marzarz1 Napisano 27 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2017 2 godziny temu, FONos napisał: Pod warunkiem, że ta którą chcesz zamówić jest dostępna od ręki. Według tego co jest podane na stronie to biała pin collar jest dostępna od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2017 Chętni na popover od Zack Roman vel @Sklep Szarmant? Wziąłbym gdyby się udało zgromadzić łącznie zakup 4 koszul za 290 zł sztuka. Sprawa raczej pilna .Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marzarz1 Napisano 28 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2017 4 godziny temu, Kyle napisał: Chętni na popover od Zack Roman vel @Sklep Szarmant? Wziąłbym gdyby się udało zgromadzić łącznie zakup 4 koszul za 290 zł sztuka. Sprawa raczej pilna . Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Jeżeli jest opcja zamówienia różnych rodzajów koszul to ja jestem chętny na 1 bonda, a kolega FONos na jakieś 2 z tego co pamiętam. Ja moją potrzebuję na wesele w sobotę, więc też mi się śpieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 Niestety dla mnie po sprawie, bo termin preorderu na popover minął. Trochę bez sensu ze strony @Sklep Szarmant, newsletter o preorderze kończącym się 28.05, dostałem popołudniem tegoż dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 6 godzin temu, Kyle napisał: Niestety dla mnie po sprawie, bo termin preorderu na popover minął. Trochę bez sensu ze strony @Sklep Szarmant, newsletter o preorderze kończącym się 28.05, dostałem popołudniem tegoż dnia. Spokojnie nadal można zamawiać. Stała praktyka u Szarmanta. Przedłużają (już dwa razy termin kończący preorder był przedłużany) albo termin się kończy ale zamawiać można nadal .... przetestowane. Więc jak ktoś chętny to dziś możemy zamówić. Ja biorę 2 szt. Można łączyć dowolne koszule z oferty Kto chętny priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 11 godzin temu, Kyle napisał: Niestety dla mnie po sprawie, bo termin preorderu na popover minął. Trochę bez sensu ze strony @Sklep Szarmant, newsletter o preorderze kończącym się 28.05, dostałem popołudniem tegoż dnia. Tak, można jeszcze zamawiać ale w momencie wysłania zamówienia do szwalni (jutro lub pojutrze) kończymy promocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 6 godzin temu, FONos napisał: Spokojnie nadal można zamawiać. Stała praktyka u Szarmanta. Przedłużają (już dwa razy termin kończący preorder był przedłużany) albo termin się kończy ale zamawiać można nadal .... przetestowane. Więc jak ktoś chętny to dziś możemy zamówić. Ja biorę 2 szt. Można łączyć dowolne koszule z oferty Kto chętny priv Z jakiegoś powodu zawsze najwięcej zamówień wpada ...po końcu promocji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 Hej, zastanawiam się nad organizacją grupowego zamówienia koszul na miarę w Vel Venti http://www.koszulanawymiar.pl/. To jest szwalnia, która z tego co słyszałem szyje lub szyła dla części marek, które wyrosły z tego forum. Ja u nich szyłem 2 koszule i jakość jak w MT, a materiały niektóre lepsze od Olgi. Proszę dajcie znać do piątku czy bylibyście zainteresowani. Chcę sprawdzić ile osób zdecydowałoby się wejść w projekt. Cena przy indywidualnym zamówieniu to ok. 370 zł, przy grupowym zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 Ja bym się na dwie pisał, tylko mają może opisy tych materiałów? Plus, albo źle patrzę, albo "gotowce" są z materiałów niedostępnych przy szyciu na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 Materiałów jest więcej niż na stronie. Wrzucę Wam zdjęcie kilku próbek, które dostałem. Jeśli doszłoby do realizacji, to trzeba by załatwić ich próbnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 Skąd ja znam tą rozmiarówkę RTW hehehe Szkoda że brak opisów przy materiałach, z samych zdjęć trudno się czasem zorientować nawet jaki to splot nie mówiąc o pochodzeniu ... ja bym 1 szt. zaryzykował Jeśli to zamówienie grupowe a nie projekt forumowy to chyba nie ten dział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 2 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2017 Dnia 31.05.2017 o 17:06, FONos napisał: Skąd ja znam tą rozmiarówkę RTW hehehe Szkoda że brak opisów przy materiałach, z samych zdjęć trudno się czasem zorientować nawet jaki to splot nie mówiąc o pochodzeniu ... ja bym 1 szt. zaryzykował Jeśli to zamówienie grupowe a nie projekt forumowy to chyba nie ten dział? Lista zainteresowanych na teraz: Caporegime - 2 szt. FON -1 szt. Torunianin - 2 szt. Czy ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 2 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2017 To ja tak wstępnie i na razie nie zobowiązująco (zależy jaka wyjdzie cena) 1-2 bym poprosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 2 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2017 U Osovskiego druga koszula za "grosz". Ktoś byłby chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 2 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2017 Dorzucam zdjęcia kilku próbek. To jest tylko jakiś % ich oferty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polska400 Napisano 2 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2017 Witam, Drodzy forumowicze czy znajdą się chętni na kupno formalnej koszuli Pin Collar ? Zakupu planuje dokonać do końca czerwca albowiem wtedy pojawi się ponownie rozmiar "37". Przy czterech koszulach cena spadnie do 290 zł i przesyłka za "darmola". https://zackroman.com/pl/p/KOSZULA-BOND-PIN-COLLAR/109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polska400 Napisano 2 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2017 Przepraszam za małe zdublowanie wątku, dopiero teraz zauważyłem że są już chętni na koszule "bonda". Podsumowując ja również potrzebuję jednej sztuki, ale dopiero mogę zamówić za 2-3 tygodnie, gdy pojawi się ponownie rozmiar 37. Chyba, że obsługa Szarmanta wyśle mi ją później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polska400 Napisano 2 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2017 Poszło już jedno grupowe zamówienie na koszule Pin Collar, tak więc ponownie zbieram chętnych !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 2 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2017 Ja jedną chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 2 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2017 3 godziny temu, torunianin napisał: Dorzucam zdjęcia kilku próbek. To jest tylko jakiś % ich oferty. Na teraz mamy łącznie 7-8 sztuk. Caporegime - 2 szt. FON -1 szt. Ataman - 1-2 szt. Polska400 - 1 szt. Torunianin - 2 szt Czy ktoś jeszcze wchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertoo Napisano 2 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2017 Dnia 31.05.2017 o 13:02, torunianin napisał: Hej, zastanawiam się nad organizacją grupowego zamówienia koszul na miarę w Vel Venti http://www.koszulanawymiar.pl/. To jest szwalnia, która z tego co słyszałem szyje lub szyła dla części marek, które wyrosły z tego forum. Ja u nich szyłem 2 koszule i jakość jak w MT, a materiały niektóre lepsze od Olgi. Proszę dajcie znać do piątku czy bylibyście zainteresowani. Chcę sprawdzić ile osób zdecydowałoby się wejść w projekt. Cena przy indywidualnym zamówieniu to ok. 370 zł, przy grupowym zobaczymy... Wstępnie 1 szt (w zależności od ceny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 3 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2017 @torunianin, to niech będzie, wchodzę w 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2017 Na teraz mamy łącznie 10-11 sztuk. Caporegime - 2 szt. FON -1 szt. Ataman - 1-2 szt. Polska400 - 1 szt. robertoo - 1 szt. Midlife-Crisis - 2 szt. Torunianin - 2 szt Odezwę się do Vel Venti, co są w stanie zaproponować przy takim zamówieniu i dam znać z prośbą o potwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2017 4 minuty temu, torunianin napisał: Na teraz mamy łącznie 10-11 sztuk. Caporegime - 2 szt. FONos -1 szt. Ataman - 1-2 szt. Polska400 - 1 szt. robertoo - 1 szt. Midlife-Crisis - 2 szt. Torunianin - 2 szt Odezwę się do Vel Venti, co są w stanie zaproponować przy takim zamówieniu i dam znać z prośbą o potwierdzenie. Koledzy @Polska400 i @Ataman to chyba mieli na myśli koszule z Zack Roman mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2017 7 minut temu, FONos napisał: Koledzy @Polska400 i @Ataman to chyba mieli na myśli koszule z Zack Roman mi się wydaje Kolega @Polska400 na pewno jest zainteresowany zakupami w Vel venti, bo potwierdził bezpośrednio. A jak Ty @Ataman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi