Skalpel Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 właśnie, podobne....., prawie...., a'la ..... Do Jabłonowa nie mogę się przekonać (sam marketing to nie wszystko) a to "klasztorne" może być podobne do klasztornego, jak pewnie wiesz, klasztorne piwo to nie piwo trapistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 W sumie to dla mnie liczyło się głównie to że smakowo jest podobne do mojego ulubionego raciborskiego, ciemnego, klasycznie warzonego, którego akurat wybyło. (na wszelki wypadek zarezerwowałem sobie zresztą jedną kratkę z następnej dostawy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 @szhaman Szacunek! Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 Gratuluję mocnej siły woli. Wielki szacunek Szhaman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szhaman Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 szhaman, zabrzmi patetycznie ale jestes moim idolem. Chciałbym mieć tyle zaparcia co Ty i tak zmienić swoje ciało . Jednak kiedy ktoś interesuje się degustacją piw regionalnych i tytoniu na wygodnej kanapie słuchając ulubionej muzki to sam soie jest winien. Gratuluję Ci. Polecam bycie polakiem na Litwie (ja bym osobiście wolał bym już być Palestyńczykiem w Izraelu) - nie będzie waćpana stać nie tylko na dobry tytoń, ale i na najmarniejsze piwo. No to nie będzie i problemu A tak propo, małe pytanko do towarzystwa. Kopilibyście taki płaszcz? Czy nie warto? I jeszcze jedno. Na większe mrozy kupiłem dzisiaj takie rękawiczki. To na pewno naturalna skóra. Ale nawet sprzedawca nie wiedział jaka. Może ktoś w tym temacie coś rozumie. Jaki to rodzaj? Będą pasowały do ciemno-granatowego "US navy peacot"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 Jak najbardziej tak (rękawy trochę za długie). Nie wnikam ile i jaki skład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 Peacoat - po polsku bosmanka. Oj, raczej nie będą pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szhaman Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 Peacoat - po polsku bosmanka. Oj, raczej nie będą pasować. Podglądałem http://macaronitomato.blogspot.com/2012 ... -coat.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 Na moim monitorze Twoje zamszowe rękawiczki są brązowe, a brązowy z granatowym czasami pasują czasami nie, więc moim zdaniem wszystko zależy od tego jak dobierzesz resztę. Macaroni ma żółte irchowe rękawiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szhaman Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 Na moim monitorze Twoje zamszowe rękawiczki są brązowe, a brązowy z granatowym czasami pasują czasami nie, więc moim zdaniem wszystko zależy od tego jak dobierzesz resztę. Macaroni ma żółte irchowe rękawiczki. Jestem pełnym laikiem - ale przed kupnem mojego obecnego ciemno-granatowego płaszcza (tego co na obrazku przed/po schudnięciu) specjalnie sprawdziłem czy zagra z moimi brązowymi brogami i rękawiczkami http://www.ask.com/answers/15719651/do- ... rown-match W ogóle, to z wyczuciem kolorów to mam przerąbane Jeśli tylko używać tradycyjnie "ustawowe" kolory http://szhaman.livejournal.com/1210190.html (sorry za rosyjski) Wileńskie to będą: granatowy i karmazynowy. Płaszcz jednorzędowy do kolan już mam - teraz chciałem jeszcze granatowe bosmankę kupić. To jeszcze tylko potrzebuje lekko karmazynowych koszul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 Aby granatowy z brązowym grał, muszą być o podobnej temperaturze i w miarę fakturze. Jak zwykle polecam temat-elementarz - viewtopic.php?p=44230#p44230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 @szhaman przyłączam się do gratulacji! Mi z kolei od jakiegoś czasu doskwiera inny problem - otóż będąc osobą niezwykle chudą/filigranową, od dłuższego czasu regularnie walczę o podniesienie masy ciała w estetyczny sposób. Na przestrzeni ostatniego pół roku zaczyna to wyglądać już nieźle, tylko że eleganckie ciuszki, koszule, marynarki itp. bardzo skutecznie zasłaniają cały mój wysiłek Czasem cierpię, że nie mogę założyć danego dnia zwykłego ciasnego t-shirta, po którym inni mogli by zobaczyć efekty pracy nad sylwetką :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Classic Valeria Napisano 29 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2012 Dokładam swoje gratulacje ! taka metamorfoza pewnie wymagała dużo, wysiłku, konsekwencji i determinacji ale efekt jest piorunujący. Jeszcze raz gratuluję ! www.classicvaleria.blogspot.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 szhaman, gratuluję metamorfozy! Jeśli mieszkasz na Litwie to może sprawdź suit supply http://www.suitsupply.com/on/demandware ... Get?iso=LT Mają sklep w Wilnie, tylko pytanie czy ceny europejskie czy litewskie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 9 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2012 Czy zasada "No Brown after six" dotyczy rownież stroju smart casual i zestawów koordynowanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 9 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2012 Casual to nie ma żadnych zasad przecież, a zestaw koordynowany to normalny ubiór elegancki. Brązowe okrycie wierzchnie i buty prezentują się bardzo średnio po zmroku. Ale już np. brązowa marynarką pod płaszczem jest ok moim zdaniem, dlaczego, nie muszę chyba tłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 9 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2012 Chodzi mi o takie okazje kiedy zakładam granatowa marynarke - to bez brązu mam ograniczony wybór spodni i butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 9 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2012 Nikt Ci przecież nie zabroni tak się ubrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 9 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2012 Nikt Ci przecież nie zabroni tak się ubrać. Nie bądź taki skromny, miałeś możliwość 15 minut temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 9 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2012 Nikt Ci przecież nie zabroni tak się ubrać.Oczywiście. Pytałem o zasady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 9 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2012 No ta zasada nie wynika z jakiegoś mitycznego have-to-obey, tylko po prostu stylistycznego faktu, że brązowy kolor po zmroku prezentuje się słabo, za to czarny nagle zaczyna świecić triumfy. Ale w przypadku butów do casualu, ja tam się nie szczypie i noszę czasami brązowe zamszaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 9 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2012 Dzięki. Ja tez czasami noszę brązowe buty, i dlatego zastanawiałem sie jak to sie ma do kodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 Koledzy doświadczeni. Budrysówki znane są ze swojej dramatycznej obszerności. Ale bardziej mi o długość chodzi, czy mnie kurde nie przytłoczy? Mam 180 cm wzrostu, budrysówka 93 cm i planuję kupić na odległość. To pierwszy mój takiej długości płaszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quezacotl Napisano 12 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2012 Nie wiem jak bardziej doswiadczeni koledzy, ale ja przy moich 189 cm wzrostu noszę budrysówkę o długości 94 cm i jest to dla mnie długość optymalna, idealnie do połowy uda. Zakładam, że w Twoim przypadku będzie się ona kończyć nieco powyżej kolan. Jezeli ma ona wyglądać bardziej na płaszcz niż na kurtkę, to właśnie taki efekt uzyszkasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 12 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2012 Potwierdzam,mam także 189cm i mój płaszcz o długosci 95cm sięga połowy uda wiec w twoim przypadku będzie to lekko powyżej kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi