damiance Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Carmen Busquets, persona świata mody, w szczególności w Ameryce południowej. Inwestor finansowy w firmie Net-a-Porter, zakupionej następnie przez szwajcarski konglomerat luksusowych marek - Compagnie Financière Richemont SA (między innymi IWC, Lange und Sohne, Alfred Dunhill, Cartier) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mygentlelook Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Angelina Jolie w Saint Laurent 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Ależ szpile, piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 Bottega Veneta. żakiet + spódnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 wkład Roubi L'Roubi w damski bespoke u Huntsmana 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Ależ szpile, piękne. Obstawiam ,że to buty Ch.Louboutin,pamietam jak moja szefowa zawsze kiedy je zakładała to w torbie miała pare zapasowych butów, podkreślala ,że to są buty nie do chodzenia ale do prezentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 6 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2014 IMHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 6 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2014 Nie mam wielkiego pojęcia o damskim krawiectwie ale IMO żakiety kanclerz Merkel wyglądają strasznie tanio (w sensie tandetnie a nie skromnie). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 6 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2014 To komplet z Aldika - jedne portki i tuzin marynarek. Tuzin, powiadasz... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 6 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2014 Co roku jest przeciez nowa kolekcja, wiec po kilku latach sie pobieralo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 6 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2014 Bardzo kiepskie zestawienie - często ten sam żakiet jest kilkukrotnie np pierwsze 4 to jeden i ten sam żakiet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 6 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2014 Przez przypadek kliknąłem na reputację, przepraszam najmocniej, bo zupełnie się nie zgadzam. Zestawienie jest wspaniałe, pomysłowe i humorystyczne. Na dodatek to nie koniec... https://www.google.com/search?q=merkel+pantone&pws=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=RfgYU7LhIo2S7AbxqYCICg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1920&bih=1115&dpr=1 Do wyboru do koloru. Czy Merkel jest dobrze ubrana? Na pewno konsekwentnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 Niewątpliwie widać tu pomysł "na siebie" zbliżony do JKM Elżbiety królowej Zjednoczonego Królestwa Wielkiej Brytanii i Irlandii Północnej, natomiast w realizacji wygląda to znacznie gorzej. PS zestawienie jest pomysłowe i humorystyczne, styl kancleriny niepowtarzalny niewątpliwie nie jest; o gustach można dyskutować (mnie się nie podoba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 Elżbiety, JKM, pomysł na siebie, dla mnie, to przede wszystkim fantazyjne kapelusze. Są ich dziesiątki - chciałbym zobaczyć pomieszczenie, w którym się mieszczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 10 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2014 Pani kanclerz ubiera się - jakby to ująć - po niemiecku, ale trzeba przyznać, że model jest dość trudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mygentlelook Napisano 13 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2014 Chyba modelka... czy kolega wie coś o czym reszta świata nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2014 Sugerujesz, że pani kanclerka jest modelką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 13 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2014 Chyba modelka... czy kolega wie coś o czym reszta świata nie wie? Mosze użył synekdochy, wg mnie zupełnie poprawnej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2014 Zapraszam na mój fan page dotyczący mody damskiej . https://www.facebook.com/thestylewomen Od razu widać ze to facet prowadzi - bielizna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Tutaj kilka stylizacji mojego wspolautorstwa Cala sesje mozna zobaczyc w ponizszym linku https://www.facebook.com/media/set/?set=a.272713312850133.65420.272159042905560&type=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Ależ ona jest dobrze rozebrana. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogqozo Napisano 12 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2014 Mam pytanie związane z kobiecymi ubraniami, kompletnie się na tym nie znam, a szukam do rzeczy, którą piszę... Czy w sieci można gdzieś znaleźć jakąś ogólną "hierarchię" marek ubrań? Chodzi mi o posiadające pewną renomę wśród osób interesujących się modą, ale wśród tych najpopularniejszych w każdym centrum handlowym Polski, czyli np. na dole jakieś C&A, wyżej może River Island, potem Zara itp. Wystarczyłoby i 10 najpopularniejszych. Mogę oczywiście pochodzić po Galerii Dominikańskiej i sobie spisać ceny, ale może gdzieś już jest, jakieś fora typowo dla kobiet itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 12 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2014 Przepraszam, że zapytam - ale PO CO? To nie metka/marka 'robi strój', a jakość w ramach każdej z nich jest bardzo różna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogqozo Napisano 13 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2014 No przydałoby mi się orientacyjnie wiedzieć, jak przeciętna kobieta wchodząca do Galerii na to patrzy (jak mam do wydania X to idę tu, jak Y to tu...), a w sumie nigdy się tym nie interesowałem i nie wiem - jak ktoś się interesuje to mu to zajmie dwie sekundy, a przez Google średnio mi wychodzi coś takiego znaleźć, można zawsze spytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 13 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2014 Podejrzewam, że w jednym sklepie w cenie dobrej jakości skarpetek, w innym można za identyczną cenę kupić spodnie czy marynarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi