Pan Janusz Napisano 1 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2014 Kobiece dwurzędówki są zapinane na lewą stronę... W przypadku 6x2 brakuje pewnie dziurki dolnej na lewej stronie marynki, oraz trzeba by przeszyć wewnętrzny guzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siimi1 Napisano 1 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2014 Witam, ma ktoś sweter CT? jak z jakością? zastanawiam się nad tym: http://www.ctshirts.com/mens-casualwear/mens-knitwear/Charcoal-merino-button-neck-slim-fit-jumper?q=share||km249cha|||||||||||||&page=2 Pozdrówki Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2014 Mam dwa crew-neck. Dopiero od niedawna, więc o trwałości się nie wypowiem. Materiał przyjemny, miękki, prawie się nie gniecie. Dobrze wykonane, rozmiar na podstawie tabelki także trafiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2014 Myślę że to jest męska , bo ma szerokie ramiona, i nie ma wypukłości w klatce. Tak można zapiąć na prawą stronę, bo jak zakładam zapięcie na drugą stronę tzn na lewą to ten od spodu kawałek marynarki ma guzik (wszyty od podszewki zapinany na ten chowająca się cześć dziurkę) aby lepiej marynarka się układała. Więc zapinając na prawą stronę na dziurkę tą od spodu i można zapiąć, wszystko symetrycznie się układa, tylko tak jakoś brakuje tej jednej dziurki chociaż i tak na nią nie zapinamy. Dziwny model, może w fabryce się pomylili, miała być męska ale wyszło jakoś dziwnie. Postaram się później przesłać zdjęcia, dziękuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2014 i oto winowajca całej afery Marks&Spencer ze złotymi guzikami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2014 Jest zdecydowanie męska i ma zdecydowanie odwrotnie zapięcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2014 Jest zdecydowanie męska i ma zdecydowanie odwrotnie zapięcie... ot taki i oto paradoks, trzeba będzie ją przerobić na prawą stronę.. (ale mimo tej wady myślę że warto było ją zakupić na allegro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2014 hmmm ... walnąłem gafę, bo napisałem, że nie mam marynarki 6x2, a chodziło mi o 6x1. marynarkę zapinasz lewą połę, na prawą - tak jak na 2 zdjęciu, gdzie widzę, że masz dwie dziurki. Co najwyżej przenieś guzik wewnętrzny na lewą stronę i powinno być ok (albo ja czegoś nie rozumiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Animaes Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2014 Jakie znacie sklepy internetowe, w których kupię koszule slim fit [42] z rękawem o długości 70-72cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2014 hmmm ... walnąłem gafę, bo napisałem, że nie mam marynarki 6x2, a chodziło mi o 6x1. marynarkę zapinasz lewą połę, na prawą - tak jak na 2 zdjęciu, gdzie widzę, że masz dwie dziurki. Co najwyżej przenieś guzik wewnętrzny na lewą stronę i powinno być ok (albo ja czegoś nie rozumiem) na lewą zapinam na 2 dziurki, a na prawą tak jak powinno być mogę zapiąć na jedną a drugiej brakuje, ale dziurkę zawsze można zrobić, i od środka muszę na drugą stronę od strony wewnętrznej przestawić guzik, tak jak wspomniałem zakręcony model marynarki mi się trafił .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2014 Jakie znacie sklepy internetowe, w których kupię koszule slim fit [42] z rękawem o długości 70-72cm? ja na ten temat się nie będę wypowiadał, a tak poza tym Hargin ja poprzednie koszule wywaliłem z szafy i dzięki za rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascone Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 Panowie, czy istniej realna możłiwość zwężenia marynatki "pod pachami"? Wiem, że zabieg taki byłby dość trudny do przeprowadzenia, ale może mimo wszystko realny? Z tego co orientuję się istnieje możłiwość zwężania marynarek w barkach (tak wiem, to dość duże przedsięwzięcie) więc może w trakcie takiego zabiegu, podczas którego wypruwa się rękawy, możliwe byłoby również zwężenie pod pachami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam89 Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 Krótkie pytanie, czy zimowa dzianinowa czapka powinna być identyczna bądź zbliżona kolorystycznie do szala? Czy jest akceptowalne np połączenie ciemno szarej czapki i ciemno bordowego szala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 Identyczna (od kompletu) może być, natomiast zbliżona nie - odcienie rzadko kiedy dobrze współgrają. Osobiście wybrałbym czapkę w kolorze marynarki (szary lub granat) i bordowy szal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam89 Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 Super, dziękuje za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszU Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 i oto winowajca całej afery Marks&Spencer ze złotymi guzikami... Zdaje mi się, że ten blazer jest za szeroki w ramionach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 Zdaje mi się, że ten blazer jest za szeroki w ramionach. tak masz rację, planuje zwęzić w ramionach i przy okazji podniosą się rękawy bo odrobinę są za długie.(i znów będę się kłócił z krawcową żeby skrócić rękawy, bo i tak powie że powinny sięgać za kciuk ) dziękuje za spostrzegawczość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 Panowie, czy istniej realna możłiwość zwężenia marynatki "pod pachami"? Wiem, że zabieg taki byłby dość trudny do przeprowadzenia, ale może mimo wszystko realny? Z tego co orientuję się istnieje możłiwość zwężania marynarek w barkach (tak wiem, to dość duże przedsięwzięcie) więc może w trakcie takiego zabiegu, podczas którego wypruwa się rękawy, możliwe byłoby również zwężenie pod pachami? Tak. A przynajmniej moja krawcowa sobie z tym radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 Panowie, czy istniej realna możłiwość zwężenia marynatki "pod pachami"? Wiem, że zabieg taki byłby dość trudny do przeprowadzenia, ale może mimo wszystko realny? Z tego co orientuję się istnieje możłiwość zwężania marynarek w barkach (tak wiem, to dość duże przedsięwzięcie) więc może w trakcie takiego zabiegu, podczas którego wypruwa się rękawy, możliwe byłoby również zwężenie pod pachami? Przy taliowaniu z reguły usuwa się nadmiar marynarki na placach, co powoduje również zwężenie pod pachami i ogólnie lepsze dopasowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kali Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 Dzień dobry To mój pierwszy post, ale forum namiętnie obserwuje od dawien dawna Do rzeczy: Kupiłem niedawno bardzo ładny krawat w TK Maxx- producent to Monti, jednak zawiązałem go pod szyja dopiero w domu. Okazało się, że dziwnie trzeszczy/ skrzypi np. podczas oglądania się za siebie... Czy to normalne? Podejrzewam niską jakość wypełnienia... Z góry dziękuję i pozdrawiam Kali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 Post dnia... mi jeszcze nigdy nie skrzypiał krawat, ale jeśli Ci przeszkadza to oddaj... po co się masz męczyć ewentualnie postępuj zgodnie z zasadą "never look back" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 To się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeoTag Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Witam, szukam jakiegoś dobrego zegarka dla nastolatka (konkretny wiek raczej nie jest potrzebny i w sumie dobrze). Dobrze by było, gdyby mieścił się w przedziale cenowym do około 800 zł oraz był w takim stylu, by można było go założyć zarówno do koszuli, jak i do np. bluzki z długim rękawem. Wiem, że znalezienie czegoś takiego może być trudne, ale byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś coś jednak wyszukał i zaprezentował. Choć jak już naprawdę nic się nie znajdzie, to jednak wolałbym zegarek pasujący do koszul (najczęściej ubieram białą koszulę w małe, błękitne kratki) PS. Z tego co wiem kolor skórzanego paska od zegarka powinno dobierać się do innych skórzanych elementów stroju, czyli m.in. paska i butów. Tak więc od razu mówię, że najczęściej noszę zarówno pasek jak i buty z czarnej skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timelesselegance.pl Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Marka własna Apartu, czyli Aztorin - niezłe zegarki. Sam mam jeden już dwa lata i sobie chwalę. Aktualnie mam jeden; biała koperta, na bransolecie. Na drugi czy trzeci mnie aktualnie nie stać, więc chodzę codziennie z tymże Aztorinem- dwa lata minęły i stan idealny! Także tą markę mogę polecić; solidne wykończenie, ładny, elegancki wygląd. W 800zł powinien się kolega zmieścić; jeśli nie, to wiem, że dosyć często Apart ma wyprzedaże. Dla przykładu; ja swój kupiłem za 300zł; na początku był wystawiony za 1200zł ale ze względu na "włosowate zarysowania bransolety" cena zjechała w dół - ja nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatthewMTK Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Krótkie pytanie, warto? http://shop.mango.com/PL/p0/mezczyzna/odziez/plaszcze/d%C5%82ugi-we%C5%82niany-p%C5%82aszcz/?id=33047510_90&n=1&s=prendas_he.abrigos_he&ident=0__0_1415175079219&ts=1415175079219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi