faber Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Mankiet Rtw czy Mtm ? rtw. Cytuj
Jay Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Brown/red/green - spodnie navy. 1 Cytuj
kamil Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Super, ale moim zdaniem co najmniej o jedną kratkę za dużo. Efekt byłby dużo lepszy, gdyby koszula lub kamizelka były gładkie. Cytuj
constantin Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Wiem , wiem to celowy "eksperyment":) Cytuj
Modini Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Dołączam się do opinii Kamila. Ewentualnie wygładziłbym poszetkę i krawat. Swoją drogą bardzo podoba się się wzór koszuli. Co to za firma? Cytuj
Misza Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Świetny zestaw! Kamil może mieć rację. Cytuj
constantin Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Świetny zestaw! Kamil może mieć rację. To zabawa "skalą" "Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" 2 Cytuj
Gość Olgierd Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Marynara fantastyczna (ściśle: jej tkanina). Zresztą jak większość prezentowanych tu przez Ciebie. Krawat świetnie pasuje do marynary. Moim zdaniem (to nieważne, ale podzielę się) lekkim zgrzytem może się wydawać właśnie (skądinąd też bombowa) koszula. Czytelniej i konwencjonalniej wyglądałaby biała lub jasnopopielata lub jasnobeżowa. Jednak ja się dam pokroić za konwencję polegającą na łamaniu konwencji. Cytuj
Karol G. Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Dobry wieczór. Egzamin nr 1. 1 Cytuj
Misza Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Czy prezentowana na zdjęciu długość rękawa koszuli oddaje rzeczywiste wymiary? Cytuj
4inHand Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Budry + półpodszewka + OCBD + knit 1 Cytuj
Karol G. Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Czy prezentowana na zdjęciu długość rękawa koszuli oddaje rzeczywiste wymiary? Prawego - tak, lewy mankiet "zatrzymywany" jest przez zegarek. Rękawy tej koszuli mogłyby być odrobinę dłuższe, ale chyba nie ma tragedii. Cytuj
Misza Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Nie nazwałbym to tragedią, ale są za krótkie. Dla mnie koszula do wymiany. Cytuj
Karol G. Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 @RavicHerring Holmes, bardzo dobrze się noszą. @Misza Dzięki za opinię. Cytuj
Karol G. Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Dzień dobry. Egzamin nr 2. Wielbłąd. Okazja życia z ebay, miesiąc u krawcowej, nowe guziki i... chyba nieźle? Marynarka - Mexx. Spodnie - Bytom - ciemnoszare. Poszetka z poszetka.com. Nord. Nie narzekam, choć podeszwa jest gumowa i brzydka. Krawat uszyty, a właściwie wydziergany przez mamę. Wełna. 2 Cytuj
Misza Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Płaszcz - chyba nie możesz przejść niezauważony w swoim mieście. Skąd te falowania materiału na marynarce? Po bokach wygląda na wytaliowaną. Cytuj
Sekret Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Najbardziej podoba mi sie zestaw ze zdjęcia nr 3. Krawat od mamy to super pomysł! 1 Cytuj
Dignito.Michał Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Wielbłąd. Okazja życia z ebay, miesiąc u krawcowej, nowe guziki i... chyba nieźle? Świetny płaszcz ! Cytuj
Szego Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Mi również bardzo podoba się płaszcz Cytuj
Ravic Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Moim zdaniem płaszcz jest zbyt rozkloszowany. Cytuj
Parmigiano Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Budry + półpodszewka + OCBD + knit Panie Tomku czy to jest ten sam płaszcz ,który jest na stronie facebook Kruppa&Rzeszutko? Z jakiej tkaniny został uszyty? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi