laleczka Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 Damn, jakby była opcja aby się jeszcze wcisnąć to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 7 godzin temu, laleczka napisał: Damn, jakby była opcja aby się jeszcze wcisnąć to daj znać Zamienię się, ja do 7.01 nie mogę niestety potwierdzić udziału. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 10 godzin temu, laleczka napisał: Damn, jakby była opcja aby się jeszcze wcisnąć to daj znać Zamienione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 @zixart @Żorż Ponimirski Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 Zagadaj do obsługi, przy tej liczbie może już uda się namówić na darmową wysyłkę Bez tego 25 EUR na 6 osób to wychodzi po ~16 zł na osobę za wysyłkę. Czy można już zamawiać? Co wpisać w komentarzu, żeby wiedzieli, że to przesyłka która ma iść do Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 1 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2020 Jasne, zagadam ale do tego będę potrzebował orientacyjnych danych co do ilości koszul jaką każdy planuje zamówić abym wiedział o jakim wolumenie w ogóle mówimy. Zamówienia proszę składajcie przez weekend 4-6 stycznia, ja złoże jako odbiorca paczki jako pierwszy 3.01 wieczorem. W komentarzu wskazujecie, że wasze zamówienie jest częścią zamówienia grupowego i wysyłka będzie razem z moim zamówieniem - dane prześle Wam w wiadomości prywatnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 2 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2020 Tez chętny jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2020 Ja rownież ze 2 sztuki wezmę Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2020 Ja chciałbym jedną, ale jako że zamawiam już kolejny raz to pewnie wezmę dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 Ok, dodaję dwie ostatnie osoby i listę ostatecznie zamykam. 1. zixart 2. Kuba 3. JakubAnderwald 4. laleczka 5. Velahrn 6. Kanter 7. rav3nlord 8. kanapa Do wszystkich wysłałem już wiadomości prywatne z informacjami dot. zamówienia. Gdyby ktoś nie dostał to prośba o informację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2020 Zamowienie grupowe przyjete przez CO. Wysylka darmowa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 30 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2020 Paczka została dzisiaj wysłana do Polski. Zakładam, że ok. poniedziałku/wtorku będę gotowy rozpocząć dystrybucję koszul. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 W dniu 31.01.2020 o 00:55, zixart napisał: Paczka została dzisiaj wysłana do Polski. Zakładam, że ok. poniedziałku/wtorku będę gotowy rozpocząć dystrybucję koszul. Super, dzięki za powiadomienie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 Paczka dostarczona. Dzisiaj każdy z biorących udział w grupowym zamówieniu dostanie ode mnie informację o możliwości odbioru/wysyłki koszul. Gdyby ktoś nie dostał takiej informacji to prośba jutro o wiadomość. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Wszystkie koszule z odbiorem osobistym zostały już odebrane, wysyłka koszul paczkomatem nastąpi jutro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 6 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2020 Dzięki za zorganizowanie zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 6 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2020 20 godzin temu, zixart napisał: Wszystkie koszule z odbiorem osobistym zostały już odebrane, wysyłka koszul paczkomatem nastąpi jutro. I jak również dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 6 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2020 Wszystkie pozostałe paczki zostały wysłane paczkomatem. Biorącym udział w zamówieniu - dziękuję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 22 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2020 Ktoś chętny na wspólny zakup Diegos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feriak Napisano 22 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2020 Ktoś chętny na wspólny zakup Diegos ?Ja mógłbym się skusić na jedną parę. Wysyłają za darmo przy większym zamówieniu?I ma ktoś może doświadczenia z rozmiarówką?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 22 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2020 Wstępnie piszę się na kilka par! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 23 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2020 23 godziny temu, feriak napisał: Wysyłają za darmo przy większym zamówieniu? Od 200E wysyłka jest darmowa. 23 godziny temu, feriak napisał: I ma ktoś może doświadczenia z rozmiarówką? Z tego co pamiętam espadryle się rozbijają czyli trzeba zamawiać mniejsze. Nie wiem o ile mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 23 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2020 W dniu 22.02.2020 o 21:01, feriak napisał: I ma ktoś może doświadczenia z rozmiarówką? Ja zamówiłem rok temu rozmiar 43 gdzie normalnie noszę 42 i są za ciasne. Może i się rozbiją ale w tej chwili wygląda to źle bo palec prawie chce przebić materiał i cóż z tego że materiał się może i rozciągnie jak podeszwa za mała. Niemniej już większych bym pewnie nie brał bo mogłyby się zsuwać z pięty. Piszę się na jedną parę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 24 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 Jeżeli jest możliwość to kupiłbym jedną parę na spróbowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feriak Napisano 24 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 Normalnie noszę 43,5 (9,5) w przypadku np yanko, loake. Sneakersy 44,5Diegos z tabelki wychodzi na to, ze chyba powinienem zamówić 47... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi