JakubAnderwald Napisano 12 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2019 Pisz do Sary, powinno się udać dołączyć do grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 12 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2019 Fajnie, że dobry kontakt jest. Dzisiaj już z 3 maile z Sarą wymieniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 15 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2019 Czy któryś z Panów pisał by się na zamówienie forumowe parasoli z najlepszej manufaktury* na świecie, czyli James Smith & Sons Umbrellas https://www.james-smith.co.uk/product-category/umbrellas ? Ich parasole są w różnym przedziale cenowym - od 50 do 300 funtów - ale przesyłka do Polski (47 GBP) jest strasznie droga! Fajnie byłoby podzielić tę cenę na trzy czy cztery osoby. Preferowałbym kolegów z Warszawy ze względów logistycznych. Śpieszmy się zdążyć przed Brexitem ! * Tak wiem, są jeszcze Swaine Adeney Brigg, ale ich jakość podobno spadła ostatnio. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 24 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2019 Koszule w Camiceria Olga zostały wyprodukowane i za chwilę ruszają w drogę do mnie. Dam znać gdy koszule dotrą i ruszy wysyłka do Was. Wszystkich którzy brali udział w zamówieniu proszę o przesłanie mi na PW następujących danych: 1. Formy odbioru (osobisty w Warszawie na Żoliborzu / w centrum lub wysyłka InPost) 2. Dane do wysyłki: Numer telefonu Adres email Imię i nazwisko Docelowy paczkomat / adres do dostarczenia przesyłki kurierem 3. Dla osób które nie odbierają osobiście proszę też o przelanie 15 zł tytułem kosztów przesyłki: BLIKiem na numer telefonu 603 801 107 lub przelewem tradycyjnym na konto 08 1140 2004 0000 3602 1772 0305 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 25 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2019 Kurczę, przegapiłem, a chętnie zamówionym ze 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 26 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2019 Ekspresowo tym razem, dwa tygodnie od zamówienia.Sent from my SM-A750FN using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 26 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2019 Pytanie czy mniejsze obłożenie, czy może zamówiły głownie osoby, których wymiary już maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 27 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2019 Kurczę, przegapiłem, a chętnie zamówionym ze 2 szt.Nic nie stoi na przeszkodzie żeby za 3-4 miesiące zrobić kolejne zamówienie. Może się podejmiesz organizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 27 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2019 1 godzinę temu, JakubAnderwald napisał: Może się podejmiesz organizacji? Brak czasu czy coś się wykrzaczyło tym razem ? Pytam, bo ostatnie zamówienie było zorganizowane przez Ciebie perfekcyjnie i sam pisałbym się na dwie koszule za te 3-4 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 27 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2019 Raczej delikatna sugestia że każdy może się wykazać;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 28 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2019 Jakby ktoś organizował zakup to piszę się na grupowe. Młody ma studniówkę i chcę go obszyć. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 28 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2019 Ile musi być sztuk minimum? Ja biorę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2019 4 godziny temu, rav3nlord napisał: Ile musi być sztuk minimum? Ja biorę 2 Pierwsze zamówienie min. 1, od drugiego co najmniej 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyro52 Napisano 29 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2019 Też się piszę, na jedną. (pierwsze zamówienie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feriak Napisano 29 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2019 Ale Panowie się trochę spóźnili, bo już po akcji, a koszule są w drodze chyba, że ktoś organizuje kolejne zamówienie?Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 1 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2019 W dniu 24.09.2019 o 12:39, JakubAnderwald napisał: Koszule w Camiceria Olga zostały wyprodukowane i za chwilę ruszają w drogę do mnie. "za chwilę" oznacza, że dzisiaj dostałem maila od kuriera, że paczka została do mnie nadana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 1 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2019 W dniu 27.09.2019 o 12:57, ciasteczkowy napisał: Raczej delikatna sugestia że każdy może się wykazać;) O, to, to. Forum jest dobrem wspólnym, zniżka za zamówienia grupowe też. Fajnie jakbyśmy też pracę związaną z korzystaniem z tych dóbr rozkładali równomiernie między uczestników 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 13 godzin temu, JakubAnderwald napisał: "za chwilę" oznacza, że dzisiaj dostałem maila od kuriera, że paczka została do mnie nadana no i fajnie z doświadczeni, które już masz - ile będzie paczka szła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 A nie pamiętam, raczej kilka dni. W przyszłym tygodniu powinna być u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomson Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 Serwus. Ktoś chętny? https://drop.com/buy/j-fitzpatrick-footwear-olympia-sneaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feriak Napisano 8 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2019 @JakubAnderwald I jak tam? Paczka już dotarła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 8 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2019 @feriak Ale jesteś niecierpliwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 9 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2019 Paczka właśnie dotarła, jutro biorę się za dystrybucję koszul 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 9 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2019 I mam też drugi temat na ultra-szybko. Jeszcze dwa dni jest promocja -35% na wszystkie nieprzecenione espadryle ze strony https://eu.diegos.com Z kolei przesyłka do Polski to ~19 EUR, więc całkiem sporo. Czy ktoś byłby chętny na zamówienie u nich jakichś par i wzięcie wspólnej przesyłki? Tylko trzeba zamawiać do jutra do końca dnia. Jeśli byliby chętni na 100%, to napiszcie tu proszę konkretnie który model (link do sklepu) i jaki rozmiar. Jeśli będą chętni to ja zrobię zamówienie na siebie i rozliczymy się po przyjściu paczki do Polski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 9 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2019 @JakubAnderwald ogarnę temat dziś z Żoną. PS. Można chyba w koszyku łączyć produkty nieprzecenione z przecenionymi, a rabat naliczy się dla tych nieprzecenionych. Przynajmniej tak to wygląda z przykładowego koszyka zakupów, który właśnie sprawdziłem. Od 4 par wysyłka jest za 25 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi