Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagadaj do obsługi, przy tej liczbie może już uda się namówić na darmową wysyłkę :) Bez tego 25 EUR na 6 osób to wychodzi po ~16 zł na osobę za wysyłkę.

Czy można już zamawiać? Co wpisać w komentarzu, żeby wiedzieli, że to przesyłka która ma iść do Ciebie?

Opublikowano

Jasne, zagadam ale do tego będę potrzebował orientacyjnych danych co do ilości koszul jaką każdy planuje zamówić abym wiedział o jakim wolumenie w ogóle mówimy. Zamówienia proszę składajcie przez weekend 4-6 stycznia, ja złoże jako odbiorca paczki jako pierwszy 3.01 wieczorem. W komentarzu wskazujecie, że wasze zamówienie jest częścią zamówienia grupowego i wysyłka będzie razem z moim zamówieniem - dane prześle Wam w wiadomości prywatnej. 

Opublikowano

Ok, dodaję dwie ostatnie osoby i listę ostatecznie zamykam.

1. zixart

2. Kuba

3. JakubAnderwald

4. laleczka

5. Velahrn

6. Kanter

7. rav3nlord

8. kanapa

Do wszystkich wysłałem już wiadomości prywatne z informacjami dot. zamówienia. Gdyby ktoś nie dostał to prośba o informację.

• Like 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 31.01.2020 o 00:55, zixart napisał:

Paczka została dzisiaj wysłana do Polski. Zakładam, że ok. poniedziałku/wtorku będę gotowy rozpocząć dystrybucję koszul.

Super, dzięki za powiadomienie!

Opublikowano

Paczka dostarczona. Dzisiaj każdy z biorących udział w grupowym zamówieniu dostanie ode mnie informację o możliwości odbioru/wysyłki koszul. Gdyby ktoś nie dostał takiej informacji to prośba jutro o wiadomość.

• Like 2
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ktoś chętny na wspólny zakup Diegos ?
Ja mógłbym się skusić na jedną parę. Wysyłają za darmo przy większym zamówieniu?
I ma ktoś może doświadczenia z rozmiarówką?

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
23 godziny temu, feriak napisał:

Wysyłają za darmo przy większym zamówieniu?

Od 200E wysyłka jest darmowa.

23 godziny temu, feriak napisał:

Z tego co pamiętam espadryle się rozbijają czyli trzeba zamawiać mniejsze. Nie wiem o ile mniejsze.

Opublikowano
W dniu 22.02.2020 o 21:01, feriak napisał:

Ja zamówiłem rok temu rozmiar 43 gdzie normalnie noszę 42 i są za ciasne. Może i się rozbiją ale w tej chwili wygląda to źle bo palec prawie chce przebić materiał i cóż z tego że materiał się może i rozciągnie jak podeszwa za mała. Niemniej już większych bym pewnie nie brał bo mogłyby się zsuwać z pięty.

Piszę się na jedną parę.

Opublikowano

Normalnie noszę 43,5 (9,5) w przypadku np yanko, loake.
Sneakersy 44,5
Diegos z tabelki wychodzi na to, ze chyba powinienem zamówić 47... :)

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka