zaki Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Ha wygląda mi na robotę Duranca. Ładne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kynio Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Fajnie wyglądają, powiesz coś o ociepleniu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Janusz Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Ocieplenie to po prostu futerko, miałem wcześniej zwykłe sztyblety tak ocieplone i bardzo dobrze grzały nawet w największe mrozy, tak więc i w przypadku bardziej "kulturalnych" trzewików zależało mi na nim. Również chciałem, aby but był w miarę jak najprostszy - gładką skórę o wiele łatwiej czyścić ze śniegu i brudu niż mocno "oażurowane". Dodatkowo kanty są węższe niż normalnie i lekko pod skosem w dół, aby woda się nie zbierała przy rantach i nie podchodziła pod skórę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabbero Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 mr.vintage, dziękuję, przy jakiejś okazji spędzę jeden dzień w Warszawie dodatkowo. Pozdr.! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ral1n Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Gdyby ktoś decydował się na te Hudsony, to na stronie Asosa są za 84 funty Zamówiłem. Będą przed 05.01. Szkoda, że commando sole jest w tych butach niepełne. Mam obawy, że skóra będzie nasiąkać od spodu. P.S. Gdyby ktoś z Was wybierał się do USA lub wracał stamtąd do kraju, dajcie pls znać, bo z wielką chęcią kupiłbym te Magnanni bez cła. Za fatygę oczywiście prowizja. Thx. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Rider Boot – Ottawa Boot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ral1n Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Interesujące buty. Wypatrzyłem ostatnio C&J Northcote - na kopycie 348 (to samo co Hallam, Westbourne). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antolll Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Trzewiki, kupione w mało klasycznym sklepie Goertz 17. Jakościowo pewnie dalekie od większości butów w tym wątku, ale cenowo też - kupione za 389zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasz989 Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 antolll - fajne te buty! widziałbym się w takich! Moje ustatnio nabyte na wyprzedaży! Conhpol 415zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Hardkor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4inHand Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Dla mnie też za mocne, ale każdy oczekuje czegoś innego patrząc w dół na swoje stopy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proceleusmatyk Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Double-buckle, double-zip, single-button muthafucka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.vintage Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 "Koń Pol" - to by była odpowiednia nazwa dla tej firmy. Ich oferta jest typowo "polska" - same koszmarki obuwnicze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Immune+ Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Double-buckle, double-zip, single-button muthafucka!Fajne. "Koń Pol" - to by była odpowiednia nazwa dla tej firmy. Ich oferta jest typowo "polska" - same koszmarki obuwnicze.Targi polshoes nie potwierdzają Twojej tezy. Po prostu sprzedają w sklepach to co ludzie kupują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.vintage Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 "Koń Pol" - to by była odpowiednia nazwa dla tej firmy. Ich oferta jest typowo "polska" - same koszmarki obuwnicze.Targi polshoes nie potwierdzają Twojej tezy. Po prostu sprzedają w sklepach to co ludzie kupują. Znaczy, że mają ładne, klasyczne buty, ale nikt ich nie kotraktuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Immune+ Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Mają przyzwoite modele, ale podwykonują je dla zagranicznych firm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koval Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Double-buckle, double-zip, single-button muthafucka! + ...zaplułem ekran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Janusz Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Znaczy, że mają ładne, klasyczne buty, ale nikt ich nie kotraktuje?Kiedyś, w starych kolekcjach mieli w miarę klasyczne obuwie, co w relacji do ceny było naprawdę mocną, budżetową pozycją obuwniczą. Ani skóra, ani trwałość wykonania nie były najwyższych lotów, ale w porównaniu z tym, co za nawet wyższą cenę jest oferowane w Polsce, to rzekłbym była prawdziwa okazja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 antolll - fajne te buty! widziałbym się w takich! Moje ustatnio nabyte na wyprzedaży! Conhpol 415zł dodaliby jeszcze sznurówki oraz rzepy i bym kupił! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Ucinam temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciato Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Hester Van Eeghen „Sherlock Holmes” Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Czy ktoś wie (Bartek ) gdzie oprócz Amsterdamu można je kupić i dlaczego tak drogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasz989 Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 "Koń Pol" - to by była odpowiednia nazwa dla tej firmy. Ich oferta jest typowo "polska" - same koszmarki obuwnicze. To może być komplement, bo polskie hodowle koni są uważane za najlepsze na świecie Buty mają różne niektóre bardzo fajne, niektóre nie trafiają w mój gust - ale na pewno są solidne i wygodne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Immune+ Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Hester Van Eeghen „Sherlock Holmes” [...] Czy ktoś wie (Bartek ) gdzie oprócz Amsterdamu można je kupić i dlaczego tak drogo Niestety tylko stacjonarnie w Amsterdamie. Wysyłają jedynie do USA. Musielibyśmy zamówić min. 10 par. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciato Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Dzięki. Może jest jednak szansa, że AS wrzuci je do swojej oferty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo69 Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Hester Van Eeghen „Sherlock Holmes” [...] Czy ktoś wie (Bartek ) gdzie oprócz Amsterdamu można je kupić i dlaczego tak drogo Niestety tylko stacjonarnie w Amsterdamie. Wysyłają jedynie do USA. Musielibyśmy zamówić min. 10 par.O ile się orientuję, nawet do USA nie. Sklep online prowadzący sprzedaż na terenie USA (hveus.com) nie ma w ofercie męskich butów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts