zby Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 Szybie pytanie - co na do casualowego zestawu z niebieskimi chinosami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 Szybie pytanie - co na do casualowego zestawu z niebieskimi chinosami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zby Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 Szybie pytanie - co na do casualowego zestawu z niebieskimi chinosami? Na mi się wkradło;) jak skomponować zestaw z niebieskimi chinosami, zakładając, że są one bazą wyjściową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 Szybie pytanie - co na do casualowego zestawu z niebieskimi chinosami? Na mi się wkradło;) jak skomponować zestaw z niebieskimi chinosami, zakładając, że są one bazą wyjściową. Wszystko, co masz w szafie, może poza bardzo biznesowymi marynarkami w prążek i smokingowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zby Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 Dopiero zaczynam budowanie szafy więc wysłucham każdych propozycji, nawet spoza mojego zakresu posiadania. Preferuję styl sportowo-casualowy. Chętnie obejrzę jakieś zdjęcia z takimi zestawami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 Bez przesady - tylko 4.010.000 zdjęć. https://www.google.pl/search?client=ope ... tQbQndj_Bg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Chętnie obejrzę jakieś zdjęcia z takimi zestawami. Pozdrawiam No to do roboty, cały net przed Tobą brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Dzień dobry, co sądzicie Panowie o poszetce w burstaszy wełnianego płaszcza, podobnego do tego poniżej? Mniemam, że nie jest to klasyczne rozwiązanie, jednak mam pewną chustkę, która na moje oko świetnie by pasowała. Dodam, że mój płaszcz jest w brązową jodełkę. Chciałbym się dowiedzieć głosem Panów, co mówią na ten temat dogmaty klasycznej elegancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Ja nie noszę, jakoś nie pasuje mi nigdy lekkość poszetki do ciężkiego płaszcza. Już kiedyś była rozmowa na ten temat. Ogólnie nie ma kategorycznego stwierdzenia, że nie można albo trzeba. Wedle uznania więc Tak apropo to świetny materiał jeżeli chodzi o wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Chusteczka do płaszcza jest o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudson Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Ja jestem "za". Zawsze mi czegoś brakuje w płaszczu z pustą brustaszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Są dwie szkoły - otwocka i falenicka, ja jestem wyznawcą tej na nie. Kurcze, a ja zawsze myśłałem, że falenicka to właśnie odłam otwockiej - bo to przecież rzut beretem jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Największe konflikty rozgrywają się na niewielkim obszarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 xkoziol napisał(a): Są dwie szkoły - otwocka i falenicka, ja jestem wyznawcą tej na nie. Kurcze, a ja zawsze myśłałem, że falenicka to właśnie odłam otwockiej - bo to przecież rzut beretem jest... Widzę że Panowie z okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Owszem, znam topografię tego regionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Jest tez szkoła włoska chyba najbardziej miarodajna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 wydaje mi się że są to rękawiczki a nie poszetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Ja również jakoś podświadomie przychylam się do chustki, właśnie w tym płaszczu. W innych niekoniecznie. Tak też słyszałem, że we Włoszech ogólnie jest to powszechniejsza praktyka Fakt, ten przykładowy Burberry świetnie się prezentuje. Wełna i kaszmir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Jest tez szkoła włoska chyba najbardziej miarodajna .Ja bym szkołę włoską zinterpretował jako: jeśli chcesz coś nosić w kieszonce piersiowej płaszcza to jest to Twoja sprawa lub mówiąc językiem reklamy: just do it. Być moze to kwestia płaszcza np. po wbiciu w google chesterfield coat chusteczek wielu nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2012 Panowie, do jakiego koloru spodni dopasować błękitną marynarkę? Casual, mieszanka bawełny z czymś tam, nie dysponuję nią teraz, żeby sprawdzić. Z bliska coś jak oxford, ma stębnowanie. Kupiłem takową a ani razu w niej nie wyszedłem Białe - za jasno. Szare czy odcienie beżu - jakoś mi się gryzą. Wściekle niebieskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 22 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2012 viewtopic.php?p=44230#p44230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Co sądzicie o połączeniu koszuli z kołnierzem stójkowym i apaszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Co sądzicie o połączeniu koszuli z kołnierzem stójkowym i apaszki? Dzisiaj taki zestaw mam na sobie ,biała lniana koszula w stojke i apaszka . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Ja jak na razie mam na sobie zestaw chino + biała lniana koszula z kołnierzem w stójkę, apaszki jeszcze nie posiadam. Może mógłbyś polecić jakiś sklep gdzie jest spory wybór apaszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 I tu jest problem ,ja nie widziałem w żadnym sklepie w Warszawie wyboru apaszek ,swoje przywiozłem z Mediolanu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi