constantin Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Słabo widać to jak mniemam to flanelowe "coś":) co masz na grzbiecie ale domyślam się, że ok...choć dziwnie wyszły na zdjęciu wyłogi... Cytuj
Johnny Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Brustasza po prawej stronie czy to tylko przez to odbicie? Cytuj
roland Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Brustasza po tej samej stronie co butonierka i dziurki na guziki, więc albo odbicie albo wszystko jest odwrócone (a Bartek leworęczny Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Więcej tu: http://the-bigwig.blogspot.com/2013/02/ ... rdowo.html Wiem, że mankiety rękawów nieco za luźne więc zjeżdżają nieco za nisko, ale zapomniałem przeszyć guzika. Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 @Vitty: Jak na intercity zdecydowanie overdressed Ale marynarka na żywo robi wrażenie, dopasowanie nienaganne @Bartek: Jeśli marynarka dalej będzie się w taki sposób odwdzięczać za okazane miłosierdzie, to pozostaje jedynie nosić ją jak najczęściej. Taki model widnieje na liście niezbędników, których brakuje mojej szafie @Static87: Ciekawa interpretacja zestawu klubowego, gdybyś dodał zdjęcie bez twarzy, to od razu bym poznał, że Twoja Jedyne co bym zmienił to poszetka, myślę, że jakaś mniej bordowa lepiej by tu zagrała. Ale skoro chciałeś pełnej koordynacji kolorystycznej, to takową udało Ci się osiągnąć Cytuj
Vislav Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Więcej tu: http://the-bigwig.blogspot.com/2013/02/ ... rdowo.html Wiem, że mankiety rękawów nieco za luźne więc zjeżdżają nieco za nisko, ale zapomniałem przeszyć guzika. Na blogu są ciekawsze fotki, szczególnie te z szalikiem. Dopiero wtedy wszystkie kolory grają doskonale. Poza świetnie dobraną kolorystyką, również tkaniny zgrały się wzajemnie. Na dodatek strój jest odpowiedni do okazji. Dla mnie rewelacja i same plusy. Mankiety koszuli to drobiazg do łatwej korekty, a właściciel sam zauważył. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Dla detektywów - jest jeszcze obrączka! Cytuj
Misza Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Co miałem w weekend na sobie? M.in. nowe szare spodnie od Kruszewskiego. Manszety 4 cm, węższe w udach od wcześniejszych zamówień, wysoki stan (kończą się 5 cm wyżej od poprzednich). Cytuj
eye_lip Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Przykro mi, że muszę wrzucać takiej jakości zdjęcia, ale nie mam nic innego z weekendu Cytuj
blondaas Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 @eye_lip spory kontrast przy stojącym obok mężczyźnie Cytuj
Piotr Kamiński Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Garnitur z wełny super 130 ,270 g Cytuj
Clovis Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Co miałem w weekend na sobie? M.in. nowe szare spodnie od Kruszewskiego. Manszety 4 cm, węższe w udach od wcześniejszych zamówień, wysoki stan (kończą się 5 cm wyżej od poprzednich). Świetne te szare spodnie, czy to flanela? Poszukuję czegoś podobnego. Cytuj
Misza Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Tak, to flanela od Szarmanta z pakietu vintage , który przywiózł ostatnio z wysp. Jestem bardzo zadowolony z materiału. Fotka z bliska: http://forum.butwbutonierce.pl/download/file.php?id=7147 Cytuj
Clovis Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Ba... Spodnie z szarej flaneli należą do zjawisk, które PRL wyparł całkowicie ze społecznej świadomości, zastępując je "flanelką" (materiał na ściereczki do wycierania kurzu) oraz "flanelową koszulą" (koniecznie w kratę, dla dzieci i robotników). Cytuj
constantin Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 @eye_lip spodnie bomba:)! Cytuj
eye_lip Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Dzięki, mam cały garnitur, ale zwykle noszę rozkompletowane. Cytuj
skar Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Garnitur z wełny super 130 ,270 g Super wzór, piękna marynarka, można wiedzieć kto jest producentem wełny (i ewentualnie próbnik?) Cytuj
Piotr Kamiński Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Garnitur z wełny super 130 ,270 g Super wzór, piękna marynarka, można wiedzieć kto jest producentem wełny (i ewentualnie próbnik?) Dziękuję.To włoska firma Ariston z katalogu Abiti Sportivi nr A856/57 Taka kratka występuje w paru kolorach,a mi osobiście podoba się jeszcze z dodatkiem koloru brązowego. Cytuj
pirat Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Panie Piotrze, a próbował Pan łączyć marynarkę lub spodnie w jakimś zestawie koordynowanym? np. te spodnie i blezer? Cytuj
Piotr Kamiński Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Panie Piotrze, a próbował Pan łączyć marynarkę lub spodnie w jakimś zestawie koordynowanym? np. te spodnie i blezer? Tak mam taki pomysł i jest wiele możliwości.. właśnie się szyje jasna granatowa marynarka Myślę, że dobrym pomysłem jest też zestaw marynarka w kratę i szare lub granatowe spodnie. Cytuj
mateusz0194 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Zestaw na studniówke. Myśle, że nie jest tragicznie, ale potrzeba jeszcze wiele nauki. Niestety poszedłem na łatwiznę w wyborze krawatu, nie miałem kompletnie pomysłu na wzór i kolor. Cytuj
eye_lip Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Myślę, że wyglądałeś bardzo dobrze. Co masz w kieszonce na piersi? Cytuj
mateusz0194 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 lniana poszetka z obszyciem ze sklepu poszetka.com, niestety butonierka jest za waska i ciezko włozyc poszetkę, żeby dobrze wyglądała Cytuj
constantin Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgadzam się z @ eye_lip wyglądasz dobrze, o wiele lepiej niż ja na studniówce.., ale to było lata świetlne temu:) Cytuj
constantin Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Brustasza jest za wąska ... butonierka jest trochę wyżej:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi