adamus Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 Misza możesz coś napisać o garniturze? Kojarzę go z wywiadu z polkapem, ale nie pamiętam skąd on Cytuj
Misza Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2014 Garnitur z cieniutkiej wełny uszyty w PK S. Żukowskiego. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Opublikowano 30 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2014 Witam, mój pierwszy występ na forum. Długo się zbierałem z zamiarem pokazania czegoś na forum. Co myślicie? A tak to wyglądało w całości. 16 Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 Nie daj czekać długo na drugi raz 1 Cytuj
RadekM Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 JDC, wszystko na swoim miejscu Cytuj
Pierogiruskie Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 JDC, bardzo fajny zestaw - przy okazji serdeczne życzenia urodzinowe:) Cytuj
drtulp Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 @Constantin Wyłogi kołnierzyka nie mają tendencji do wychodzenia spod klap marynarki? Dość wysoka stójka kołnierzyka koszuli, trudno mi taką skutecznie utrzymać w ryzach. Cytuj
constantin Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 Mam na sobie pierwszy raz ten zestaw, ale póki co nic nie wychodzi:) Cytuj
kamilp Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 Witam Jaką masz szerokość tego krawata? Cytuj
constantin Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 Jeżeli to pytanie było do mnie to 8 cm Cytuj
marian o Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 Witam Jaką masz szerokość tego krawata? 8 cm Cytuj
Dignito.Michał Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam, mój pierwszy występ na forum. Długo się zbierałem z zamiarem pokazania czegoś na forum. Co myślicie? Moim zdaniem udany zestaw. Tak trzymaj ! Cytuj
Kyle Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam, mój pierwszy występ na forum. Długo się zbierałem z zamiarem pokazania czegoś na forum. Co myślicie? Mam tylko wątpliwości co do zestawienia marynarki ze spodniami, zarówno odnośnie kolorów, jak i gramatury i faktury materiałów. Marynarka wydaje się być z takich grubszych i szorstkich, a spodnie z gładkiej wełny czesankowej. Natomiast z drugiej strony rzuca się w oczy fajne dopasowanie, zwłaszcza długość spodni, sam często pomimo poprawek nie mogę osiągnąć takiego rezultatu. Są na pasek czy szelki? Cytuj
cosnow Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam, mój pierwszy występ na forum. Długo się zbierałem z zamiarem pokazania czegoś na forum. Co myślicie? Obraz 084.jpg Obraz 087.jpg A tak to wyglądało w całości. konk1.jpg Bardzo fajny zestaw, czekamy na więcej Cytuj
JDC Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Mam tylko wątpliwości co do zestawienia marynarki ze spodniami, zarówno odnośnie kolorów, jak i gramatury i faktury materiałów. Marynarka wydaje się być z takich grubszych i szorstkich, a spodnie z gładkiej wełny czesankowej. Natomiast z drugiej strony rzuca się w oczy fajne dopasowanie, zwłaszcza długość spodni, sam często pomimo poprawek nie mogę osiągnąć takiego rezultatu. Są na pasek czy szelki? Fakt, że materiały trochę się gryzą, ale chodziło mi tu właśnie o łączenie wzorów. Spodnie wełna super 100s na pasek, aczkolwiek leżą idealnie i właściwie pasek byłby zbędny. Nic w nich nie przerabiałem, a są z secondhandu Cytuj
constantin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Fakt, że materiały trochę się gryzą, ale chodziło mi tu właśnie o łączenie wzorów. Spodnie wełna super 100s na pasek, aczkolwiek leżą idealnie i właściwie pasek byłby zbędny. Nic w nich nie przerabiałem, a są z secondhandu Łączenie wzorów ok, ale gramatury materiałów już niekoniecznie:) Cytuj
Arkadyjczyk Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Znowu ja, żeby nie było, że całkiem przepadłem. Cytuj
Ingvar Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Sympatycznie chociaż jaśniejsze buty by nie zaszkodziły Cytuj
Ingvar Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jakoś taki sam wzór na poszetce i krawacie mnie nie przekonuje pomimo różnicy odcieni. Cytuj
Jay Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 ... taki sam wzór na poszetce i krawacie ... . grochy vs groszki - w tym sensie wzór różny Cytuj
Ingvar Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 To nadal ten sam wzór tylko w innym rozmiarze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi