roland Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 już w niedalekiej przyszłości będzie taka możliwość, pracujemy nad tym Cytuj
Pepenix Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 Witam, polecam 5aSec - ja tam czyszczę nawet kapelusze. Opłaca się kupić kartę klienta - zwłaszcza do spółki. Można ją użyczać - jest anonimowa. Pozdrawiam Tadek Nie skorzystam. Pierwsze co zrobiłem to poszukałem opinii o tej firme. Pierwsza strona w google jest usiana złymi wspomnieniami i zniszczonymi ubraniami od których właściciele wspomnianej przez Ciebie pralni umywają odpowiedzialność. Cytuj
lubo69 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja już nie chciałem jątrzyć, ale podpisuję się. Z pralni tej sieci skorzystałem dwukrotnie. Za pierwszym razem panienki strasznie narzekały, jaką to mają ciężką pracę, bo klient przynosi brudne, a chce z powrotem czyste; w końcu krawata nie przyjęły. Za drugim razem trench wrócił z "czyszczenia" tak samo brudny, tylko nieco odprasowany. To mi wystarczyło, omijam szerokim łukiem. Mam wrażenie, że z tzw. sieciówek do czegokolwiek nadają się jedynie Pralnie Paryskie, ale to może być mylne wrażenie. Mam także wrażenie (chyba nie mylne) że mamy wątek poświęcony pralniom Cytuj
constantin Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja ogólnie mam wrażenie, że pralnie chciałyby żeby oddawać do prania rzeczy czyste:) a z profesjonalnym prasowaniem nie spotkałem się jeszcze w żadnej pralni...dziś wybieram się po odbiór spodni i marynarki, ściągnę tą cudowna folię i nie popuszczę jak coś będzie nie tak:) Cytuj
pol606 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja korzystam z 5a5 w Renomie we Wrocławiu i po przerobieniu kilku pralni po drodze, jestem bardzo zadowolony. Myślę, że kluczem nie jest firma a pracownicy, Panie są bardzo sympatyczne, pomocne i nie miałem nigdy żadnych problemów. 1 Cytuj
roland Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja ogólnie mam wrażenie, że pralnie chciałyby żeby oddawać do prania rzeczy czyste:) a z profesjonalnym prasowaniem nie spotkałem się jeszcze w żadnej pralni...dziś wybieram się po odbiór spodni i marynarki, ściągnę tą cudowna folię i nie popuszczę jak coś będzie nie tak:) W małej pralni w Szczecinie tak mi zaprasowano kant w spodniach, że trzyma nawet w kieszeniach 1 Cytuj
Tadeusz W. Fita Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja korzystam z 5a5 w Renomie we Wrocławiu i po przerobieniu kilku pralni po drodze, jestem bardzo zadowolony. Myślę, że kluczem nie jest firma a pracownicy, Panie są bardzo sympatyczne, pomocne i nie miałem nigdy żadnych problemów. Ja korzystam z ich usług w krakowskich centrach M1 i Carrefour „Czyżyny” - żadnych uwag, personel rewelacyjny, przemiłe panie w średnim wieku, zawsze uśmiechnięte. „Gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą” - samo życie. „Dobrze wyprany” i często „zmięty” Tadek Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Chyba już o tym pisałem, ale dla Górnego Śląska polecam pralnię "Wicher" w Silesia City Center i kilku innych galeriach. Firma rodzinna, ale bardzo dbająca o jakość. Cytuj
Michał L. Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dzień dobry! Jako, że to mój pierwszy post, chciałbym przywitać się ze wszystkimi i od razu podziękować za dziesiątki postów które miałem już okazje przeczytać, zanim postanowiłem o coś zapytać. Szybkie pytanie: Co sądzicie o tych butach na wiosna/lato? http://wojas.pl/produkt/13710 Cytuj
Breslauer Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Niezależnie od pory roku urodą to one nie grzeszą Cytuj
Ingvar Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Pralnia: Prosowski w Warszawie, pranie koszuli około 15zł z tego co pamiętam chociaż ja tam noszę raczej "ciężki sprzęt". Buty: Są zwyczajnie brzydkie. Cytuj
Tadeusz W. Fita Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zwróćcie uwagę na niestaranny wykrój i szew - buty za trzy stówy !!! Może to zdjęcie, a raczej zdjęcia. Myślę, że za te pieniądze można już coś lepszego wybrać. To już nie ten „Wojas” co kiedyś. Cytuj
Dignito.Michał Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zwróćcie uwagę na niestaranny wykrój i szew - buty za trzy stówy !!! Jaka cena taka jakość . Tyle w temacie w/w butów. 2 Cytuj
Tadeusz W. Fita Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 No ale za 300 zł to jednak wykończenie powinno być staranniejsze - mam na myśli nie tylko te buty. Cytuj
Tadeusz W. Fita Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Niewątpliwie interesujący tok myślenia. Nie potrafię zająć konkretnego stanowiska, nigdy nie korzystałem takich usług. Cytuj
zgryziak Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 5aSec to franczyza. Oznacza to, ze wiele zalezy od osob pracujacych w danym punkcie. Ja piore regularnie koszule w 5aSec na warszawskim Powislu i jestem zadowolony. Doprane, wyprasowane bez kantow, tak jak prosze. Do punktu w supermarkecie bym nie oddal. Ale nie oddaje tam garnitorow, te laduja na Poznanskiej lub w Klifie. Cytuj
pol606 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 No nie mogę, zapytam. Jakie wykończenie za 300zł powinno być a agencji towarzyskiej? O_O Cytuj
Franz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 No nie mogę, zapytam. Jakie wykończenie za 300zł powinno być a agencji towarzyskiej? O_O może ręczne ? 3 Cytuj
lubo69 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Bardzo proszę Szanowną Moderację o nieusuwanie dyskusji o ręcznym wykończeniu. Ubawiłem się wyjątkowo i chciałbym do tej dyskusji wracać. 1 Cytuj
Kobe Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Gdzie w Warszawie zrobią mi od ręki funkcjonalne butonierki w miejsce fabrycznych atrap? Pani z przeróbek krawieckich, do której chodzę regularnie, odmówiła wymawiając się brakiem odpowiedniej maszyny.. Cytuj
Michał L. Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Co do butów z Wojasa - model który oglądałem w sklepie był lepiej wykończony niż ten na zdjęciu. Spróbuję więc drugie podejście.. http://www.zalando.pl/gordon-and-bros-gregory-oksfordki-brazowy-gb612a004-o11.html Cytuj
arche Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Co do butów z Wojasa - model który oglądałem w sklepie był lepiej wykończony niż ten na zdjęciu. Spróbuję więc drugie podejście.. http://www.zalando.pl/gordon-and-bros-gregory-oksfordki-brazowy-gb612a004-o11.html Tak. Cytuj
.mateusz Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Kilka razy spotkałem się z negatywnymi opiniami o zamszu z G&B. Skóra licowa bardzo przyzwoita, ale za zamszem może lepiej rozejrzeć się gdzie indziej (inna sprawa, że nie do końca wiadomo, gdzie...). Co do butów z Wojasa - model który oglądałem w sklepie był lepiej wykończony niż ten na zdjęciu. Spróbuję więc drugie podejście.. http://www.zalando.pl/gordon-and-bros-gregory-oksfordki-brazowy-gb612a004-o11.html Cytuj
Jay Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jakie spodnie do takiej marynarki: kolor szary z białymi pasami, materiał 50% len + 50% bawełna/wełna (nie pamiętam)? Cytuj
Orphan Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jakie spodnie do takiej marynarki: kolor szary z białymi pasami, materiał 50% len + 50% bawełna/wełna (nie pamiętam)?Postawiłbym na lniane, białe lub beżowe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi