Daniel1988 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 @pol606 marynarka z Harris tweedu ? Poluję na taką ? jaka marka ? Pokaż psa W moim przypadku używam innego zwierzęcia. Jest szare, ma ogonek, nie ma futerka i ma dwa przyciski - potulnie leży sobie na biurku. @ proceleusmatyk @ koval @ hargin Zgadniecie co to może być ? Cytuj
Koval Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 ...używam innego zwierzęcia... hmmm... ...A poza tym - wydawało mi się, że Procowi chodziło o psa, z którym Pol606 był na spacerze... 2 Cytuj
Styleman Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 @blekit- Zdecydowanie do tego zestawu użył bym ciemniejszej poszetki ,ta zlewa się z tłem marynarki. Pozdrawiam 1 Cytuj
Servetch Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Długi weekend listopadowy, Amsterdam: Niestety poszetki nie widać, krawat prawie niewidoczny, ale i tak większość czasu spędziłem w płaszczu. 9 Cytuj
Remy Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 @Serbetch Całość ciekawa. Na pierwszy plan "wychodzą" rękawiczki i lustro na butach. Ładne spodnie. Cytuj
tomek1988 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Dzisiaj zestaw koordynowany: Marynarka: Christian Berg Spodnie: Pawo Koszula: Suitsupply Krawat: Lambert Poszetka: poszetka.pl Pasek: Hugo Boss Buty: Herring model Stratford Cytuj
Lathlaer Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 To zabawne, że podałeś markę wszystkiego co masz na sobie, a telefon zakryłeś Cytuj
tomek1988 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Zakryłem logo pracodawcy. Dla ciekawych - telefon: Blackberry Q10 Podaję marki, jako ułatwienie dla kogoś, kto byłby zainteresowany zakupem podobnych rzeczy. 3 Cytuj
Lathlaer Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Ja jestem jak najbardziej za podawaniem marek, na wzór blogowych stylizacji. Unika się wtedy doprecyzowania i kolejnych pytań o to, jakie buty, jaka marynarka, skąd poszetka, krawat itd. 6 Cytuj
Awopiotr Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2014 @Servetch Bardzo atrakcyjny ale i tradycyjny zestaw. Wydaje się też, że dobrze dopasowany. Bardzo lubię takie spodnie (garnitur?). Kolor skarpet i butow też należy do moich ulubionych. Razem bardzo udany zestaw. Spróbował bym ewentualnie jak zmieni się całość przy bardziej kolorowym szaliku - nawet stonowany wzór doda trochę lekkości. Zdecydowanie też uważam, że czapka jest za mała i trochę taka smutna. To taka wisienka na torcie a w tym wypadku obniża efekt całości. Pozdrawiam. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marian o Opublikowano 15 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2014 . 24 Cytuj
Servetch Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2014 Dzięki za uwagę z czapką. Miałem problem z jej doborem i mi także coś z nią nie gra. To model firmy Sterkowski: http://www.sterkowski.pl/805-large_bosky/angielka-z-guzikiem-szara-kratka.jpg Nie jest idealna, ale w grę wchodziły także kaszkiety z Gentlemanschoice, ale tweedy mi jakoś do tego płaszcza nie pasują. Może masz jakąś propozycję? Cytuj
Daniel1988 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2014 . Marian, nie za nudno trochę ? Standardowy zestaw koordynowany, może warto by było go czymś urozmaicić ? Cytuj
Szego Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2014 @marian o Bardzo ładne zdjęcie i zestaw. Marynarka świetnie leży. Cytuj
Styleman Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2014 marian o Zdecydowanie źle, jak do takiego zestawu ułożona poszetka,zbyt formalnie.Reszta bez zarzutu,może ja dal bym inny krawat, we wzory ,aby ożywić zestaw . Pozdrawiam 4 Cytuj
Awopiotr Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2014 @Servetch Nie poradzę żadnego sklepu, niestety. Zgadzam się, że kaszkiety z tweedu byłyby trochę za bardzo "country" do tego zestawu. Ja kupiłem swój w stylu "newspaper boy" w outlecie w czasie pobytu w Salzburgu. Jest zdecydowanie bardziej obszerny i bardzo podobny do tych, które prezentują bohaterowie "Peaky Blinders". @marian, Czy to jest marynarka z wieszaka? Jeżeli tak to zazdroszczę figury! Jakość zdjęcia i dopasowanie wręcz katalogowe! Ale faktycznie poszetka mogłaby trochę poszaleć! Cytuj
celahim Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2014 Przepraszam za jakość zdjęcia, ale w windzie średnie oświetlenie:) Cytuj
Vit Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2014 Przepraszam za jakość zdjęcia, ale w windzie średnie oświetlenie:) A tam średnie - Woliński nie narzeka Cytuj
Victor Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2014 marian - zestaw książkowy, minimalistyczny. Bardzo mi się podoba, nic bym nie zmieniał. Cytuj
marian o Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2014 Dziękuję za uwagi. Faktycznie zestaw wydaje się być "spokojny". @marian,Czy to jest marynarka z wieszaka? Jeżeli tak to zazdroszczę figury! Jakość zdjęcia i dopasowanie wręcz katalogowe! Ale faktycznie poszetka mogłaby trochę poszaleć! To Havana z Suit Supply po małych przeróbkach (taliowanie, lekkie skrócenie i zwężenie rękawów). Cytuj
Anachronis Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2014 Dziękuję za uwagi. Faktycznie zestaw wydaje się być "spokojny". To Havana z Suit Supply po małych przeróbkach (taliowanie, lekkie skrócenie i zwężenie rękawów). Ktory konkretnie model? Suit Supply ma sporo granatowych marynarek, a ich zdjecia niespecjalnie oddaja rzeczywistosc Cytuj
marian o Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 Ktory konkretnie model? Suit Supply ma sporo granatowych marynarek, a ich zdjecia niespecjalnie oddaja rzeczywistosc Dokładnie ten: http://eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-blue-plain/C756.html?start=23&cgid=Jackets&prefn1=fit&prefv1=Havana Cytuj
Anachronis Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 Swietnie wyglada. NIemalze tak samo, jak na zdjeciach . Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 Retronowocześnie 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi