Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, leon napisał:

Witam,

poszukuję torby w stylu:

http://brodrene.eu/pl/torby-i-aktowki/18-skorzana-miejska-torba-na-ramie-ciemny-braz.html

https://shopmiler.com/pl/torby/torba-codzienna-brazowa

do ceny tej pierwszej, czyli około 250 zł, niestety już wyprzedanej. Przede wszystkim chciałbym wiedzieć jakim sklepom można zaufać jeśli chodzi o jakość. Kiedyś zamówiłem buty w sklepie internetowym z pasją w nazwie i mimo doskonałej obsługi, gdy zobaczyłem je na żywo musiałem odesłać...

Ktoś pomoże w szukaniu?

I ja podepnę się do pytania, bo sam szukam takiej torby do siebie do pracy. Najchętniej to w mniejszym wymiarze, bo na laptopa 13 cali, a nie 15 jak większość w sklepach i też o wiele mniejszej grubości, najlepiej 5-7cm :)

Opublikowano

Potrzebuję do szafy dorzucić parę marynarek i spodni. O mniej formalnym charakterze, acz nadal to musi być stosunkowo eleganckie (patrz wątek "co mam dziś na sobie
na tym forum - istna kopalnia pomysłów). Ograniczam się póki co do polskich sieciówek.

Co [sklepy, marki] sugerujecie wziąć pod uwagę, co raczej omijać?

Opublikowano

Barbour Heritage Liddesdale (wersja slim), kolor Navy, rozmiar L.

Na Country Attire dostępna obecnie za 79.95 GBP (20% przeceny).

Czy znajde gdzies w lepszej cenie? Jakie sklepy polecacie?

Temat nie jest pilny, zakupu mogę dokonać za kilka(naście) tygodni.

Dzięki.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

W lepszej cenie znajdziesz na naszym bazarku nie-slim, a slim zrobi Ci z tego krawiec:-)

Country Attire to generalnie najlepszy wybór. Miesiąc temu, przy kursie funta na poziomie 4,70, byłaby to super okazja; teraz raczej nie przepłacasz, ale i nie robisz interesu życia.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź.

Ofertę na naszym bazarku widziałem, ale po przymiarce w sklepie oferowanego przez Kolegę rozmiaru ostatecznie odrzuciłem ten pomysł.

Czy na Country Attire można spodziewać się większych przecen?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Można, ale moim zdaniem nie na "ofertę bazową", a Liddesdale do takiej należy. Możesz ryzykować (brak rozmiaru) i czekać na 30%. Może znajdziesz też kod rabatowy łączący się z promocją.

Opublikowano
2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał:

Ja bym poczekał tydzień - do "Black Friday".

Dobrzy ludzie, czy macie doświadczenie lub wiecie gdzie sprawdzić jakie sklepy odzieżowe biorą udział w Blach Friday? Do tej pory korzystałem z niego jedynie do elektroniki

Opublikowano

Szanowni Koledzy,

Szukam ładnej i w miarę niedrogiej brązowej marynarki, najlepiej z flaneli lub tweedu. Chętnie przymierzę przed kupnem. Czy ktoś z Was wie gdzie szukać?

Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Nie wiem co dla Ciebie znaczy niedroga. W Suitsupply jest taka marynarka - brązowa, dość gruba, ładna :) Nie spełnia wszystkich Twoich założeń, ale mogę ją polecić.

eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-brown-plain/C1015.html

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Herring shoes na przecenie, w zależności od rozmiaru.

Ot, takie coś za (ok) 800 PLN, rozmiar 10.5 UK: http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=7&shoeid=12541

Lub Meermin-y za 180 euro:

https://meermin.es/articulo.php?idArt=4790

W ogóle jeśli masz czas, to warto polować na przeceny zimowe w Herring (pewnie w styczniu) lub na secondy Meerminy na ebayu (sklep goodyearshoes) lub Loake (loakefactoryoutlet)

Opublikowano

Czy w Krakowie można gdzieś kupić buty Crockett and Jones? Jeśli nie to czy możecie polecić jakiś sprawdzony sklep internetowy z rozsądną ceną przesyłki i bezproblemowymi zwrotami (taki herringshoes tylko z C&J w ofercie)?