gregx Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Nosiłbym wełniany lub grenadynę w kolorze kraty overcheck (windowpane). Jasny brąz czy niebieski? A butelkowa zieleń - to myślę o takiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Ta butelkowa grenadyna pasuje niemalże do wszystkiego. Jeden z moich ulubionych krawatów (top5). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Butelkowa jak najbardziej. Myślałem o niebieskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejl Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Wybaczcie Panowie wyjątkowo beznadziejne zdjęcie, ale przebieralnia jest strasznie ciemna. Możecie ocenić ogólne proporcje tego garnituru ? Spodnie wyglądają na bardzo obcisłe, ale w tym świetle ciężko ocenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Panowie, jaki krawat do takiej marynarki? Koledzy dobrze doradzają, ale to bezpieczne opcje. Prawdziwy efekt wow moim zdaniem być uzyskał, gdyby udało Ci się dopasować do tego jakiś wzór w stylu: Poza tym fiolet też jest bardzo uniwersalny, jeśli lubisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Według mnie pasowałyby praktycznie wszystkie drukowane wełny z oferty EoE. Niestety teraz nie wkleję obrazków, bo sklep nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Może nie wszystkie, ale część na pewno. Piękne są te drukowane wełny, świetnie na nich wychodzą kolory. Nie pożałowałbyś. To jest marynarka z definicji nieformalna, więc fajnie byłoby ją połączyć z nieformalnym, wzorzystym krawatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 To jest marynarka z definicji nieformalna.... raczej o obniżonej formalności - krój ma formalny, a mało formalną tkaninę. Ja mam największy "problem" z używaniem takich marynarek w zestawach koordynowanych (najczęściej pozostają nierozkompletowane). Zdecydowanie wolę nieformalny krój, a bardziej formalne tkaniny (lub oba elementy "nieformalne"). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Koledzy, kiedy nosiłem marynarki Vistuli, które były dość obszerne nie miałem tego problemu natomiast teraz kiedy noszę SuSu i marynarka jest przy ciele sprawa wygląda następująco - Patrząc od boku marynarka w na wysokości górnego guzika ładnie otacza talie i nic nie odstaje. Natomiast na wysokości dolnego guzika zbiera się delikatnie koszula a na niej jest jeszcze krawat. Powoduje to nieestetyczny efekt w postaci wypychania do przodu marynarki poniżej górnego guzika. Mam płaski brzuch ale żeby nie było tego efektu chyba trzeba byłby mieć wklęsły. Problem jest dość kuriozalny jednak chce się dowiedzieć czy występuję tylko u mnie czy wszyscy tak mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregx Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 raczej o obniżonej formalności - krój ma formalny, a mało formalną tkaninę. Ja mam największy "problem" z używaniem takich marynarek w zestawach koordynowanych (najczęściej pozostają nierozkompletowane). Zdecydowanie wolę nieformalny krój, a bardziej formalne tkaniny (lub oba elementy "nieformalne"). Zielony już zakupiony w poszetka.com. Bardzo miła obsługa, tak że polecam wizytę w realu Wyszło tak: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejl Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Zielony już zakupiony w poszetka.com. Bardzo miła obsługa, tak że polecam wizytę w realu Wyszło tak: rps20160122_1155471.jpg Bardzo udanie, ja bym dodatkowo skontrastowałem poszetkę w relacji do krawata, może jakaś jasna pasowałaby bardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregx Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Koledzy dobrze doradzają, ale to bezpieczne opcje. Prawdziwy efekt wow moim zdaniem być uzyskał, gdyby udało Ci się dopasować do tego jakiś wzór w stylu: Poza tym fiolet też jest bardzo uniwersalny, jeśli lubisz. Czy dobrze myślę, że to krawat z drakes.com, jedynie125 funtów sztuka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpila Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 @gregx nie masz za długich rękawów w tej marynarce? Tak to na zdjęciu wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Koledzy kilka dni temu kupiłem krawat z ciemnozielonej grenadyny. W zamyśle miał pasować to większości rzeczy, a w szczególności do brązowego garnituru. Wczoraj założyłem go pierwszy raz i wydaje mi się, że coś zgrzyta. Garnitur ma przygaszony kolor, natomiast krawat już nie, a zwłaszcza w dzienny świetle. Proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Według mnie można spróbować z inną koszulą, może błękitną. Czerwone koszule wydają mi się dość trudne do dopasowania kolorystycznego, do tej najlepiej będzie pasował granatowy krawat. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Dziękuję, a pomijając koszule i skupiając się wyłącznie na krawacie i marynarce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Zieleń, jeszcze ciemna, z brązem będzie grała. Wydaje mi się, też, że to zdjęcie przekłamuje kolory. Moja butelkowa grenadyna wygląda tak https://forum.butwbutonierce.pl/uploads/monthly_01_2016/post-5751-0-60461700-1453293890.jpg Zamień koszulę, to się przekonamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Według mnie pasuje, tylko jak mówi @Aron krawat gryzie się z koszulą - zestawienie zieleni z czerwienią jest trudne i chyba lepiej je zostawić elfom świętego Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Spodnie http://www.benevento.pl/preorder/168-spodnie-flanelowe-100-welna-light-grey.html.-Według własnych wymiarów .Trochę jeszcze muszę skrócić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 mnie spodnie ze zdjęcia niczym nie powaliły i guziki do szelek są trochę zbyt wąsko wszyte skarpety... bum... opadła zasłona milczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 akurat są dobrze wszyte szelki nie przesuwają się .Zdjęcie robione fatalnym aparatem nawet w telefonie jest lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 @werdzo88: porównaj u siebie i na zdjęciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 tak tyle ,że one będą się zsuwać w tym układzie Ja ruchliwy chłopak, taki do tańca. A to nawet nie smartfon tylko aparat z kamienia łupanego kodak jakiś.telefonem by lepsze zrobił .Co do samych spodni tez bym napisał ,ze ze zdjęciu szału nie robią .Ale to przez jakość .Spodnie są naprawdę fajne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 tak tyle ,że one będą się zsuwać w tym układzie Yhm, od kilku lat tak noszę szelki i nigdy mi się nie zsunęły... Jeśli szelki są napięte, to nie powinny się zsuwać (no może, gdy ktoś ma bardzo opadające ramiona). Poza tym szelek nie powinno być widać przy założonej marynarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Yhm, od kilku lat tak noszę szelki i nigdy mi się nie zsunęły... Jeśli szelki są napięte, to nie powinny się zsuwać (no może, gdy ktoś ma bardzo opadające ramiona). Poza tym szelek nie powinno być widać przy założonej marynarce. i moich nie widać może ujecie spowodowało ,że niby zły rozstaw .ale jakie to ma znaczenie Każdy ma swojego mercedesa i jeździ nim jak chce i gdzie chce :) Czy nie podobnie https://www.google.pl/search?q=Albert+Thurston&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjfxZqo2crKAhUB73IKHZjJDV4Q_AUIBygB&biw=1600&bih=799#imgrc=Ec1nWIGJoz5VIM%3A Pytanie planuje kupić szelki od Albert Thurston mam szare i granatowe spodnie buty koniak .hmm szelki ze wzorem czy w jednym kolorze ?http://www.albertthurston.com/product_display.cfm?prodid=874&sid=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi