kszychu1993 Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 Potwierdzam swoje dwie sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzmo Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 Ok, dostałem informację od Olgi, że mogą zaproponować darmową przesyłkę ale rabatu raczej nie. Stąd prośba o potwierdzenie osób rezerwowych - czy są chętni. Proponuję do jutra (wtorek) do końca dnia zamknąć listę, po czym we środę odezwę się do każdego na PW z informacjami co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borys-Tech Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 Ja też potwierdzam swoją koszulę, ale dopiero w przyszły wtorek będę u swojego krawca aby zdjąć wymiary, które lekko mi się zmieniły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 Ja w takim razie odpuszczę. Z ciekawości, czy Camiceria wspomniała ile koszul trzeba zamówić aby otrzymać darmową wysyłkę? Moje najstarsze koszule powoli kończą swój żywot i chętnie bym je zastąpił egzemplarzami CO, ale 20 euro za przesyłkę to trochę dużo... Jeżeli granica jest w okolicy 10-15 koszul, to grupowe zamówienia można by organizować częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 Potwierdzam 1 szt z darmową przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 Wezmę jedną. Możecie coś powiedzieć na temat lnu w liniach podstawowej i premium? Mocno się kurczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 Ja jednak też wypadam, dzisiaj się pomierzyłem i jednak za szybko tracę na wadze z uwagi na dietę, by MTM miało to sens. Skoro zamówienie realizowane będzie około 4 tygodni to po prostu koszula będzie na mnie za duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 2 godziny temu, Bażant napisał: Ja jednak też wypadam, dzisiaj się pomierzyłem i jednak za szybko tracę na wadze z uwagi na dietę, by MTM miało to sens. Skoro zamówienie realizowane będzie około 4 tygodni to po prostu koszula będzie na mnie za duża Na zimę przytyjesz i będzie jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 Znowu? Mowy nie ma, żywię się teraz jak królik i nie chcę powtórki z redukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzmo Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 Panowie, to podsumuję ostatecznie jutro z rana wszystkich chętnych i wyślę im PW z instrukcjami co dalej. Proponuję, żeby każdy złożył zamówienie do końca obecnego tygodnia - tak, żeby Olga mogła jak najszybciej przystąpić do pracy, bo podejrzewam, że data wysyłki będzie związana w jakiś sposób z ostatnim opłaconym/złożonym zamówieniem. @blekit Nie powiedzieli od jakiej liczby jest darmowa wysyłka, ale wiesz, nawet jak przy 15 koszulach będzie łącznie 20 eur za wysyłkę, to wychodzi 1,333333333333333 eur/koszulę, czyli "prawie darmo" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 Trzeba ustalić co wpisujemy w shipping data. Ostatnio było "group Piotr", teraz chyba powinniśmy zmienić imię osoby koordynującej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzmo Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 38 minut temu, Mamrot napisał: Trzeba ustalić co wpisujemy w shipping data. Ostatnio było "group Piotr", teraz chyba powinniśmy zmienić imię osoby koordynującej. Wszystko bedzie w PW jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzmo Napisano 23 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2018 Panowie, wysłałem właśnie do wszystkich zainteresowanych PW - więc jeśli ktoś nie dostał wiadomości, a był zainteresowany, to KONIECZNIE niech się do mnie odezwie jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 24 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2018 Czy len od nich kurczy się czy już jest zdekatyzowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skatej Napisano 26 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2018 Czy jest ktoś chętny na wspólny zakup z Herringshoes, tak żeby podzielić się kosztem przesyłki... Najlepiej Trójmiasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzmo Napisano 7 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2018 Panowie, chciałem dać znać, że jeśli chodzi o zamówienie z Olgi, to wszyscy poza jedną osobą (nie ma z nią kontaktu, nie odpisuje na wiadomości) złożyli zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 7 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2018 Chyba wystarczająco długo czekaliśmy, może jedźmy z tym zamówieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzmo Napisano 7 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2018 Już się ostatni kolega odezwał, więc mamy komplet. Prześlę numery zamówień do Olgi i zobaczymy co powiedzą nt wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 12 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2018 W dniu 7.06.2018 o 08:33, kzmo napisał: Już się ostatni kolega odezwał, więc mamy komplet. Prześlę numery zamówień do Olgi i zobaczymy co powiedzą nt wysyłki. Jak tam sytuacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzmo Napisano 13 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2018 18 godzin temu, 50groszy napisał: Jak tam sytuacja? Dostałem info, że może wyślą w tym lub przyszłym tygodniu, 2 ostatnie zamówienia ponoć się produkują, reszta już jest gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 13 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2018 Czy ktoś by chciał może kupić coś z bexley.com? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 18 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2018 ...albo Herring Shoes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzmo Napisano 20 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2018 Odnośnie zamówienia grupowego z OLGI: dostałem informację, że wszystkie zamówienia są gotowe (ponoć był jakiś błąd/problem w jednym zamówieniu, stąd delikatny poślizg), w ten piątek powinny zostać wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzmo Napisano 22 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2018 OLGA wysyła koszule w poniedziałek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 26 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2018 Wg. włoskiej strony TNT dostawa koszul OC ma być jutro przed 19, a wg. polskiej strony dziś przed 18. Oczywiście sprawdzając ten sam numer listu przewozowego https://www.tnt.it/tracking/getTrack?WT=1&ldv=153507959 https://www.tnt.com/track?cons=WW153507959MM1201806221715&searchType=CON&source=share Drobny problem jest taki, że jutro u mnie w biurze rozpoczyna się remont/malowanie, które to zabiegi potrwają (mam nadzieję) do końca weekendu. Jeżeli to dla kogoś nie jest bardzo pilne - sugeruję odbiór w przyszłym tygodniu. Jeżeli ktoś musi odebrać wcześniej (i towar przyjdzie) - proszę o kontakt (najlepiej przez wiadomość prywatną na Forum). Dla bezpieczeństwa koszul będziemy je wydawać przez te kilka dni na sąsiedniej posesji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi