wally Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Ten kod obowiązuje na wszystkie modele koszul, czy tylko na błękitną OCBD? Bo jak na wszystkie to jeszcze dzisiaj kupię 2 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Napisali ,że na wszystkie .... dość wyraźnie Cytuj
wally Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 No właśnie... ale kod działa tylko na tę błękitną Cytuj
Miler Spirits&Style Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Bardzo przepraszamy za ten błąd! Rabat dotyczy modelu OCBD w kolorze błękitnym - baner już został poprawiony. Pozdrawiamy! Cytuj
Koval Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Noo, Kochani - to się do Izby Handlowej nadaje... 2 Cytuj
arsen Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 Przewidujecie uzupełnienie rozmiarówki (kołnierzyk 39) koszul Checks & Cutaways? Cytuj
Miler Spirits&Style Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 Przewidujecie uzupełnienie rozmiarówki (kołnierzyk 39) koszul Checks & Cutaways? Checks & Cutaways nie będzie kontynuowane. Mamy za to nowy interesujący projekt związany z koszulami w zanadrzu Cytuj
4inHand Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Seven fold z drukowanego jedwabiu i koszula MTM by MILER w akcji 4 Cytuj
Miler Spirits&Style Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Brązowa torba MILER Travel Bag w akcji! 3 Cytuj
mosze Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Ładna torba, a modela trzeba pochwalić za dobrze leżącą marynarkę (oczywiście całość jest ok). Cytuj
AdamLuczak Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 Panie Tomaszu, Sugeruję przemyśleć użycie masywniejszych sprzączek do paska na ramię. Pozdrawiam serdecznie, Adam Łuczak Cytuj
Miler Spirits&Style Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2016 Koniakowa torba również doczekała się sesji zdjęciowej Zapraszamy do oglądania! Wpis: http://milerszyje.pl/koniakowa-torba-miler-travel-bag-w-akcji.html 2 Cytuj
Miler Spirits&Style Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2016 Z przyjemnością informujemy, że w naszej ofercie pojawiły się guziki z rogu bawolego, orzecha Corozo, masy perłowej, mosiądzu oraz stali. Z pewnością jest to interesująca informacja dla wszystkich pasjonatów szycia miarowego.Zapraszamy do zapoznania się z ofertą: http://sklepmiler.pl/Guziki 4 Cytuj
wally Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2016 A czy jest w planach wypuszczenie kolekcji koszul RTW z lnu? Czy też to tajemnica Cytuj
4inHand Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 A czy jest w planach wypuszczenie kolekcji koszul RTW z lnu? Czy też to tajemnica Całkiem niedługo będzie krótka seria koszul lnianych w dwóch kolorach więc warto być czujnym Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 Jeden z moich czytelników tak to widzi 13 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 Mnie bardziej ciekawi w jakim miejscu zostało wykonane to zdjęcie? Wygląda znajomo... Cytuj
lapser Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 W Gandawie http://milerszyje.pl/przepiekna-gandawa-i-trzyczesciowy-garnitur-pow-z-tkaniny-vintage-z-lat-70.html Cytuj
Miler Spirits&Style Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 Czarna torba również doczekała się własnej sesji zdjęciowej, tym razem na lotnisku! Zapraszamy do oglądania! Preorder: http://sklepmiler.pl/Miler-Travel-BagWpis: http://milerszyje.pl/czarna-miler-travel-bag-w-akcji.html 5 Cytuj
Karol G. Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 Kiedy można się spodziewać wysyłki butów Berwick z preorderu? Cytuj
Monkiusz Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2016 Na stronie jest info o darmowym monogramie do końca weekendu, a przed złożeniem zamówienia cena w koszyku podskoczyła. Trochę słabo ogarnięty ten sklep internetowy. Nie wiem jak mam zamówić by się załapać na promocję. Nie chcę uczyć nikogo biznesu, ale jak po mojemu - na niewiele zdadzą się Snaptchaty i podobne, gdy zwabiony już do sklepu klient - odbija się od procesu sprzedaży. Chyba, że ktoś wychodzi z założenia, że "i tak przyjdzie głupi i kupi", to bardzo przepraszam. EDIT: Już ktoś to naprawił. Przy okazji uwagi dalsze co do strony: 1. W opisach każdego z portfeli przydałoby się info o wymiarach (w tekstowym opisie także, nie tylko na zdjęciach). 2. Wybór koloru portfela i obszyć daje zbyt mały feedback wizualny, przydałby się tam jakiś mocniejszy outline, by potwierdzić jaki kolor wybrałem, a najlepiej byłoby także wyświetlić obok nazwę koloru - przykładowo KONIAKOWY. Cytuj
Miler Spirits&Style Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 Kiedy można się spodziewać wysyłki butów Berwick z preorderu? Buty Berwick zostaną wysłane na początku przyszłego tygodnia. Na stronie jest info o darmowym monogramie do końca weekendu, a przed złożeniem zamówienia cena w koszyku podskoczyła. Trochę słabo ogarnięty ten sklep internetowy. Nie wiem jak mam zamówić by się załapać na promocję. Nie chcę uczyć nikogo biznesu, ale jak po mojemu - na niewiele zdadzą się Snaptchaty i podobne, gdy zwabiony już do sklepu klient - odbija się od procesu sprzedaży. Chyba, że ktoś wychodzi z założenia, że "i tak przyjdzie głupi i kupi", to bardzo przepraszam. EDIT: Już ktoś to naprawił. Przy okazji uwagi dalsze co do strony: 1. W opisach każdego z portfeli przydałoby się info o wymiarach (w tekstowym opisie także, nie tylko na zdjęciach). 2. Wybór koloru portfela i obszyć daje zbyt mały feedback wizualny, przydałby się tam jakiś mocniejszy outline, by potwierdzić jaki kolor wybrałem, a najlepiej byłoby także wyświetlić obok nazwę koloru - przykładowo KONIAKOWY. Wszystkie komentarze zostały przekazane dalej. Dziękujemy za uwagi! 1 Cytuj
White Haven Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 Kolega puścił mi właśnie info o festiwalu whisky w Poznaniu (Poznań Whisky Show 4 -3 kwietnia) Będziecie może brać w nim udział? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi