Jestem otwarty na Wasze uwagi Edit: literówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2011 Przemek, bardzo fajny zestaw. Dziś, teraz, niedawno: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 21 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2011 Kolorystycznie mnie się podoba - jest żywo Rozumiem, że zdjęcia robiłeś czekając cierpliwie na TLK? Co to za pasek, w którym wystają dwie końcówki? Jak prezentuje się marynarka zapięta? Nie jest zbyt obszerna? Ile ma krawat w szerokości? nie zdaża mi się często jeżdzić TLK Wrzucam jedyne ujęcia w zapiętej marynarce, które posiadam. Dopasowanie sami oceńcie Krawat ma bodajże 5,5/6cm szerokości. Zdecydowanie letni zestaw do biegania po mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 21 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2011 Zainspirowany niedawną 'plażową dyskusją' wszczętą przez Zakiego na szarmant.pl nie mogłem sobie odpuścić błękitnych spodni jadąc nad jezioro Jest git! Spodnie bomba, czapka rządzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 21 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2011 Ale wysyp Pozwolę sobie opisać swoje wrażenia skrótowo: 4inHand - spodnie świetne chociaż w takiej długości i do żeglarskich butów to mi bardziej odpowiada podwinięcie do pożądanej długości, niż skrócenie. Za to kaszkiet, nie wiem czy to kwestia sposobu noszenia czy samego kaszkietu ale jakoś nie pasuje. A tak na marginsie - z czego jest uszyty? Tu wygląda na coś cięższego, ciepłego. type - rewelacyjne połączenie pasek-zegarek-buty. To, że są podobnego koloru to oczywiście standard, ale tu kolor jest jasny akurat na słoneczną pogodę, dość nietypowy (nie tak często spotykany wberw pozorom) i niemal identyczny w wszystkich 3 elementach. 603przemek - ładna poszetka, wszystko bardzo stonowane ale ona dodaje kropkę nad "i" eye_lip - straszny misz masz i o dziwo nie gryzący się - brawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 21 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2011 Po kolei: type: Zestaw stonowany, na luzie i podoba mi się spinka w butonierce może zostać, dodaje tylko nieformalnego charakteru! 603przemek: Wszystko ok, bez żadnych udziwnień. Osobiście wolę dłuższe marynarki, ale to kwestia gustu, a i rozumiem, że to rtw i nie na wszystko od Ciebie zależy eye_lip: najpierw mi się nie podobało, potem spojrzałem jeszcze raz i uznałem, że w tym szaleństwie jest metoda zestaw bardzo dobry, a chyba każdy przyzna, że jest to trudne przy tylu wzorach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2011 4inHand - spodnie świetne chociaż w takiej długości i do żeglarskich butów to mi bardziej odpowiada podwinięcie do pożądanej długości, niż skrócenie. Za to kaszkiet, nie wiem czy to kwestia sposobu noszenia czy samego kaszkietu ale jakoś nie pasuje. A tak na marginsie - z czego jest uszyty? Tu wygląda na coś cięższego, ciepłego. IMO taką długość powinny mieć spodnie. Nie wiem z jakiej tkaniny jest kaszkiet, ale sprawdzę to. Nie jest w nim ciepło, ale niestety ma poliestrową podszewkę, która elektryzuje włosy niczym pałeczka ebonitowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2011 @ eye_lip Mocne! Widać jakość - podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 22 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2011 Dziś, teraz, niedawno: Ty dandysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2011 Dziękuję. Choć jakość była komórkowa, tutaj lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 22 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2011 Trzeba powiadomić Flussera, że mamy kandydata z Polski do nowego wydania jego książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2011 Dziękuję. Choć jakość była komórkowa, tutaj lepiej Mówiłem o jakości ubrań nie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 22 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2011 Eye_lip, nie łaź se po marynarce, ej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2011 Nie mogłem się powstrzymać, aby nie zrobić tego zdjęcia 4in- w takim razie masz dobre oko, bo jedynie koszula jakościowo odstaje - jakiś słaby McEarl z Van Graffa, krawat Dior, marynarka Oscar Jacobson, poszetka TMLewin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 22 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2011 Z piątku przed wyjściem z pracy na spotkanie w winiarni. Cały dzień kręcenia się na krześle, więc marynarka i przede wszystkim spodnie pomięte jak cholera. Bawełniana marynarka bez podszewki - Atelier Torino Koszula - Charles Tyrwhitt Jedwabny Krawat - Savile Row Company Spodnie - Hawkings McGill Buty - Barker of Earls Barton Hand Lasted Collection (27 lat) P.S. Była i poszetka, ale dopiero po wyjściu z pracy, bo miałem ochotę nosić ją tego dnia w stylu bardziej dandy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi