Szydlowsky Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Dzień dobry , czy ktoś posiada i jest w stanie zmierzyć długość wnętrza buta w trzewikach Loake Hyde ? Stopa 27,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Nie, ale z doswiadczenia 8.5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Też mi się tak wydaje , tylko nie chciałbym aby były zbyt mocno dopasowane , stąd pytanie .... a okazja powoli ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Szanowni koledzy! Co sądzicie o takim zegarku jako dodatku? Czy lepszy byłby w srebrze? Nigdy nie nosiłem złotych dodatków wiec trudno mi ocenić czy nie jest to kiczowate. Abyś miał trochę trudniejszą decyzję zamieszczam link do wpisu "znanego blogera modowego" na temat powrotu do mody złotych dodatków: http://mrvintage.pl/2015/01/druga-mlodosc-zlota.html Pozdrawiam, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coni Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Szybkie pytanie - w jaki sposób czyścicie szczotki do obuwia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Szybkie pytanie - w jaki sposób czyścicie szczotki do obuwia? Szczotek do polerowania jak dotąd nie czyściłem, ale fakt- mam kilka. "Mazaki" myję letnią wodą z mydłem... co jakiś czas. Nie mam reguły, jak często. Ot, jak czuję taką potrzebę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 http://www.massimodutti.com/pl/pl/men/buty/br%C4%85zowe-zamszowe-monki-c1313028p6954811.html?colorId=700&categoryNav=1313029 Warto zakupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 http://www.massimodutti.com/pl/pl/men/buty/br%C4%85zowe-zamszowe-monki-c1313028p6954811.html?colorId=700&categoryNav=1313029 Warto zakupić ? Na wyprzedaży zapewne tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Na wyprzedaży zapewne tak. Tzn w pierwotnej cenie nie bo w tej cenie można kupić coś lepszego ?Jakieś propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Tzn w pierwotnej cenie nie bo w tej cenie można kupić coś lepszego ?Jakieś propozycję Nie wydaje mi się, że w tej cenie bez dokładania kupisz coś lepszego, ale wiedząc, że MD przeceni je na wyprzedaży o co najmniej jakieś 30% żal wydawać teraz więcej, poza tym jakość tych butów chyba nie jest warta pełnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Kupiłem 2,5 roku temu monki MD (niebieski zamsz). Noszę je do tej pory, jedne z moich ulubionych na deszczową pogodę albo do jeansów. Bardzo wygodne kopyto, oczywiście kosztem dynamiki. Z minusów, odkleiła się gumowa podeszwa po ok. 1 roku oraz jest dość kiepskiej jakości wyściółka. Z plusów, przyzwoitej jakości zamsz, oczywiście cena. Ja uważam że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Kupował ktoś produkt online w massimodutti np hiszpański .Jak wygląda wtedy ewentualny zwrot ? Można w sklepie stacjonarnym zwrócić .W jakiej walucie zwracają ?Pytam bo wychodzi mi na to że taniej jest nawet zakupić przez paypal po przewalutowaniu niż w złotówkach w polskim masimo hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 A wysyłają do Polski? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Orientujecie się Panowie może jaka jest mniej więcej minimalna gramatura lnu na letnie spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Myślę że 300gr. Mogą być lżejsze mieszanki np. z moherem ca. 50/50, 250 gr Choć akurat len może być i grubszy bo tu chodzi przede wszystkim o splot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horalbet Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Kupował ktoś produkt online w massimodutti np hiszpański .Jak wygląda wtedy ewentualny zwrot ? Można w sklepie stacjonarnym zwrócić .W jakiej walucie zwracają ?Pytam bo wychodzi mi na to że taniej jest nawet zakupić przez paypal po przewalutowaniu niż w złotówkach w polskim masimo hehe A wysyłają do Polski? A to jest możliwość zamówić z Hiszpanii do Polski nie przez sklep? Czy nawet przez sklep, ale to by nie miało sensu jeśli taniej wychodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Nie ma możliwości. W tym celu prowadzą witryny "narodowe", aby zarządzać różnymi cennikami (i między innymi z różnicami kursowymi). Podobnie się ma sprawa z SuSu. Tzn. można kombinować z proxy, ale trzeba mieć wówczas jakiś lokalny "adres wysyłkowy" - IMHO bez sensu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Witam, Planuje zakup trzech garniturów od SuSu, nie ukrywam że zależy mi na tym abym miał możliwość rozdzielać spodnie z marynarką. Jestem jak na razie przekonany co do jednego: http://eu.suitsupply.com/pl/suits/lazio-szary-kratka/P4755.html?q=Lazio Pomoglibyście z wyborem 2-óch kolejnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Napis więcej co do samego zastosowania. Lato/zima? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Koszula OBCD: lepiej kupić biała czy błękitna? Bardziej uniwersalna która bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Obie są uniwersalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Niebieska jest bardziej biznesowa, biała - bardziej oficjalna (ale nie tak oficjalna jak całkowicie gładka biała). Zależy bardziej od reszty garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Dzielisz włos na czworo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Dzień jak co dzień na forum A realnie to, niebieska OBCD najczęściej noszę do ciemniejszych garniturów, a biała bardziej do zestawów koordynowanych. Przypadek? Nie sądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Zrób eksperyment i spróbuj odwrotnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi