leon Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Witam, poszukuję torby w stylu: http://brodrene.eu/pl/torby-i-aktowki/18-skorzana-miejska-torba-na-ramie-ciemny-braz.html https://shopmiler.com/pl/torby/torba-codzienna-brazowa do ceny tej pierwszej, czyli około 250 zł, niestety już wyprzedanej. Przede wszystkim chciałbym wiedzieć jakim sklepom można zaufać jeśli chodzi o jakość. Kiedyś zamówiłem buty w sklepie internetowym z pasją w nazwie i mimo doskonałej obsługi, gdy zobaczyłem je na żywo musiałem odesłać... Ktoś pomoże w szukaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cmon Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Godzinę temu, leon napisał: Witam, poszukuję torby w stylu: http://brodrene.eu/pl/torby-i-aktowki/18-skorzana-miejska-torba-na-ramie-ciemny-braz.html https://shopmiler.com/pl/torby/torba-codzienna-brazowa do ceny tej pierwszej, czyli około 250 zł, niestety już wyprzedanej. Przede wszystkim chciałbym wiedzieć jakim sklepom można zaufać jeśli chodzi o jakość. Kiedyś zamówiłem buty w sklepie internetowym z pasją w nazwie i mimo doskonałej obsługi, gdy zobaczyłem je na żywo musiałem odesłać... Ktoś pomoże w szukaniu? I ja podepnę się do pytania, bo sam szukam takiej torby do siebie do pracy. Najchętniej to w mniejszym wymiarze, bo na laptopa 13 cali, a nie 15 jak większość w sklepach i też o wiele mniejszej grubości, najlepiej 5-7cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Potrzebuję do szafy dorzucić parę marynarek i spodni. O mniej formalnym charakterze, acz nadal to musi być stosunkowo eleganckie (patrz wątek "co mam dziś na sobie na tym forum - istna kopalnia pomysłów). Ograniczam się póki co do polskich sieciówek. Co [sklepy, marki] sugerujecie wziąć pod uwagę, co raczej omijać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 19 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2016 kardigan wiazany na pasek ? w hm jest, cena przystępna 150 zł ale 100 % akryl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szafir Napisano 20 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2016 Barbour Heritage Liddesdale (wersja slim), kolor Navy, rozmiar L. Na Country Attire dostępna obecnie za 79.95 GBP (20% przeceny). Czy znajde gdzies w lepszej cenie? Jakie sklepy polecacie? Temat nie jest pilny, zakupu mogę dokonać za kilka(naście) tygodni. Dzięki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2016 W lepszej cenie znajdziesz na naszym bazarku nie-slim, a slim zrobi Ci z tego krawiec:-) Country Attire to generalnie najlepszy wybór. Miesiąc temu, przy kursie funta na poziomie 4,70, byłaby to super okazja; teraz raczej nie przepłacasz, ale i nie robisz interesu życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szafir Napisano 20 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2016 Dzięki za odpowiedź. Ofertę na naszym bazarku widziałem, ale po przymiarce w sklepie oferowanego przez Kolegę rozmiaru ostatecznie odrzuciłem ten pomysł. Czy na Country Attire można spodziewać się większych przecen? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2016 Można, ale moim zdaniem nie na "ofertę bazową", a Liddesdale do takiej należy. Możesz ryzykować (brak rozmiaru) i czekać na 30%. Może znajdziesz też kod rabatowy łączący się z promocją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 20 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2016 Ja bym poczekał tydzień - do "Black Friday". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 20 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2016 2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: Ja bym poczekał tydzień - do "Black Friday". Dobrzy ludzie, czy macie doświadczenie lub wiecie gdzie sprawdzić jakie sklepy odzieżowe biorą udział w Blach Friday? Do tej pory korzystałem z niego jedynie do elektroniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 20 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2016 Większość internetowych sklepów odzieżowych i obuwniczych bierze udział. Ze stacjonarnych godny uwagi jest E. Berg w Galerii Mokotów - 20% zniżki na koszule RTW i MTM, garnitury MTM i przede wszystkim buty Crockett & Jones. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 26 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 Szukam szarych spodni z bawełny, w kratkę księcia Walli z błękitnymi przeszyciami. Kiedyś były w Mango, ale niestety słabej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 W CT są szare bawełniane spodnie PoW, ale bez żadnych błękitnych elementów... http://www.ctshirts.com/intl/grey-slim-fit-prince-of-wales-check-stretch-trousers/TRT0117GRY.html http://www.ctshirts.com/intl/grey-slim-fit-cotton-flannel-prince-of-wales-check-trousers/TRT0074GRY.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 27 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2016 ponownie, może ktoś wie : gruby kardigan wiązany na pasek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 Szanowni Koledzy, Szukam ładnej i w miarę niedrogiej brązowej marynarki, najlepiej z flaneli lub tweedu. Chętnie przymierzę przed kupnem. Czy ktoś z Was wie gdzie szukać? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Nie wiem co dla Ciebie znaczy niedroga. W Suitsupply jest taka marynarka - brązowa, dość gruba, ładna Nie spełnia wszystkich Twoich założeń, ale mogę ją polecić. eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-brown-plain/C1015.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Panowie Gdzie kupię sweter z golfem, który przylega ściśle do szyj i po noszeniu nie deformuje się mocno? Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 W Massimo Dutti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 4 minuty temu, Aver napisał: W Massimo Dutti. Posiadasz takowy, czy ze zdjęć tak uważasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Mam nawet dwa, zdecydowanie trzymają formę i dokładnie okrywają szyję, nie są zbyt luźne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalJ Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Witam, Szukam czarnych sztybletów, dobrej jakości tak do 700zł. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Herring shoes na przecenie, w zależności od rozmiaru. Ot, takie coś za (ok) 800 PLN, rozmiar 10.5 UK: http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=7&shoeid=12541 Lub Meermin-y za 180 euro:https://meermin.es/articulo.php?idArt=4790 W ogóle jeśli masz czas, to warto polować na przeceny zimowe w Herring (pewnie w styczniu) lub na secondy Meerminy na ebayu (sklep goodyearshoes) lub Loake (loakefactoryoutlet) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Czy w Krakowie można gdzieś kupić buty Crockett and Jones? Jeśli nie to czy możecie polecić jakiś sprawdzony sklep internetowy z rozsądną ceną przesyłki i bezproblemowymi zwrotami (taki herringshoes tylko z C&J w ofercie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 Podkolanówki w kolorze ciemnego burgundu lub czerwonego wina w rozmiarze 39/5UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 12 minut temu, waski napisał: Podkolanówki w kolorze ciemnego burgundu lub czerwonego wina w rozmiarze 39/5UK. Calzedonia, powinno coś być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi