Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy któryś z Panów pisał by się na zamówienie forumowe parasoli z najlepszej manufaktury* na świecie, czyli James Smith & Sons Umbrellas https://www.james-smith.co.uk/product-category/umbrellas ? Ich parasole są w różnym przedziale cenowym - od 50 do 300 funtów - ale przesyłka do Polski (47 GBP) jest strasznie droga!

Fajnie byłoby podzielić tę cenę na trzy czy cztery osoby. Preferowałbym kolegów z Warszawy ze względów logistycznych.

Śpieszmy się zdążyć przed Brexitem :-)!

* Tak wiem, są jeszcze Swaine Adeney Brigg, ale ich jakość podobno spadła ostatnio.

• Like 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Koszule w Camiceria Olga zostały wyprodukowane i za chwilę ruszają w drogę do mnie. Dam znać gdy koszule dotrą i ruszy wysyłka do Was. Wszystkich którzy brali udział w zamówieniu proszę o przesłanie mi na PW następujących danych:

1. Formy odbioru (osobisty w Warszawie na Żoliborzu / w centrum lub wysyłka InPost)

2. Dane do wysyłki:

• Numer telefonu
  • Adres email
  • Imię i nazwisko
  • Docelowy paczkomat / adres do dostarczenia przesyłki kurierem

3. Dla osób które nie odbierają osobiście proszę też o przelanie 15 zł tytułem kosztów przesyłki:

• BLIKiem na numer telefonu 603 801 107 lub
  • przelewem tradycyjnym na konto 08 1140 2004 0000 3602 1772 0305
  • Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano
W dniu 27.09.2019 o 12:57, ciasteczkowy napisał:

Raczej delikatna sugestia że każdy może się wykazać;)

O, to, to. Forum jest dobrem wspólnym, zniżka za zamówienia grupowe też. Fajnie jakbyśmy też pracę związaną z korzystaniem z tych dóbr rozkładali równomiernie między uczestników :)

• Like 1
Opublikowano

I mam też drugi temat na ultra-szybko. Jeszcze dwa dni jest promocja -35% na wszystkie nieprzecenione espadryle ze strony https://eu.diegos.com Z kolei przesyłka do Polski to ~19 EUR, więc całkiem sporo.

Czy ktoś byłby chętny na zamówienie u nich jakichś par i wzięcie wspólnej przesyłki? Tylko trzeba zamawiać do jutra do końca dnia. Jeśli byliby chętni na 100%, to napiszcie tu proszę konkretnie który model (link do sklepu) i jaki rozmiar. Jeśli będą chętni to ja zrobię zamówienie na siebie i rozliczymy się po przyjściu paczki do Polski.

• Like 1
Opublikowano

@JakubAnderwald ogarnę temat dziś z Żoną. PS. Można chyba w koszyku łączyć produkty nieprzecenione z przecenionymi, a rabat naliczy się dla tych nieprzecenionych. Przynajmniej tak to wygląda z przykładowego koszyka zakupów, który właśnie sprawdziłem. Od 4 par wysyłka jest za 25 euro.