Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie,

Późna jesień, dzień wyborczy oraz akcent sportowy ;)

Płaszcz - CG (CLUBofGENTS)

Marynarka - Carl Gross

Poszetka od kolegi Trybek (dzięki piękne!)

Koszula - RC

Knit - Fraternity

Spodnie - Zara

Pasek - Zara

Buty - Saxone

post-618-13658920858762_thumb.jpg

post-618-13658920859195_thumb.jpg

post-618-13658920859628_thumb.jpg

Opublikowano

krawat ok ,po prostu takie są zasady dobrego ubierania się :)

Moze przygotujesz zbior takich zasad, moze w formie dekalogu? Jesli 10 to malo to moze byc i hekalog ;)

Mysle ze taki watek (nie kojarze by taki byl) bardzo by nam wszystkim pomogl.

Opublikowano

Od kiedy to trzeba zapinać wszystkie guziki, które są w marynarce? :>

Imho zapięcie na górny guzik przy 2 guzikach w marynarce całkowicie wystarcza, a że wystaje krawat - jak to komuś baaardzo przeszkadza, to do zdjęć można wiązać krótszy, ale w normalnym życiu chyba nie ma na to recepty

Opublikowano

Zabijcie mnie - z trupa zdjęte ;) Church's Diplomat Custom Grade

viewtopic.php?f=3&t=697&p=40365&hilit=church#p40365

http://www.ebay.com/itm/Churchs-Prada-H ... 0644251541

Będę się upierał, że to świetny zakup. To moje jedyne używane buty. Za 10% RRP otrzymałem raptem kilkukrotnie użyte buty bez wad. Na nowe Church's mnie jeszcze nie stać, a tak znów poznałem wyższą jakość skóry niż dotąd znałem. Ta skóra podoba mi się tak bardzo, że waham się, czy w ogóle polerować nosek na błysk, czy nie :)Sauté wygląda super.

Opublikowano

Oczywiście kombinacje smart casualowe nie wchodzą merytorycznie w ten wątek?

W pierwszym poście w tym wątku: viewtopic.php?f=1&t=4 jest link: http://www.meskaelegancja.fora.pl/meska ... bie,5.html pod którym jest informacja:

Panowie, pokazujemy tu nasze dzisiejsze kombinacje. Pokażmy co mamy na sobie, wystawmy się na krytykę lub pochwalę. Inspirujmy się nawzajem i uczmy od siebie.