constantin Napisano 10 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2014 link nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 10 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2014 link nie działa. Ponieważ Victor-Maxim zniknął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 10 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2014 Link jeszcze raz. http://stylepoints.us/post/44573016607/maxim-victorsf-today-maxim-victor-sf-is Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncro Napisano 10 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2014 Proszę Państwa - krótkie pytanie. Jaki kupić krawat do tego: http://www.bytom.com.pl/garnitury,garnitur-bc1-01-12a-66-k-392-2852-p garnituru? Koszula biała, gładka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 10 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2014 Wybór jest bardzo duży. Mógłbyś napisać coś więcej nt. okazji? Krawat do pracy, na ślub, na chrzciny czy na spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncro Napisano 10 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2014 Obrona pracy magisterskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 10 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2014 Więc postawiłbym na bezpieczny, gładki, jedwabny krawat, w neutralnym kolorze. Ewentualnie w mikrowzór. Kolory to np. granat, niebieski, czerwony. Np. taki http://eleganckipan.com.pl/krawaty/84-niebieski-krawat-jedwabny-w-mikrowzor.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncro Napisano 10 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2014 Dziękuję. A co do klamry paska, to wybrać standardową klamrę srebrną, czy może zamkniętą klamrę (nie wiem jak się profesjonalnie nazywa - chodzi mi o "prostokątny kawałek metalu" ). Błyszcząca, matowa? Mała, duża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 10 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2014 Proponowałbym identyczny pasek jak http://www.goodshoes.pl/photo/m_p02094_a005783/pasek-meski-wloski-dwustronny-czarno-szary-skorzany.jpg - ewentualnie mniej błyszczący materiał paska. Klamra mała, standardowa, bez loga producenta. Buty czarne, pod kolor paska. I ewentualnie poszetka, biała, lniana, złożona w tv fold np http://allegro.pl/poszetka-lniana-recznie-rolowana-30-cm-i4206020038.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncro Napisano 10 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2014 Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 10 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2014 Mr Vintage zrobił kiedyś taką grafikę, może Cię zainspiruje - http://2.bp.blogspot.com/-WotKDPTo-Ls/UMtvAG_PlLI/AAAAAAAABLM/DgfqUFRiEzM/s1600/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 10 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2014 Jednakże buty lepsze byłyby oxfordy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 10 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2014 Przy tak neutralnej reszcie (garnitur+koszula), krawat dobierz do Twojej twarzy - weź pod uwagę kolor oczu, włosów, cerę (kształt twarzy też przy wyborze kołnierzyka i typu węzła). Np. jeśli masz cerę różowawą, unikaj krawatów z czerwienią, bo będziesz optycznie wyglądał całkiem różowiutko. Jak jesteś śniady, idź w ciemne, mocne kolory. Jeśli masz bardzo jasne włosy (jak pan ze zdjęcia na blogu Mr. Vintage), wybierz też bardzo jasny krawat - inaczej na salę wejdzie najpierw twój krawat, a dwa kroki za nim Ty, jeśli wiesz co mam na myśli. Niebieskie krawaty ładnie uwypuklają niebieskie oczy (niebieskie oczy to atut - wzbudzają zaufanie u rozmówcy, jak wykazały badania). Poeksperymentuj, ale patrz przede wszystkim na to, jak krawat gra z Twoją twarzą, a dopiero potem z garniturem i koszulą. Bezpiecznym wyborem prawie zawsze jest krawat w kolorze garnituru (à la François Hollande), ale dla mnie to nuuuuudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanMarcin Napisano 10 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2014 Badania wykazały ze zaufanie wzbudzaja ciemne i duze oczy, najlepiej jak nie widać teczowki"Jak się okazało największym zaufaniem cieszyli się mężczyźni o brązowych oczach. Najmniej punktów otrzymały osoby niebieskookie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 10 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2014 Edit: racja, odnalazłem te badania i przekręciłem wynik. To brązowe oczy wzbudzają zaufanie. Niebieskie oczy są natomiast uważane za atrakcyjne. Niemniej jednak, abstrahując od głupkowatych badań, niebieskie oczy to coś, co moim zdaniem warto podkreślić niebieskim krawatem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 10 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2014 Czy bawełniana, biała poszetka może z powodzeniem zastąpić formalną, lnianą, złożoną w tv fold? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 10 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2014 Zastąpić może. Co do powodzenia, może być różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Czy taki krawat jest odpowiedni na ustną maturę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Tak, jeśli współgra z resztą stroju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Reszta stroju to granatowy garnitur, biala koszula i poszetka, wiec imo wspolgra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 To ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mic43 Napisano 12 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2014 Witam! Czy możecie polecić jakieś sklepy z odzieżą używaną w Warszawie - najlepiej w północnych dzielnicach? Oczywiście chodzi o odzież męską Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 12 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2014 Mam spory problem z plamą, która powstała na skutek zabarwienia materiału przez zamszowe logo firmy, w której kupiłem spodnie. Niestety, trzy prania, namaczanie, odplamiacz - nic nie chce tego ruszyć... Jakieś wskazówki jak pozbyć się tego mankamentu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2014 Przerabiałem to dwukrotnie, ale w postaci reklamacji farbującego wyrobu (w obu przypadkach uznanej dopiero po odwołaniu). Plamy nie udało mi się usunąć. Od tego czasu omijam szerokim łukiem jasne spodnie z ciemnymi skórzanymi metkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 14 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2014 Panowie, jak przechowujecie krawaty? Zwisające np na wieszaku czy zwinięte na półce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi