zaki Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Ha wygląda mi na robotę Duranca. Ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Fajnie wyglądają, powiesz coś o ociepleniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Ocieplenie to po prostu futerko, miałem wcześniej zwykłe sztyblety tak ocieplone i bardzo dobrze grzały nawet w największe mrozy, tak więc i w przypadku bardziej "kulturalnych" trzewików zależało mi na nim. Również chciałem, aby but był w miarę jak najprostszy - gładką skórę o wiele łatwiej czyścić ze śniegu i brudu niż mocno "oażurowane". Dodatkowo kanty są węższe niż normalnie i lekko pod skosem w dół, aby woda się nie zbierała przy rantach i nie podchodziła pod skórę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 mr.vintage, dziękuję, przy jakiejś okazji spędzę jeden dzień w Warszawie dodatkowo. Pozdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ral1n Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Gdyby ktoś decydował się na te Hudsony, to na stronie Asosa są za 84 funty Zamówiłem. Będą przed 05.01. Szkoda, że commando sole jest w tych butach niepełne. Mam obawy, że skóra będzie nasiąkać od spodu. P.S. Gdyby ktoś z Was wybierał się do USA lub wracał stamtąd do kraju, dajcie pls znać, bo z wielką chęcią kupiłbym te Magnanni bez cła. Za fatygę oczywiście prowizja. Thx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2011 Rider Boot – Ottawa Boot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ral1n Napisano 31 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2011 Interesujące buty. Wypatrzyłem ostatnio C&J Northcote - na kopycie 348 (to samo co Hallam, Westbourne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antolll Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Trzewiki, kupione w mało klasycznym sklepie Goertz 17. Jakościowo pewnie dalekie od większości butów w tym wątku, ale cenowo też - kupione za 389zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz989 Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 antolll - fajne te buty! widziałbym się w takich! Moje ustatnio nabyte na wyprzedaży! Conhpol 415zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Hardkor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Dla mnie też za mocne, ale każdy oczekuje czegoś innego patrząc w dół na swoje stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Double-buckle, double-zip, single-button muthafucka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 "Koń Pol" - to by była odpowiednia nazwa dla tej firmy. Ich oferta jest typowo "polska" - same koszmarki obuwnicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Double-buckle, double-zip, single-button muthafucka!Fajne. "Koń Pol" - to by była odpowiednia nazwa dla tej firmy. Ich oferta jest typowo "polska" - same koszmarki obuwnicze.Targi polshoes nie potwierdzają Twojej tezy. Po prostu sprzedają w sklepach to co ludzie kupują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 "Koń Pol" - to by była odpowiednia nazwa dla tej firmy. Ich oferta jest typowo "polska" - same koszmarki obuwnicze.Targi polshoes nie potwierdzają Twojej tezy. Po prostu sprzedają w sklepach to co ludzie kupują. Znaczy, że mają ładne, klasyczne buty, ale nikt ich nie kotraktuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Mają przyzwoite modele, ale podwykonują je dla zagranicznych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Double-buckle, double-zip, single-button muthafucka! + ...zaplułem ekran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Znaczy, że mają ładne, klasyczne buty, ale nikt ich nie kotraktuje?Kiedyś, w starych kolekcjach mieli w miarę klasyczne obuwie, co w relacji do ceny było naprawdę mocną, budżetową pozycją obuwniczą. Ani skóra, ani trwałość wykonania nie były najwyższych lotów, ale w porównaniu z tym, co za nawet wyższą cenę jest oferowane w Polsce, to rzekłbym była prawdziwa okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 antolll - fajne te buty! widziałbym się w takich! Moje ustatnio nabyte na wyprzedaży! Conhpol 415zł dodaliby jeszcze sznurówki oraz rzepy i bym kupił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Ucinam temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Hester Van Eeghen „Sherlock Holmes” Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Czy ktoś wie (Bartek ) gdzie oprócz Amsterdamu można je kupić i dlaczego tak drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz989 Napisano 12 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2012 "Koń Pol" - to by była odpowiednia nazwa dla tej firmy. Ich oferta jest typowo "polska" - same koszmarki obuwnicze. To może być komplement, bo polskie hodowle koni są uważane za najlepsze na świecie Buty mają różne niektóre bardzo fajne, niektóre nie trafiają w mój gust - ale na pewno są solidne i wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Hester Van Eeghen „Sherlock Holmes” [...] Czy ktoś wie (Bartek ) gdzie oprócz Amsterdamu można je kupić i dlaczego tak drogo Niestety tylko stacjonarnie w Amsterdamie. Wysyłają jedynie do USA. Musielibyśmy zamówić min. 10 par. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Dzięki. Może jest jednak szansa, że AS wrzuci je do swojej oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Hester Van Eeghen „Sherlock Holmes” [...] Czy ktoś wie (Bartek ) gdzie oprócz Amsterdamu można je kupić i dlaczego tak drogo Niestety tylko stacjonarnie w Amsterdamie. Wysyłają jedynie do USA. Musielibyśmy zamówić min. 10 par.O ile się orientuję, nawet do USA nie. Sklep online prowadzący sprzedaż na terenie USA (hveus.com) nie ma w ofercie męskich butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi