Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Wyczerp zatem w pierwszej kolejności drogi komunikacji przewidziane przez sklep, a jeśli zawiodą podziel się swoimi uwagami z innymi. Nie wszystkich musi to interesować, a wszystkim pojawiają się informacje o nowych postach w wątku.

Telefon to chyba najszybszy z możliwych sposobów kontaktu...

Opublikowano

potrzebowałem na jutro koszulę ale teraz to już pewnie nic z tego....

Nie dzwoniłem.

Nie rozumiem tego. Znak czasów? Dla mnie zupełnie niezrozumiała niechęć do najprostszej i najskuteczniejszej komunikacji.

Opublikowano

Wyczerp zatem w pierwszej kolejności drogi komunikacji przewidziane przez sklep, a jeśli zawiodą podziel się swoimi uwagami z innymi. Nie wszystkich musi to interesować, a wszystkim pojawiają się informacje o nowych postach w wątku.

Telefon to chyba najszybszy z możliwych sposobów kontaktu...

Myślałem, że ktoś już miał podobny problem z kodami rabatowymi, dlatego tu napisałem a potem odpowiadałem na pytania.

Opublikowano

Dla jasności napiszę, że oczywiście jestem właścicielem SklepMiler.pl i bezwzględnie odpowiadam za wszystkie jego sukcesy i porażki, ale nasz cały zespół liczy w tej chwili około 25 osób i z uwagi na różnorodność działalności nie mogę już samodzielnie doglądać każdej operacji. Staram się wchodzić codziennie na forum, czytam wszystkie wiadomości i odpowiadam najszybciej jak mogę, ale najlepszą drogą kontaktu w sprawach zamówień jest jednak kontakt przez sklep. Szybką wysyłkę lub problem z płatnością dużo łatwiej omówić ze sprzedawcą niż ze mną, a najszybszym kanałem komunikacji jest oczywiście telefon. Oto nasze numery: 

61 226 63 24 (10:00-19:00 pon-pt, 11:00-16:00 sobota) - kontakt ze sklepem stacjonarnym oraz w sprawie szycia na miarę. Pod tym nr telefonu udzielamy informacji dotyczących produktów innych niż whisky.

61 22 66 323 - (10:00-19:00 pon-pt, 11:00-16:00 sobota) - kontakt w sprawie whisky 

61 22 58 782 (8:00-16:00 pon-pt) - kontakt w sprawie zamówień składanych przez Internet oraz wysyłki

BTW Sprawdziłem właśnie temat kodów rabatowych i u mnie działają więc mam nadzieję, że problem jest rozwiązany :)

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Ja też miałem ten problem. Jeśli dalej go masz to usuń historię przeglądania od tamtego czasu włącznie z pamięcią podręczną i cookies. Problem występował tylko przy kupowaniu przez konto, ja osobiście w końcu się wkurzyłem i kupiłem bez logowania się. 

Opublikowano

10%, Tomek pisze o tym w pierwszym poście

Dzięki za info o pierwszym poście. Moje pytanie było bardziej szczegółowe, tzn. czy można uzyskać lepszy rabat przy jednorazowym zakupie więcej niż jednej sztuki.

Opublikowano

Dzięki za info o pierwszym poście. Moje pytanie było bardziej szczegółowe, tzn. czy można uzyskać lepszy rabat przy jednorazowym zakupie więcej niż jednej sztuki.

Możemy o tym porozmawiać jeśli planujesz kupić 6 koszul lub wielokrotność tej liczby.

Opublikowano

Zdjęcie trzech zestawów na różnych poziomach formalności, pokazujących elastyczność filaru męskiej garderoby jakim jest garnitur w kolorze navy blue :D

Oczywiście we wszystkich zestawach występują koszule MLS: formalna, winchester i OCBD --> http://sklepmiler.pl/pl/c/Koszule/105

... oraz niezwykłe włoskie krawaty z serii testowej. Już teraz mogę ogłosić, że w nowym sezonie pojawi się cała kolekcja takich ręcznie wykonanych krawatów w przepięknych wzorach :D

post-210-0-30136300-1438417241_thumb.jpg

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Nosiłbym. Jakaś szansa na wejście do regularnej sprzedaży?

"Regularnie" możesz taką zamówić u Tomka. Odkąd Fenicjanie wymyślili "pieniądz" dla wielu problemów znalazły się proste rozwiązania.. 

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

"Regularnie" możesz taką zamówić u Tomka. Odkąd Fenicjanie wymyślili "pieniądz" dla wielu problemów znalazły się proste rozwiązania.. 

Jest w opcji bespoke, a nie o to pytałem.