bartazz Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 Myślę, że dobrym pomysłem będzie podanie sumy, jaką możesz wydać na buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponton Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 Najlepiej ok. 500 zł (wiem, że ciężko coś dobrego będzie znaleźć), choć szukam też ogólnej inspiracji. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 http://www.herringshoes.co.uk/product-i ... hoeid=5856 Nie czarne, ale ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 czy spodnie incotex mozna kupic w jakimkolwiek sklepie stacjonarnym? google podaje tylko linki do internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 slowear.com Strona jest flashowa, więc nie mogę Ci podać bezpośredniego linku do listy sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 W Polsce nie, ja kupuję gdy jestem w Niemczech lub przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 ani ja tez o polske nie pytalem jestem ciekaw, czy ma swoje sklepy, czy jest dostepny w jakichs okreslonych sieciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matias Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 Widziałem dzisiaj w P&C pikowaną kurtkę McNeala, przymierzyłem i wszystko było OK. Pytanie: czy można znaleźć w tej cenie (429 zł) coś lepszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 Widziałem dzisiaj w P&C pikowaną kurtkę McNeala, przymierzyłem i wszystko było OK. Pytanie: czy można znaleźć w tej cenie (429 zł) coś lepszego? Na 100% można. Szukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy24 Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 Witam, szybkie pytanie odnośnie marynarkowego savoir-vivre: Studniówka tuż-tuż, a gdzieś wyczytałem, że podczas tańca marynarkę traktujemy na normalnych zasadach. Czy ta informacja jest właściwa? Czy nie lepiej byłoby, gdyby marynarkę można mieć rozpiętą? Moim zdaniem lepiej by się układała i estetyczniej by to wyglądało. A co, w momencie, kiedy ciało pokryje się potem, a pot przejdzie na koszulę? Czy wolno zawczasu zdjąć marynarkę, czy jest to niedozwolone? Tańczenie w zbyt dużym cieple może być bardzo niekomfortowe.. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalm1969 Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 A co, w momencie, kiedy ciało pokryje się potem, a pot przejdzie na koszulę? Czy wolno zawczasu zdjąć marynarkę, czy jest to niedozwolone? Tańczenie w zbyt dużym cieple może być bardzo niekomfortowe.. pozdrawiam. Mam dwie rady: lepiej nie tańczyć jakby się biegło w celu pobicia rekordu na setkę (bo nawet spocona twarz to nic ciekawego); jak się poszaleje, to warto mieć koszulę z bardzo dobrej bawełny i zmienić po pewnym czasie podkoszulek lub koszulę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 Do niedawna miałem w swojej garderobie "sklepowe" marynarki z niższej półki. Nie do pomyślenia było, żebym tańczył z zapiętą marynarką, a nierzadko nie wyobrażałem sobie tańczyć w marynarce między innymi z przytoczonych przez Ciebie powodów. Odkąd mam marynarkę bespoke, zdarza mi się zapomnieć rozpiąć marynarkę, jak siadam do stołu, ponieważ nie czuję dyskomfortu charakterystycznego dla sklepowych ubrań. W tańcu też nie czuję potrzeby rozpięcia marynarki. W zapiętej marynarce czuję się po prostu dobrze. Jakbym miał znów założyć tanią marynarkę sklepową, to ze względu na dyskomfort pewnie wróciłbym do dawnych przyzwyczajeń, bez względu na zasady. Rady Kolegi powyżej pewnie komuś się przydadzą, choć na pewno nie osobom z tendencją do pocenia się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Czy wie ktoś gdzie kupię bransoletkę ( czaszki) najlepiej z kości bawolej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Tylko sklep internetowy,robilem przeglad rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Tylko sklep internetowy,robilem przeglad rynku. panie Irku Jakiś konkretny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoshi Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Widziałem dzisiaj w P&C pikowaną kurtkę McNeala, przymierzyłem i wszystko było OK. Pytanie: czy można znaleźć w tej cenie (429 zł) coś lepszego?W Barbour po około 100 GBP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Czy wie ktoś gdzie kupię bransoletkę ( czaszki) najlepiej z kości bawolej? Może tutaj http://store.trashness.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 U mnie na blogu jest artykuł o męskich bransoletkach,są tam tez podane strony sklepów.Jeszcze później przejże swoje informacje i podeślę linki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 U mnie na blogu jest artykuł o męskich bransoletkach,są tam tez podane strony sklepów.Jeszcze później przejze swoje informacje i podeślę linki. Pozdrawiam Juz zaglądam na bloga:) dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Hej, Panowie, gdzie można dokupić do butów takie podeszwy? Jakaś tańsza (Polska) alternatywa by się przydała. http://shop.markmcnairy.com/collections ... pare-tires Jak to ugryźć w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Czy wie ktoś gdzie kupię bransoletkę ( czaszki) najlepiej z kości bawolej? Może tutaj http://store.trashness.com/ dzięki Kamil! od jakiegoś czasu szukałem ciekawej "czachy" a tu niespodzianka - już do mnie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Czy wie ktoś gdzie kupię bransoletkę ( czaszki) najlepiej z kości bawolej? Może tutaj http://store.trashness.com/ dzięki Kamil! od jakiegoś czasu szukałem ciekawej "czachy" a tu niespodzianka - już do mnie jedzie Da się jakoś ominąć płatność kartą kredytową? Bardzo chcę sobie zamówić bransoletkę tam ale mam tylko kartę płatniczą... Dobra założyłem PayPala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Da się jakoś ominąć płatność kartą kredytową? Bardzo chcę sobie zamówić bransoletkę tam ale mam tylko kartę płatniczą... Dobra założyłem PayPala... ale chyba już ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 nie tą. bardziej podoba mi się ta czerwona w stylu kiel james patrick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 nie tą. bardziej podoba mi się ta czerwona w stylu kiel james patrick postaram się jutro wrzucić fotki - dokładnie takie jak james patrick ma zrobiłem w domowym zaciszu, za 1/150 ceny - całe 0,5pln mnie kosztowała wystarczyło pogrzebać na ebay i w castoramie w sznurkach w 100% bawełnianych. Ta trash* jest z syntetycznego, błyszczącego sznurka dostępnego na allegro po 1pln/mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi