mbb Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 Czy jest ktoś chętny na wspólne zakupy butów z afarleycountryattire.co.uk ? Przy dwóch parach jest dodatkowa zniżka na przecenione obuwie o 10%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kily Napisano 5 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2018 Czy jest może ktoś z Krakowa chętny na wspólne zamowienie z Luxire? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 Czy któryś z kolegów z Wrocławia chce się przyłączyć do wspólnego zakupu poszetek z Milera? Szukam chętnych na 2 szt. Chętnych zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 19 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2018 Cześć. Szukam chętnych do zamówienia w CT Shirts. Chcę na próbę kupić jedne chinosy i jeden v-neck i szukam kompana/kompanów do tego zamówienia (którzy też chcą jedną lub więcej sztuk spodni albo swetra). Z przyjemnością dołączę się do zamówienia:) ale jakby coś to mogę też zorganizować. Preferowane osoby z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skatej Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2018 Chce zamówić jeden pasek ze sklepu Milera, czy ktoś również potrzebuje tylko jednego, tak aby wspólnie skorzystać z promocji 2 za 199zl? Najlepiej osoby z Trójmiasta lub Warszawy, tak żeby uniknąć wysyłki. Link do oferty: https://shopmiler.com/pl/akcesoria/paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 7 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2018 9 godzin temu, skatej napisał: Chce zamówić jeden pasek ze sklepu Milera, czy ktoś również potrzebuje tylko jednego, tak aby wspólnie skorzystać z promocji 2 za 199zl? Najlepiej osoby z Trójmiasta lub Warszawy, tak żeby uniknąć wysyłki. Link do oferty: https://shopmiler.com/pl/akcesoria/paski Mógłbym dołączyć , fajnie jakby wysłali dwiema paczkami od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skatej Napisano 7 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2018 @Szydlowsky zgłosiłeś się jako drugi, zamówienie już w realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 11 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 Czy byliby chętni na grupowe zamówienie koszul z Camiceria Olga? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzmo Napisano 11 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 12 minut temu, JakubAnderwald napisał: Czy byliby chętni na grupowe zamówienie koszul z Camiceria Olga? Ha, niesamowity zbieg okoliczności, właśnie wróciłem z Mediolanu gdzie m.in. odwiedziłem Olgę i miałem zamiar poruszać dokładnie ten temat. Ja się piszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 11 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 Ja jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 11 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 @kzmo a ile koszul by trzeba zamówić żeby była darmowa dostawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszychu1993 Napisano 11 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 Ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 12 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2018 Jestem za i mogę - jak poprzednio - pomóc w lokalnej dystrybucji warszawskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzmo Napisano 12 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2018 7 godzin temu, Bacio napisał: Jestem za i mogę - jak poprzednio - pomóc w lokalnej dystrybucji warszawskiej. Super! Co do dostawy - proponuję rozmawiać z Olgą jak już będziemy mieć ostateczną listę chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borys-Tech Napisano 12 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2018 Ja też byłbym chętny na koszulę. Wszystko zależy czy mógłbym zamówić jedną na próbę czy od razu dwie trzeba zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 12 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2018 Jeśli zamawiasz pierwszy raz, to możesz jedną. Dotychczasowi klienci muszą min. 2 - pewnie jakoś im wykroje wychodzą taniej w parach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 12 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2018 Też jestem zainteresowany 2 koszulami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 12 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2018 Wstępnie 1-2 koszule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbqb Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 Bardzo chętnie dołączę do zamówienia, to bedą moje pierwsze - jestem zainteresowany dwoma koszulami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzmo Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 To chyba czas się zacząć podliczać: - @JakubAnderwald - ? szt. - @kzmo - 2 szt. - @Bażant - ? szt. - @kszychu1993 - ? szt. - @Bacio - ? szt. - @Borys-Tech - ? szt. - @maciato - 2 szt. - @zixart - 1-2 szt. - @qbqb - 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 Ja 2-3 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierzyk Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 Ja także na jedną sztukę jestem chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 2 szt. wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 Ja w tej chwili tylko 2 szt., bo znacząco zmieniłem rozmiary i zbyt duże ryzyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 Wstępnie mógłbym spróbować wziąć testową 1 sztukę. Starogard Gdański, ale co tydzień bywam w Gdańsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi