Wectra Napisano 14 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2018 Potwierdzam zamówienie 1 szt. Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 14 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2018 Mamy zamówione 23 koszule. Dam znać gdy temat będzie szedł do przodu i będę znał jakieś daty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_p111 Napisano 14 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2018 Witam, jestem nowy. Nie wiem czy we właściwym miejscu piszę, ale widzę, że temat analogiczny. Czy korzystacie również z promocji Private Sale do -55% w Vistuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 15 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2018 Jesteśmy w trakcie dogrywania zamówienia grupowego butów u Vassa. Istnieje możliwość dołączenia. Jeżeli ktoś jest chętny, to proszę o kontakt w wiadomości prywatnej. Konkretne specyfikacje butów zbieram do 20 listopada - szczegóły w wiadomościach prywatnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 15 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2018 @Aron jaki jest czas realizacji zamówień u Vassa? Jest szansa na buty przed świętami? Bożego Narodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 15 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2018 @Bażant, nie ma szans. Przy poprzednich zamówieniach realizacja zajęła ok 8 tygodni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 Panowie czy szykuje się jakieś grupowe zamówienie skarpet Pedemeia ? Z tego co pamiętam maiła być kolejna edycja pod koniec roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 24 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2018 Ja jestem chętny na Pedemeie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakbog Napisano 24 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2018 Ja również jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoJoe Napisano 24 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2018 Piszę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 24 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2018 Ktoś chętny na stanowisko koordynatora tego zamówienia ? Ja niestety odpadam z braku czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmichal Napisano 25 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2018 Zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 28 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2018 Do mnie Ariela rownież napisała. Jak u pozostałych uczestników zakupów u Olgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 28 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2018 U mnie cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 28 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2018 Ja dostałem już 20.ego info od Sarywe are waiting for shipping, ‘ cause the orther orders are not yet readyWysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 Koszule z Camiceria Olga mają być gotowe w przyszły wtorek i wysłane do mnie. Potem zacznie się dystrybucja w kraju - można dobrać się w grupy z danego miasta żeby zrobić tylko jedną przesyłkę.Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 Ktoś może chciałby kupić coś z Bexley? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 7 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2018 Paczka została do mnie wysłana, powinna być w przyszłym tygodniu. Zobaczę jak koszule są opisane i będziemy rozsyłać po kraju.Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 14 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2018 @JakubAnderwald czy są jakieś wieści w sprawie zamówienia? Ja np. nie dostałem żadnych informacji na temat moich koszul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 14 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2018 Hej, paczka czeka u mnie - niestety od kilku dni nie było mnie w kraju. Za chwilę biorę się za rozpakowywanie i wieczorem wrzucę informacje co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 14 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2018 Paczka rozpakowana. Koszule są opisane imionami i nazwiskami, popakowane dla każdej osoby w osobną paczkę. Poproszę o kontakt na PW osób które zamawiały koszule. Jeśli chcecie wysyłkę, dajcie mi proszę dane do wysyłki. Wysyłał będę Inpostem - dostawa może być do paczkomatu lub kurierem. W obydwu przypadkach koszt dostawy to 14 zł za paczkę. Można się zebrać w kilka osób z jednego miasta, wtedy potrzebuję wszystkich nazwisk osób do których ma iść taka przesyłka. Dane to wysyłki to: email telefon komórkowy nazwa paczkomatu lub adres dostarczenia przesyłki Jeśli chcecie odebrać osobiście w Warszawie, to też dajcie znać na PW. W przyszłym tygodniu jestem w rozjazdach, więc najlepszy będzie weekend przedświąteczny lub tydzień świąteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 16 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2018 Pierwsze koszule ruszyły dzisiaj do nabywców. Miłego noszenia i czekamy na zdjęcia w odpowiednich wątkach Szkoda, że Olga nie oznacza koszul także numerem materiału, tyle fajnych koszul mi się właśnie przewinęło przez ręce a nie wiem dokładnie jakie to były. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 Przypełzło dzieją cosik paczkomatem. Jak na pierwszy strzał z tylko 2 poprawkami online jest bardzo dobrze. Materiał jest super, biała koszula to był PRE-04 Pinpoint - Gauge 80/2 Thomas MasonPodziękował Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 26 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2018 Koledzy zainteresowani wspólnym zamówieniem w Pedemeia, przy zamówieniu powyżej 80E wysyłka do Europy jest free. Myślę, że nie ma na co czekać, jeśli ktoś jest chętny proszę o kontakt PM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mds Napisano 3 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2019 Jeśli ktoś byłby chętny na kolejne grupowe zamówienie koszul z CO, to prośba o informację w tym wątku. Ponieważ zależy mi na jak najszybszym puszczeniu zamówienia, dlatego kilka istotnych informacji: - w tym momencie czekam na info od CO jaki jest minimalny wolumen takiego zamówienia żeby nam odpuścili koszty przesyłki (przypominam że w przypadku indywidualnego zamówienia wysyłka to 25 EUR) - ponieważ ważny jest dla mnie czas to proszę o wpisywanie się osób, które byłyby zdecydowane na dołączenie i złożenia zamówienia praktycznie od ręki (tj. do wtorku, środy) - zamówienie polegałoby tak jak ostatnio na ustaleniu wspólnego hasła do wpisania w polu komentarza przy składaniu wysyłki i zaznaczeniu "odbiór osobisty", następnie paczka zostałaby wysłana do mnie - odbiór byłby możliwy osobiście w Warszawie, lub wysyłka pocztą/inpostem/kurierem za dodatkowym kosztem - CO zapewne zażyczy sobie minimalny wolumen dwóch sztuk per osoba (dla tych dla których byłoby to pierwsze zamówienie, będzie możliwa jedna sztuka) - na chwilę obecną mamy chętnych na 4 sztuki (ja 2 + @JakubAnderwald kolejne 2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi