Skocz do zawartości

Miler Spirits & Style

4inHand

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Z przyjemnością informujemy, że w naszej ofercie pojawiły się guziki z rogu bawolego, orzecha Corozo, masy perłowej, mosiądzu oraz stali. Z pewnością jest to interesująca informacja dla wszystkich pasjonatów szycia miarowego.

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą: http://sklepmiler.pl/Guziki

918f54616638407c.jpg

• Oceniam pozytywnie 4

Na stronie jest info o darmowym monogramie do końca weekendu, a przed złożeniem zamówienia cena w koszyku podskoczyła. Trochę słabo ogarnięty ten sklep internetowy. Nie wiem jak mam zamówić by się załapać na promocję. 

Nie chcę uczyć nikogo biznesu, ale jak po mojemu - na niewiele zdadzą się Snaptchaty i podobne, gdy zwabiony już do sklepu klient - odbija się od procesu sprzedaży. Chyba, że ktoś wychodzi z założenia, że "i tak przyjdzie głupi i kupi", to bardzo przepraszam. 

EDIT: Już ktoś to naprawił. 

Przy okazji uwagi dalsze co do strony:

1. W opisach każdego z portfeli przydałoby się info o wymiarach (w tekstowym opisie także, nie tylko na zdjęciach).

2. Wybór koloru portfela i obszyć daje zbyt mały feedback wizualny, przydałby się tam jakiś mocniejszy outline, by potwierdzić jaki kolor wybrałem, a najlepiej byłoby także wyświetlić obok nazwę koloru - przykładowo KONIAKOWY. 

Kiedy można się spodziewać wysyłki butów Berwick z preorderu?

Buty Berwick zostaną wysłane na początku przyszłego tygodnia.

Na stronie jest info o darmowym monogramie do końca weekendu, a przed złożeniem zamówienia cena w koszyku podskoczyła. Trochę słabo ogarnięty ten sklep internetowy. Nie wiem jak mam zamówić by się załapać na promocję. 

Nie chcę uczyć nikogo biznesu, ale jak po mojemu - na niewiele zdadzą się Snaptchaty i podobne, gdy zwabiony już do sklepu klient - odbija się od procesu sprzedaży. Chyba, że ktoś wychodzi z założenia, że "i tak przyjdzie głupi i kupi", to bardzo przepraszam. 

EDIT: Już ktoś to naprawił. 

Przy okazji uwagi dalsze co do strony:

1. W opisach każdego z portfeli przydałoby się info o wymiarach (w tekstowym opisie także, nie tylko na zdjęciach).

2. Wybór koloru portfela i obszyć daje zbyt mały feedback wizualny, przydałby się tam jakiś mocniejszy outline, by potwierdzić jaki kolor wybrałem, a najlepiej byłoby także wyświetlić obok nazwę koloru - przykładowo KONIAKOWY. 

Wszystkie komentarze zostały przekazane dalej. Dziękujemy za uwagi!

• Oceniam pozytywnie 1