Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nie robi Ci się fałdka zwana poznańską?

edit: ogonki

Szukałem co to ta fałdka i oczywiście znalazłem u Szarmanta na blogu :) . Nie robi się.

jak na mój gust dwurzędówka za bardzo zbliża się do modnego w niektórych kręgach krótkiego 'płaszcza'. Może to kwestia tego że jestem anty-maniakiem takiego kroju, albo tego, że marynarka w zestawieniu ze spodniami ma kolor typowego odzienia wierzchniego ;).

Ale przyznaje przedmówcom - bardzo fajny materiał.

Mówisz ogólnie o dwurzędówkach, czy akurat ta przypomina ci płaszcz? Bo jej długość jest standardowa, nie jak w tych modowych.

Polubiłem dwa rzędy. Trzeba spróbować, żeby wiedzieć o czym mowa. Fajny zestaw. Szkoda tylko, że stoisz na sztorc ;)

Cóż poradzę, że w marynarkach nie potrafię się garbić? Tak pozytywnie na mnie działają, że chodzę jak oficer.

Opublikowano

To plaszcz dwurzedowy RTW kupiony w ponizszym butiku,uszyty przez Sartorie Caruso.Tkanina 90procent welna i 10 kaszmir kolor blu scuro,probowalem zrobic sensowne zdjecie samego plaszcza ale szklem kitowym to niemozliwe. :cry:

,,Wyjawisz co Cię tak z daleka zaciekawiło?

Magia tego miejsca,jeden z najpiekniejszych placow katedralnych we Wloszech. :shock:

post-93-13658924278844_thumb.jpg

Opublikowano

Parmigiano, jesli chodzi o magie wloskich miast i miasteczek to jestem pod ich wrazeniem. Jak ktos od malego kopie pilke o etruski mur to wyczucie harmonii nabywa od dziecka. Potem to widac we wloskim stylu.

Jesli przeczytasz mojego posta w calosci (wraz z cytatem) to zauwazysz ze cytowalem kolege ktorego zainteresowaly Twoje buty choc na zdjeciu sa malenka plamka. :D

Opublikowano

Wyjawisz co Cię tak z daleka zaciekawiło? ;)

Trochę źle się wyrazilem.. Na zdjęciu tak niewiele widać (a zwłaszcza korzystając z telefonu :)), że byłem ciekaw jak buty mogą wyglądać z bliska. Widzę tylko, że to (chyba) brązowy zamsz.
Opublikowano

Constantin -bardzo dobrze ułożony zestaw,kolorystycznie i materiałowo,dodatki krawat szalik tez fajnie graja. Trochę za długie spodnie,może opadły po wlozeniu reki do kieszeni.

Ręce to jedno, ale żona wyjechała na 2 tygodnie i tym sposobem zgubiłem trochę w talii ..;)