mbb Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Czy jest ktoś chętny na wspólne zakupy butów z afarleycountryattire.co.uk ? Przy dwóch parach jest dodatkowa zniżka na przecenione obuwie o 10%. Cytuj
Kily Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Czy jest może ktoś z Krakowa chętny na wspólne zamowienie z Luxire? Cytuj
Solecalupo Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Czy któryś z kolegów z Wrocławia chce się przyłączyć do wspólnego zakupu poszetek z Milera? Szukam chętnych na 2 szt. Chętnych zapraszam na priv Cytuj
michal. Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Cześć. Szukam chętnych do zamówienia w CT Shirts. Chcę na próbę kupić jedne chinosy i jeden v-neck i szukam kompana/kompanów do tego zamówienia (którzy też chcą jedną lub więcej sztuk spodni albo swetra). Z przyjemnością dołączę się do zamówienia:) ale jakby coś to mogę też zorganizować. Preferowane osoby z Warszawy. Cytuj
skatej Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2018 Chce zamówić jeden pasek ze sklepu Milera, czy ktoś również potrzebuje tylko jednego, tak aby wspólnie skorzystać z promocji 2 za 199zl? Najlepiej osoby z Trójmiasta lub Warszawy, tak żeby uniknąć wysyłki. Link do oferty: https://shopmiler.com/pl/akcesoria/paski Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 9 godzin temu, skatej napisał: Chce zamówić jeden pasek ze sklepu Milera, czy ktoś również potrzebuje tylko jednego, tak aby wspólnie skorzystać z promocji 2 za 199zl? Najlepiej osoby z Trójmiasta lub Warszawy, tak żeby uniknąć wysyłki. Link do oferty: https://shopmiler.com/pl/akcesoria/paski Mógłbym dołączyć , fajnie jakby wysłali dwiema paczkami od razu Cytuj
skatej Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 @Szydlowsky zgłosiłeś się jako drugi, zamówienie już w realizacji Cytuj
JakubAnderwald Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2018 Czy byliby chętni na grupowe zamówienie koszul z Camiceria Olga? 1 Cytuj
kzmo Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2018 12 minut temu, JakubAnderwald napisał: Czy byliby chętni na grupowe zamówienie koszul z Camiceria Olga? Ha, niesamowity zbieg okoliczności, właśnie wróciłem z Mediolanu gdzie m.in. odwiedziłem Olgę i miałem zamiar poruszać dokładnie ten temat. Ja się piszę. 1 Cytuj
JakubAnderwald Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2018 @kzmo a ile koszul by trzeba zamówić żeby była darmowa dostawa? Cytuj
Bacio Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2018 Jestem za i mogę - jak poprzednio - pomóc w lokalnej dystrybucji warszawskiej. Cytuj
kzmo Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2018 7 godzin temu, Bacio napisał: Jestem za i mogę - jak poprzednio - pomóc w lokalnej dystrybucji warszawskiej. Super! Co do dostawy - proponuję rozmawiać z Olgą jak już będziemy mieć ostateczną listę chętnych. Cytuj
Borys-Tech Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2018 Ja też byłbym chętny na koszulę. Wszystko zależy czy mógłbym zamówić jedną na próbę czy od razu dwie trzeba zamówić. Cytuj
JakubAnderwald Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2018 Jeśli zamawiasz pierwszy raz, to możesz jedną. Dotychczasowi klienci muszą min. 2 - pewnie jakoś im wykroje wychodzą taniej w parach Cytuj
maciato Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2018 Też jestem zainteresowany 2 koszulami. Cytuj
qbqb Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2018 Bardzo chętnie dołączę do zamówienia, to bedą moje pierwsze - jestem zainteresowany dwoma koszulami Cytuj
kzmo Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2018 To chyba czas się zacząć podliczać: - @JakubAnderwald - ? szt. - @kzmo - 2 szt. - @Bażant - ? szt. - @kszychu1993 - ? szt. - @Bacio - ? szt. - @Borys-Tech - ? szt. - @maciato - 2 szt. - @zixart - 1-2 szt. - @qbqb - 2 szt. Cytuj
Kierzyk Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2018 Ja także na jedną sztukę jestem chętny. Cytuj
Bacio Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2018 Ja w tej chwili tylko 2 szt., bo znacząco zmieniłem rozmiary i zbyt duże ryzyko Cytuj
Cineos Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2018 Wstępnie mógłbym spróbować wziąć testową 1 sztukę. Starogard Gdański, ale co tydzień bywam w Gdańsku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi