Pepenix Napisano 9 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2013 Gdzie można u nas kupić "ciekawsze" wzory skarpet niż zwykłe kolory czy paski? Np wspomniane grochy, romby itp. Potrzebuję kilku par bardziej odważniejszych na lato i do tej pory się nie rozglądałem. Calzedonia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 9 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2013 http://gentlemanschoice.pl/kategoria/skarpety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midnight Napisano 11 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2013 Jest to mój pierwszy post na tym forum, więc na wstępie chciałbym się przywitać. Mam pytanie odnośnie oryginalności garniturów na tzw. ryneczkach, lokalnych targowiskach. Dziś rozmawiałem telefonicznie z kolegą, który był bardzo zadowolony z zakupu identycznego jak w sklepie Vistuli garnituru za pół ceny, właśnie na rynku. Mówił, że metki, wykończenie, wszystko się zgadza i że to jest tak sama produkcja, tylko inny kanał dystrybucji. Bynajmniej nie jest on ekspertem w tej dziedzinie i prawdopodobnie nie odróżniłby organoleptycznie 100% wełny tworzywa z domieszkami. Czy to jest możliwe, żeby oryginalny towar był dostępny w tego typu sklepach? Czy spotkaliście się już z tym wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2013 Tak, towar z likwidacji sklepów itp. Sam kiedyś kupiłem garnitur Vistuli za 250zl w czasie likwidacji galerii centrum. Poza tym, kto by chciał podrabiac Vistule? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2013 W Outletach Vistuli można kupić garnitury za 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2013 Miałem kiedyś podobną przygodę. Swego czasu moja żona kupiła bardzo przyzwoitą pikowaną kurtkę w Zarze. Rok później (prawie) identyczną widziałem na ryneczku w Opocznie. Wizualnie właściwie taka sama, jednak materiał w dotyku bardzo nieprzyjemny i zdaje się, że guziki były plastykowe. Mimo, że cena była atrakcyjna, to jednak różnica w jakości znacząca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał W. Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Czy w męskiej elegancki sweterek w serek bez rękawów ma jakiekolwiek miejsce? jeśli tak, to jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Noszę przez całą zimę jako zastępstwo kamizelki do zestawów koordynowanych. Szukaj na forum pod hasłem bezrękawnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Gdzie można u nas kupić "ciekawsze" wzory skarpet niż zwykłe kolory czy paski? Np wspomniane grochy, romby itp. Potrzebuję kilku par bardziej odważniejszych na lato i do tej pory się nie rozglądałem. Calzedonia? podbijam. mi z kolei chodzi o "zwykle" granatowe skarpetki w biale kropki, ale nie tak znowu ostentacyjnie wielkie. link podany wczesniej niestety nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Na angielskim ebay sporo tego jest, tylko trzeba przebrnąć wiele stron. jakby ktoś widział to pliss dajcie znać: torba na ramię i z dwoma uchwytami do ręki, materiał canvas, kolor beż albo jasny brąz, troszkę większa niż A4 - ja wymiękam w poszukiwaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Trochę mało danych Coś takiego by pasowało czy za duży casual? http://www.ebay.com/itm/New-Fashion-Men-Cotton-Canvas-Messenger-Bag-Shoulder-Bag-/121106912665?pt=US_CSA_MWA_Backpacks&hash=item1c3288d599 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 trochę za mocny keżual... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 Ok trochę inna bajka - http://www.ebay.com/itm/Fossil-Estate-Canvas-Work-Brief-Mens-MBG8272250-/111069766676?pt=US_CSA_MWA_Backpacks&hash=item19dc462414 Cieplej czy dalej nie to ? Znalazłem jeszcze coś takiego: http://www.ebay.com/itm/Mens-Cotton-Canvas-Tote-Take-13inch-Notebook-A4-Tablet-PC-Messenger-Bags-AB161-/330919871079?pt=US_CSA_MWA_Backpacks&hash=item4d0c5c8267 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 Na angielskim ebay sporo tego jest, tylko trzeba przebrnąć wiele stron. jakby ktoś widział to pliss dajcie znać: torba na ramię i z dwoma uchwytami do ręki, materiał canvas, kolor beż albo jasny brąz, troszkę większa niż A4 - ja wymiękam w poszukiwaniach http://www.ettinger.co.uk/bags Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaq Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 Czy jest ktoś zainteresowany zakupem koszul CT w promocj 4 for 100GBP ? (niestety nie posiadam karty kredytowej) Jeżeli nie, to czy ktoś może podesłać linki do sklepów oferujących koszule dobre jakościowo 150-200 zł? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 chlapnalem czyms marynarke w okolicach brustaszy. moge to sprobowac zmyc szmatka z detergentem, czy cos sie odklei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 chlapnalem czyms marynarke w okolicach brustaszy. moge to sprobowac zmyc szmatka z detergentem, czy cos sie odklei? Policzyłeś ile jest niewiadomych w tym pytaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 Policzyłeś ile jest niewiadomych w tym pytaniu? jezeli chcesz mi pomoc ale nie rozumiesz pytania, to chetnie wyjasnie. czy raczej zbiles wlasnie piatke sam ze soba dumny z arcyciętego komentarza? dzieki kozle. z oddawaniem marynarek do pralni, zwlasza dobrych, to juz oddzielna historia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 jasne, robie tak samo. po prostu czesto slysze, ze nie biora odpowiedzialnosci za plamy i jezeli chce, zeby naprawde probowali, to na moja odpowiedzialnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2013 jezeli chcesz mi pomoc ale nie rozumiesz pytania, to chetnie wyjasnie. czy raczej zbiles wlasnie piatke sam ze soba dumny z arcyciętego komentarza? dzieki kozle. z oddawaniem marynarek do pralni, zwlasza dobrych, to juz oddzielna historia:) Miałem nadzieję zwrócić Twoją uwagę na niemożliwość odpowiedzi na tak zadane pytanie. Nie wiemy jak duża jest plama, z czego, w którym miejscu, ile czasu zasychała, z czego jest marynarka, jakiej konstrukcji i co to ma być za detergent. . Pomyśl po prostu przed zadaniem pytania, a nie będziesz miał powodu, żeby podejrzewać, że ktoś się z Ciebie nabija. Też polecam oddanie marynarki do dobrej pralni - mam duzo wieksze zaufanie w tej kwestii do profesjonalistów, niz do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 14 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2013 Czy CT Shirts stosują promocję 5 koszul za 100 GBP czy 4 to ich max? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2013 4 to max. Można jednak znaleźć u nich pojedyncze sztuki nawet poniżej 20 funtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 15 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2013 jaka powinna być optymalna "różnica poziomów " pomiędzy przodem a tyłem nogawki przy skracaniu spodni po skosie ? czy 1 cm to będzie dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 15 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2013 21 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 16 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2013 Może inaczej. Owszem zależy to od szerokości nogawki ale zależy też np. całej postury (czy 21 to dla Ciebie leginsy czy też dzwony). Nie znam wzoru czy innego przelicznika. Natomiast odpowiedz sobie na pytania: jak ma wyglądać przód - brak załamań/ jedno delikatne oraz dokąd chcesz mieć nogawkę z tyłu - połowa pięty/obcas. Różnicę wtedy policzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi