pol606 Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 Ja od dwóch dni zapoznaję się z nową, dojrzałą koleżanką No jak dla Ciebie 12 lat to dojrzała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 uważajcie koledzy - ostatni drink prawdziwego muszkietera: http://facet.interia.pl/obyczaje/styl-zycia/news-ostatni-drink-prawdziwego-muszkietera,nId,1043733 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 Dziś wieczorem odwiedziła mnie Zielona Wróżka:) a w zasadzie 3 Dwie z Francji i jedna ze Szwajcarii:) Trudno wybrać jedną jedyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 A jest lyzeczka na cukier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 Dwie nowe i jedna z XIX wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 Bardzo mało dzieję się w temacie win na forum, spróbujemy coś zmienić, mam dużo zdjęć zdegustowanych butelek. Zaczniemy dzisiejszą degustacją i nowymi zakupami. Zapraszam do dyskusji, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 kwiatek w kuflu? - to jakaś grubsza okazja będzie gorąco ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyvern Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 To nie kufel tylko szklanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 racja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 "Miszcz" drugiego planu. Kwiatek w Paulanerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwertasdf Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Wykałaczki... o smaku single malta http://www.daneson.com/collections/front-page/products/singlemalt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Nowy nabytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Wczoraj czyli 21 listopada przypadało tegoroczne Beaujolais nouveau czy ktoś z kolegów próbował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 Próbował. Większa kwasowość niż w zeszłym roku lub dwa lata temu. Przyjemny nos. Imho bardziej owocowy (czarne owoce) i trochę mniej ... dojrzałego twardego sera ( tak to odbieram ). W ustach zaskakująco mało gładkie. Ogólnie pozytywne wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 Powóz UPS zajechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 Woodhaven fajne wino stołowe, ale osobiście wolę Zinfandela od tego Chardonnay. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 "Kogucik" to moje ulubione białe wino. Zinfandela szczerze przyznam nie piłem, chociaż próbowałem jeszcze klasycznego Caberneta. Skoro polecasz to na pewno spróbuję przy najbliższej okazji, bo nie piłem w ogóle wina z tego szczepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 Zinfandela bardzo lubię, uważam szczep za mocno niedoceniony wśród opinii winiarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Próbował. Większa kwasowość niż w zeszłym roku lub dwa lata temu. Przyjemny nos. Imho bardziej owocowy (czarne owoce) i trochę mniej ... dojrzałego twardego sera ( tak to odbieram ). W ustach zaskakująco mało gładkie. Ogólnie pozytywne wrażenia W zasadzie bym się zgodził z opisem, z tym tylko że nie jest to jednak mój typ wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Lubię nasze rodzime trunki. Z własnego doświadczenia polecam zimową porą koszerną śliwowicę 72%. http://strykover.pl/slivovitz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chinczyk Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Polecam kawową tequile Patron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Jak widzę takie wynalazki... Paluch: Trudno wytrzymać człowieku tam ! Taką rudą wódę piją, na myszach ! Dyrman: To tam jeszcze bardziej garują jak u nas ?!!! Paluch: Uuuuu, bez porównania, kochany... taki malutki wypijesz, dwa dni nieprzytomny jesteś ! Dyrman: O rany boskie !!! Choć z drugiej strony czego to człowiek w życiu nie próbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loom Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Śliwowica super. Strykover daje radę w zimie:) Polecam też śliwowicę z Lelowa. Ja pijam, poza wódką i winem, koniak i coraz częściej zagłębiam się w świat single malt (ostatnio właściwie tylko to). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Ja zaś przypominam sobie (i to wcale nie przez mgłę) jak parę lat temu obdarowano mnie łącką, tą, co to "wzmacnia serce, krasi lica". Rzadko się zdarza, żebym się poddał w starciu z alkoholem (prędzej już mógłbym odejść na tarczy...), ale tym razem po prostu oddałem "do ludzi". Natomiast góralski bimber z Ochotnicy (przepraszam: w Ochotnicy) pamiętam jak najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 14 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2013 Lelowską i Strykovera Premium leją na kieliszki za przyzwoitę cenę w Samsonie na Starym Mieście w Wawie. Łąckiej nie tykam i szerokim łukiem omijam warszawskie wódki i zakąski, bo z jakością trunku i zagryzką zazwyczaj kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi