4inHand Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Moje spodnie mają 20-21 cm, a biorąc pod uwagę posturę, dodałbym u Ciebie jeszcze ze dwa cm, serio! Może się na to zdecyduje, ale na razie te 3 cm były milowym krokiem Cytuj
4inHand Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 W tym garniturze dwie rzeczy bym zmienił: w marynarce w kratę ze skośnymi kieszeniami nie zdecydowałbym się na klapy w szpic, a w spodniach dodałabym mankiety. Obecnie wyszedł taki sportowo-oficjalny przekładaniec. Hehe zgadza się, ale jak wiesz czasem historie stojące za garniturami są pokrętne Np. w tej marynarce kręcono rękawami więc krata się nie zgadza, a druga para spodni miała być ... kamizelką, z której zrezygnowałem więc na mankiety po prostu nie starczyło Cytuj
michaues Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Dzwony z bistoru wyszły już chyba z mody? Niestety... Cytuj
Ernestson Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Z psem na spacer. Paweł, dodatkowe kanty w spodniach dawali w promocji? Cytuj
Gość Olgierd Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Z psem na spacer. Kurczę, a pies gdzie? Cytuj
pirat Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Nie. Ta kamizelka moim zdaniem tu nie pasuje. 1 Cytuj
Misza Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Posty przeniesione do tematu: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1453-co-mam-dzi%C5%9B-casualowego-na-sobie/ Cytuj
alabuz Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udanego poniedziałku. Nawiązując do dyskusji o koszuli w kolorze Ivory, właśnie taką mam na sobie. 1 Cytuj
constantin Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Posty "łazienkowe" usunąłem. Cytuj
arsen Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 alabuz, dla mnie węzeł do poprawki, jakoś wzrok mi na nim się skupił Cytuj
RadekM Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Alabuz, bardzo ładny zestaw, ale tak jak napisał kolega Arsen, węzeł do poprawki. Cytuj
NieMy Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ładny krawat ale węzeł do poprawki. Cytuj
Misza Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ładne kropki na krawacie, ale tak jak napisało 3 innych Kolegów węzeł do poprawki. Cytuj
Bartek Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Alabuz, świetna gra kolorów i wzorów, ale jak napisali arsen, RadekM, NieMy i Misza (i myślę, że Constantin też o tym pomyślał, ale nie wiedzieć czemu napisał o postach łazienkowych) - węzeł jest do poprawki. 1 Cytuj
alabuz Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Jeżeli chodzi o węzeł , jest to podwójny four in hand. Krawat jest za długi na zwykły four in hand, windsora nie lubię. Jaki jeszcze mogę zastosować? Cytuj
NieMy Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Jeżeli chodzi o węzeł , jest to podwójny four in hand. Krawat jest za długi na zwykły four in hand, windsora nie lubię. Jaki jeszcze mogę zastosować? Zastosowany węzeł jest dobry tylko do poprawki, jak zauważyli koledzy. Cytuj
Dignito.Michał Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Jeżeli chodzi o węzeł , jest to podwójny four in hand. Krawat jest za długi na zwykły four in hand, windsora nie lubię. Jaki jeszcze mogę zastosować? Węzeł victoria jest zdecydowanie lepszym rozwiązaniem niż windsor (moim zdaniem). Koledzy mówią o estetycznym aspekcie węzła . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi