Skocz do zawartości

Krótkie pytania - krótkie odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie dzisiaj kończy się promocja w Bytomiu na kurtki i płaszcze i zastanawiam się czy nie skorzystać. Niestety nie mam możliwości przymiarki, ba przymierzyć będę mógł dopiero w połowie listopada. W regulaminie sklepu jest napisane, że zwroty można robić w terminie do 14 dni, czy standardem nie jest 30 dni? Czy ktoś z Was może się wypowiedzieć na temat jakości, krojów płaszczy oferowanych przez Bytom? Z góry dzięki!

Opublikowano

Zgodnie z przepisami na odstąpienie od umowy, przy sprzedaży na odległość, konsumentowi przysługuje 10 dni. 

Termin Bytomia to wręcz ukłon w stosunku do klientów :)

Ostatnio na forum były dwie foto-próby wpasowania się w płaszcze Bytomia przez kolegów i nie wypadały one zbyt okazale. Ja np. w ich rozmiarówkę nie jestem w stanie utrafić na miejscu w salonie, a co dopiero wysyłkowo :)

No i kwestia krój/jakość - w promocji 2 za 1, to cena jest adekwatna do oferty. W cenach regularnych IMHO nie warto. Sugeruję bacznie śledzić skład materiału, bo potrafią zaskoczyć.

Opublikowano

Panowie, mam pytanie dotyczące usługi pralniczej związanej z zaprasowywaniem tzw. trwałych kantek. Otóż ostatnio zapytałem o to w sieciówce 5aSec - Pani poinformowała mnie, iż zabieg polega na zaaplikowaniu sylikonu, który wytrzymuje do 5/6 prań/czyszczeń i jest nieszkodliwy dla materiału spodni. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tej materii - warto? Cz faktycznie jest to niegroźne dla spodni?

Opublikowano

Panowie, mam pytanie dotyczące usługi pralniczej związanej z zaprasowywaniem tzw. trwałych kantek. Otóż ostatnio zapytałem o to w sieciówce 5aSec - Pani poinformowała mnie, iż zabieg polega na zaaplikowaniu sylikonu, który wytrzymuje do 5/6 prań/czyszczeń i jest nieszkodliwy dla materiału spodni. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tej materii - warto? Cz faktycznie jest to niegroźne dla spodni?

Nazywa się to "super kantki" w czasach przedforumowych nie badając co to takiego zleciłem usługę. Na ciemnych nie było widać dzieła zniszczenia, na beżowych..... (pominę milczeniem). Generalnie omijaj szerokim łukiem.

Opublikowano

Dzień dobry,

nie znalazłem odpowiedzi w dziale „buty”, zatem postanowiłem zapytać w tym, dość uniwersalnym temacie.

Mam zamiar kupić sobie broguesy, które mają czubki ciemniejsze od reszty buta.

Tu jest link: http://www.sklep.klasycznebuty.pl/308,berwick-3561-tan-ls.html

I teraz pytanie: czy powinienem używać do czubków oddzielnego, ciemniejszego kremu i wosku? Jakie macie doświadczenia z pielęgnacją takich butów?

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć,

planuje kupić parę nowych koszul z CT i w związku z tym mam pytanie. Teraz jest promocja 4 koszule za 140 Euro - brać teraz czy pod koniec roku będę jeszcze tańsze?

Dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

Siata:

Lepiej brać ze strony brytyjskiej - 100 GBP za 4 koszule (zapłacisz około 540 PLN zamiast 590).

xkoziol:

Czasem jest taniej - zdarzają się ograniczone czasowo kody promocyjne nawet do -15% na wszystko. Rozsyłają je mailem/tradycyjną pocztą ale i przez google można je znaleźć. Wtedy wychodzi 85 GBP/ 119 EUR za 4 koszule.

Opublikowano

witam serdecznie

zakupiłem na allegro marynarkę dwurzędową 6x2 ze złotymi guzikami w kolorze ciemno szarym marki Marks&Spencer, ale we wszystkich dwurzędówkach zapinamy na prawą stronę, tzn każdą marynarkę czy kurtkę, ale w tej marynarce zapinam na lewą stronę na brustaszę i czy to jest dopuszczalne? Czy mam ją przerobić na prawą stronę dzięki za pomoc.

Opublikowano

Jeżeli ta marynarka ma takie jakby wypukłości na wysokości klatki piersiowej i jest dość szeroka w biodrach, to mam pewną koncepcję...;-)

A jak ją chcesz przerobić, zaszyć dziurki na guziki?

• Oceniam pozytywnie 2