proceleusmatyk Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 W takim razie założę krawat - w końcu klient w krawacie jest mniej awanturujący się Cytuj
sergiusz Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Fular jest świetny, tak jak zresztą cały zestaw. Bardzo dobrze wyglądasz. Cytuj
type Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Witam Panowie, Późna jesień, dzień wyborczy oraz akcent sportowy Płaszcz - CG (CLUBofGENTS) Marynarka - Carl Gross Poszetka od kolegi Trybek (dzięki piękne!) Koszula - RC Knit - Fraternity Spodnie - Zara Pasek - Zara Buty - Saxone Cytuj
dsc Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Najs:) spodnie sa czarne? Pozdrawiam, dsc. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Strasznie krótka ta marynarka Cytuj
type Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 @dsc: spodnie granatowe, płaszcz ciemno-granatowy. @Caporegime: sportowy akcent Cytuj
Krakus ;) Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Jak dla mnie zestaw bardzo dobry. Klasyczne elementy ale wszystko w nowoczesnym wydaniu. Szczególnie Peacoat z gładką (przynajmniej na zdjęciach) fakturą tkaniny. Cytuj
mosze Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Ładnie - zwłaszcza zestaw w płaszczu. Cytuj
PWG Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 type ---> super zestaw Cytuj
bigbadwoof Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 Wygląda super, ale mam wątpliwość czy koordynowanie krawata ze skarpetkami to nie "trying too much"? Kiedyś nosiłem skarpetki pod jeden z kolorów kratki w koszuli i bardzo zwracało to uwagę, chyba za bardzo... Cytuj
Piotr Kamiński Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 kolorystyka dobra ,ale razi mnie wychodzący krawat i koszula pod guzikiem w tali Cytuj
Gravis Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Powiadasz, że wychodzący krawat Cię razi... a co w nim jest nie tak? Cytuj
Piotr Kamiński Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 krawat ok ,po prostu takie są zasady dobrego ubierania się Cytuj
pirat Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 krawat ok ,po prostu takie są zasady dobrego ubierania się Moze przygotujesz zbior takich zasad, moze w formie dekalogu? Jesli 10 to malo to moze byc i hekalog Mysle ze taki watek (nie kojarze by taki byl) bardzo by nam wszystkim pomogl. Cytuj
Bartek Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Humor dziś wieczorem zasponsorował Pirat. Cytuj
lubo69 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Bo to chodzi o to panowie, że kolega wszystkich guzików porządnie nie zapiął, to mu wychodzi. Są dwa guziki, to dwa zapinać! Cytuj
PWG Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Od kiedy to trzeba zapinać wszystkie guziki, które są w marynarce? :> Imho zapięcie na górny guzik przy 2 guzikach w marynarce całkowicie wystarcza, a że wystaje krawat - jak to komuś baaardzo przeszkadza, to do zdjęć można wiązać krótszy, ale w normalnym życiu chyba nie ma na to recepty Cytuj
Bartek Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Bo wygląda nieporządnie! Nawet się mówi "zapięte na ostatni guzik". Ha! Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Lubię jesień To najszersze spodnie jakie posiadam. Założyłem nowy-stary pasek, który okazał się za luźny, co widać przy załamaniu, gdyż spodnie się nieco zsunęły. Cytuj
meqoq Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Lubię jesień To najszersze spodnie jakie posiadam. Założyłem nowy-stary pasek, który okazał się za luźny, co widać przy załamaniu, gdyż spodnie się nieco zsunęły.co to za buty? Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Zabijcie mnie - z trupa zdjęte Church's Diplomat Custom Grade viewtopic.php?f=3&t=697&p=40365&hilit=church#p40365 http://www.ebay.com/itm/Churchs-Prada-H ... 0644251541 Będę się upierał, że to świetny zakup. To moje jedyne używane buty. Za 10% RRP otrzymałem raptem kilkukrotnie użyte buty bez wad. Na nowe Church's mnie jeszcze nie stać, a tak znów poznałem wyższą jakość skóry niż dotąd znałem. Ta skóra podoba mi się tak bardzo, że waham się, czy w ogóle polerować nosek na błysk, czy nie Sauté wygląda super. Cytuj
Apatura Iris Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Oczywiście kombinacje smart casualowe nie wchodzą merytorycznie w ten wątek? Cytuj
pirat Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Oczywiście kombinacje smart casualowe nie wchodzą merytorycznie w ten wątek?W pierwszym poście w tym wątku: viewtopic.php?f=1&t=4 jest link: http://www.meskaelegancja.fora.pl/meska ... bie,5.html pod którym jest informacja:Panowie, pokazujemy tu nasze dzisiejsze kombinacje. Pokażmy co mamy na sobie, wystawmy się na krytykę lub pochwalę. Inspirujmy się nawzajem i uczmy od siebie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi