Cmon Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2016 Godzinę temu, leon napisał: Witam, poszukuję torby w stylu: http://brodrene.eu/pl/torby-i-aktowki/18-skorzana-miejska-torba-na-ramie-ciemny-braz.html https://shopmiler.com/pl/torby/torba-codzienna-brazowa do ceny tej pierwszej, czyli około 250 zł, niestety już wyprzedanej. Przede wszystkim chciałbym wiedzieć jakim sklepom można zaufać jeśli chodzi o jakość. Kiedyś zamówiłem buty w sklepie internetowym z pasją w nazwie i mimo doskonałej obsługi, gdy zobaczyłem je na żywo musiałem odesłać... Ktoś pomoże w szukaniu? I ja podepnę się do pytania, bo sam szukam takiej torby do siebie do pracy. Najchętniej to w mniejszym wymiarze, bo na laptopa 13 cali, a nie 15 jak większość w sklepach i też o wiele mniejszej grubości, najlepiej 5-7cm Cytuj
BrotherM Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2016 Potrzebuję do szafy dorzucić parę marynarek i spodni. O mniej formalnym charakterze, acz nadal to musi być stosunkowo eleganckie (patrz wątek "co mam dziś na sobie na tym forum - istna kopalnia pomysłów). Ograniczam się póki co do polskich sieciówek. Co [sklepy, marki] sugerujecie wziąć pod uwagę, co raczej omijać? Cytuj
faber Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2016 kardigan wiazany na pasek ? w hm jest, cena przystępna 150 zł ale 100 % akryl. Cytuj
szafir Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2016 Barbour Heritage Liddesdale (wersja slim), kolor Navy, rozmiar L. Na Country Attire dostępna obecnie za 79.95 GBP (20% przeceny). Czy znajde gdzies w lepszej cenie? Jakie sklepy polecacie? Temat nie jest pilny, zakupu mogę dokonać za kilka(naście) tygodni. Dzięki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
lubo69 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2016 W lepszej cenie znajdziesz na naszym bazarku nie-slim, a slim zrobi Ci z tego krawiec:-) Country Attire to generalnie najlepszy wybór. Miesiąc temu, przy kursie funta na poziomie 4,70, byłaby to super okazja; teraz raczej nie przepłacasz, ale i nie robisz interesu życia. Cytuj
szafir Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2016 Dzięki za odpowiedź. Ofertę na naszym bazarku widziałem, ale po przymiarce w sklepie oferowanego przez Kolegę rozmiaru ostatecznie odrzuciłem ten pomysł. Czy na Country Attire można spodziewać się większych przecen? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
lubo69 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2016 Można, ale moim zdaniem nie na "ofertę bazową", a Liddesdale do takiej należy. Możesz ryzykować (brak rozmiaru) i czekać na 30%. Może znajdziesz też kod rabatowy łączący się z promocją. Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2016 Ja bym poczekał tydzień - do "Black Friday". 1 Cytuj
leon Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2016 2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: Ja bym poczekał tydzień - do "Black Friday". Dobrzy ludzie, czy macie doświadczenie lub wiecie gdzie sprawdzić jakie sklepy odzieżowe biorą udział w Blach Friday? Do tej pory korzystałem z niego jedynie do elektroniki Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2016 Większość internetowych sklepów odzieżowych i obuwniczych bierze udział. Ze stacjonarnych godny uwagi jest E. Berg w Galerii Mokotów - 20% zniżki na koszule RTW i MTM, garnitury MTM i przede wszystkim buty Crockett & Jones. Cytuj
Aver Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 Szukam szarych spodni z bawełny, w kratkę księcia Walli z błękitnymi przeszyciami. Kiedyś były w Mango, ale niestety słabej jakości. Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 W CT są szare bawełniane spodnie PoW, ale bez żadnych błękitnych elementów... http://www.ctshirts.com/intl/grey-slim-fit-prince-of-wales-check-stretch-trousers/TRT0117GRY.html http://www.ctshirts.com/intl/grey-slim-fit-cotton-flannel-prince-of-wales-check-trousers/TRT0074GRY.html Cytuj
faber Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2016 ponownie, może ktoś wie : gruby kardigan wiązany na pasek ? Cytuj
Orzech Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 Szanowni Koledzy, Szukam ładnej i w miarę niedrogiej brązowej marynarki, najlepiej z flaneli lub tweedu. Chętnie przymierzę przed kupnem. Czy ktoś z Was wie gdzie szukać? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj
Aron Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2016 Nie wiem co dla Ciebie znaczy niedroga. W Suitsupply jest taka marynarka - brązowa, dość gruba, ładna Nie spełnia wszystkich Twoich założeń, ale mogę ją polecić. eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-brown-plain/C1015.html 1 Cytuj
TomiW01 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2016 Panowie Gdzie kupię sweter z golfem, który przylega ściśle do szyj i po noszeniu nie deformuje się mocno? Thx Cytuj
TomiW01 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2016 4 minuty temu, Aver napisał: W Massimo Dutti. Posiadasz takowy, czy ze zdjęć tak uważasz? Cytuj
Aver Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2016 Mam nawet dwa, zdecydowanie trzymają formę i dokładnie okrywają szyję, nie są zbyt luźne. Cytuj
MichalJ Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witam, Szukam czarnych sztybletów, dobrej jakości tak do 700zł. Ktoś coś? Cytuj
Nowoanglik Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2016 Herring shoes na przecenie, w zależności od rozmiaru. Ot, takie coś za (ok) 800 PLN, rozmiar 10.5 UK: http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=7&shoeid=12541 Lub Meermin-y za 180 euro:https://meermin.es/articulo.php?idArt=4790 W ogóle jeśli masz czas, to warto polować na przeceny zimowe w Herring (pewnie w styczniu) lub na secondy Meerminy na ebayu (sklep goodyearshoes) lub Loake (loakefactoryoutlet) Cytuj
tkowalcz Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2016 Czy w Krakowie można gdzieś kupić buty Crockett and Jones? Jeśli nie to czy możecie polecić jakiś sprawdzony sklep internetowy z rozsądną ceną przesyłki i bezproblemowymi zwrotami (taki herringshoes tylko z C&J w ofercie)? Cytuj
waski Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 Podkolanówki w kolorze ciemnego burgundu lub czerwonego wina w rozmiarze 39/5UK. Cytuj
CzyDe Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 12 minut temu, waski napisał: Podkolanówki w kolorze ciemnego burgundu lub czerwonego wina w rozmiarze 39/5UK. Calzedonia, powinno coś być Cytuj
waski Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 Raczej wątpię, ale fakt długo nie zaglądałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi