Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, dostałem informację od Olgi, że mogą zaproponować darmową przesyłkę ale rabatu raczej nie. Stąd prośba o potwierdzenie osób rezerwowych - czy są chętni.

Proponuję do jutra (wtorek) do końca dnia zamknąć listę, po czym we środę odezwę się do każdego na PW z informacjami co dalej.

Opublikowano

Ja w takim razie odpuszczę. Z ciekawości, czy Camiceria wspomniała ile koszul trzeba zamówić aby otrzymać darmową wysyłkę?

Moje najstarsze koszule powoli kończą swój żywot i chętnie bym je zastąpił egzemplarzami CO, ale 20 euro za przesyłkę to trochę dużo... Jeżeli granica jest w okolicy 10-15 koszul, to grupowe zamówienia można by organizować częściej :)

Opublikowano

Ja jednak też wypadam, dzisiaj się pomierzyłem i jednak za szybko tracę na wadze z uwagi na dietę, by MTM miało to sens. Skoro zamówienie realizowane będzie około 4 tygodni to po prostu koszula będzie na mnie za duża :( 

Opublikowano
2 godziny temu, Bażant napisał:

Ja jednak też wypadam, dzisiaj się pomierzyłem i jednak za szybko tracę na wadze z uwagi na dietę, by MTM miało to sens. Skoro zamówienie realizowane będzie około 4 tygodni to po prostu koszula będzie na mnie za duża :( 

Na zimę przytyjesz i będzie jak ulał :) 

Opublikowano

Panowie,

to podsumuję ostatecznie jutro z rana wszystkich chętnych i wyślę im PW z instrukcjami co dalej.

Proponuję, żeby każdy złożył zamówienie do końca obecnego tygodnia - tak, żeby Olga mogła jak najszybciej przystąpić do pracy, bo podejrzewam, że data wysyłki będzie związana w jakiś sposób z ostatnim opłaconym/złożonym zamówieniem.

@blekit Nie powiedzieli od jakiej liczby jest darmowa wysyłka, ale wiesz, nawet jak przy 15 koszulach będzie łącznie 20 eur za wysyłkę, to wychodzi 1,333333333333333 eur/koszulę, czyli "prawie darmo" :) 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
38 minut temu, Mamrot napisał:

Trzeba ustalić co wpisujemy w shipping data.

Ostatnio było "group Piotr", teraz chyba powinniśmy zmienić imię osoby koordynującej.

Wszystko bedzie w PW jutro.

Opublikowano

Panowie,

wysłałem właśnie do wszystkich zainteresowanych PW - więc jeśli ktoś nie dostał wiadomości, a był zainteresowany, to KONIECZNIE niech się do mnie odezwie jak najszybciej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie,

chciałem dać znać, że jeśli chodzi o zamówienie z Olgi, to wszyscy poza jedną osobą (nie ma z nią kontaktu, nie odpisuje na wiadomości) złożyli zamówienia.

Opublikowano
18 godzin temu, 50groszy napisał:

Jak tam sytuacja? 

Dostałem info, że może wyślą w tym lub przyszłym tygodniu, 2 ostatnie zamówienia ponoć się produkują, reszta już jest gotowa.

Opublikowano

Odnośnie zamówienia grupowego z OLGI: dostałem informację, że wszystkie zamówienia są gotowe (ponoć był jakiś błąd/problem w jednym zamówieniu, stąd delikatny poślizg), w ten piątek powinny zostać wysłane.

Opublikowano

Wg. włoskiej strony TNT dostawa koszul OC ma być jutro przed 19, a wg. polskiej strony dziś przed 18. Oczywiście sprawdzając ten sam numer listu przewozowego :-)

https://www.tnt.it/tracking/getTrack?WT=1&ldv=153507959

https://www.tnt.com/track?cons=WW153507959MM1201806221715&searchType=CON&source=share

Drobny problem jest taki, że jutro u mnie w biurze rozpoczyna się remont/malowanie, które to zabiegi potrwają (mam nadzieję) do końca weekendu. Jeżeli to dla kogoś nie jest bardzo pilne - sugeruję odbiór w przyszłym tygodniu. Jeżeli ktoś musi odebrać wcześniej (i towar przyjdzie) - proszę o kontakt (najlepiej przez wiadomość prywatną na Forum). Dla bezpieczeństwa koszul będziemy je wydawać przez te kilka dni na sąsiedniej posesji.