wally Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Ten kod obowiązuje na wszystkie modele koszul, czy tylko na błękitną OCBD? Bo jak na wszystkie to jeszcze dzisiaj kupię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Napisali ,że na wszystkie .... dość wyraźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 No właśnie... ale kod działa tylko na tę błękitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 A to łobuzy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Bardzo przepraszamy za ten błąd! Rabat dotyczy modelu OCBD w kolorze błękitnym - baner już został poprawiony. Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Noo, Kochani - to się do Izby Handlowej nadaje... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Przewidujecie uzupełnienie rozmiarówki (kołnierzyk 39) koszul Checks & Cutaways? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Przewidujecie uzupełnienie rozmiarówki (kołnierzyk 39) koszul Checks & Cutaways? Checks & Cutaways nie będzie kontynuowane. Mamy za to nowy interesujący projekt związany z koszulami w zanadrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 8 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Seven fold z drukowanego jedwabiu i koszula MTM by MILER w akcji 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Brązowa torba MILER Travel Bag w akcji! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Ładna torba, a modela trzeba pochwalić za dobrze leżącą marynarkę (oczywiście całość jest ok). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamLuczak Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Panie Tomaszu, Sugeruję przemyśleć użycie masywniejszych sprzączek do paska na ramię. Pozdrawiam serdecznie, Adam Łuczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Koniakowa torba również doczekała się sesji zdjęciowej Zapraszamy do oglądania! Wpis: http://milerszyje.pl/koniakowa-torba-miler-travel-bag-w-akcji.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Z przyjemnością informujemy, że w naszej ofercie pojawiły się guziki z rogu bawolego, orzecha Corozo, masy perłowej, mosiądzu oraz stali. Z pewnością jest to interesująca informacja dla wszystkich pasjonatów szycia miarowego.Zapraszamy do zapoznania się z ofertą: http://sklepmiler.pl/Guziki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 A czy jest w planach wypuszczenie kolekcji koszul RTW z lnu? Czy też to tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 11 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 A czy jest w planach wypuszczenie kolekcji koszul RTW z lnu? Czy też to tajemnica Całkiem niedługo będzie krótka seria koszul lnianych w dwóch kolorach więc warto być czujnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 11 Marzec 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Jeden z moich czytelników tak to widzi 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Mnie bardziej ciekawi w jakim miejscu zostało wykonane to zdjęcie? Wygląda znajomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapser Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 W Gandawie http://milerszyje.pl/przepiekna-gandawa-i-trzyczesciowy-garnitur-pow-z-tkaniny-vintage-z-lat-70.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Czarna torba również doczekała się własnej sesji zdjęciowej, tym razem na lotnisku! Zapraszamy do oglądania! Preorder: http://sklepmiler.pl/Miler-Travel-BagWpis: http://milerszyje.pl/czarna-miler-travel-bag-w-akcji.html 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Kiedy można się spodziewać wysyłki butów Berwick z preorderu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Na stronie jest info o darmowym monogramie do końca weekendu, a przed złożeniem zamówienia cena w koszyku podskoczyła. Trochę słabo ogarnięty ten sklep internetowy. Nie wiem jak mam zamówić by się załapać na promocję. Nie chcę uczyć nikogo biznesu, ale jak po mojemu - na niewiele zdadzą się Snaptchaty i podobne, gdy zwabiony już do sklepu klient - odbija się od procesu sprzedaży. Chyba, że ktoś wychodzi z założenia, że "i tak przyjdzie głupi i kupi", to bardzo przepraszam. EDIT: Już ktoś to naprawił. Przy okazji uwagi dalsze co do strony: 1. W opisach każdego z portfeli przydałoby się info o wymiarach (w tekstowym opisie także, nie tylko na zdjęciach). 2. Wybór koloru portfela i obszyć daje zbyt mały feedback wizualny, przydałby się tam jakiś mocniejszy outline, by potwierdzić jaki kolor wybrałem, a najlepiej byłoby także wyświetlić obok nazwę koloru - przykładowo KONIAKOWY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Kiedy można się spodziewać wysyłki butów Berwick z preorderu? Buty Berwick zostaną wysłane na początku przyszłego tygodnia. Na stronie jest info o darmowym monogramie do końca weekendu, a przed złożeniem zamówienia cena w koszyku podskoczyła. Trochę słabo ogarnięty ten sklep internetowy. Nie wiem jak mam zamówić by się załapać na promocję. Nie chcę uczyć nikogo biznesu, ale jak po mojemu - na niewiele zdadzą się Snaptchaty i podobne, gdy zwabiony już do sklepu klient - odbija się od procesu sprzedaży. Chyba, że ktoś wychodzi z założenia, że "i tak przyjdzie głupi i kupi", to bardzo przepraszam. EDIT: Już ktoś to naprawił. Przy okazji uwagi dalsze co do strony: 1. W opisach każdego z portfeli przydałoby się info o wymiarach (w tekstowym opisie także, nie tylko na zdjęciach). 2. Wybór koloru portfela i obszyć daje zbyt mały feedback wizualny, przydałby się tam jakiś mocniejszy outline, by potwierdzić jaki kolor wybrałem, a najlepiej byłoby także wyświetlić obok nazwę koloru - przykładowo KONIAKOWY. Wszystkie komentarze zostały przekazane dalej. Dziękujemy za uwagi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Kolega puścił mi właśnie info o festiwalu whisky w Poznaniu (Poznań Whisky Show 4 -3 kwietnia) Będziecie może brać w nim udział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi