Ingvar Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Moje Berwicki 3561 również dotarły. Kosmetyki zgodne z tym co ustaliłem przez telefon, w pudełku była też ściereczka Tarrago. Rozmiar dobry chociaż czuję, że w jednym miejscu będą się musiały ociupinkę rozbić. Nawet przyszwa się schodzi. Zdjęcie w miarę wiernie oddaje kolor, jeśli będzie zapotrzebowanie, to mogę wrzucić jutro jakieś lepsze.Podepnę się pod kolegów: Wiltom, dzięki za inicjatywę i zaangażowanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drake29a Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 To ja muszę jutro zadzwonić chyba, bo nie wiem czy moje 3571 jadą z Hiszpanii, czy kurier lada dzień się zjawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klasycznebuty.pl Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Witam, Informuję, zgodnie z obietnicą o realizacji w dniu dzisiejszym kolejnych wysyłek. Powiadomienia z numerem do minitorowania wysłaliśmy sms-em. Jutro lub w środę oczekujemy na dostawę od producenta kolejnych zamówionych modeli, które wyślemy jak najszybciej. Pozdrawiam Dominika Klasycznebuty.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axel1964 Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Witam. W dniu dzisiejszym również do mnie dotarła przesyłka Krótko mówiąc - jestem bardzo zadowolony. Z góry przepraszam za jakość zdjęcia. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur S. Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Ja dziś otrzymałem swoje Berwicki 3010 w kolorze brązowym. Pasują idealnie (rozmiar zgodnie z propozycją sklepu), wyglądają świetnie, lepiej niż na zdjęciach. Od razu zamówiłem sobie już takie same buty w kolorze czarnym, bo jak porównuje je z innymi butami, które wydawały mi się ładne i dobre, Berwicki jednak wyglądają zdecydowanie najlepiej, nawet lepiej niż moje Church's, które wyjściowo są 4,5 krotnie droższe. Dla mnie Berwick 3010 to od teraz wzór oxfordów na moje stopy. Od jakiegoś czasu czytałem forum, zarejestrowałem się z uwagi na ten zakup grupowy i cieszę się, że się na to zdecydowałem. Same buty za 699 to moim zdaniem okazja, a tym razem w niższej cenie dostałem jeszcze prawidła cedrowe, dwa dobre kosmetyki (u mnie Tarrago i Saphir) i jeszcze jakąś szmatkę. Bardzo jestem zadowolony. Wiltom, dziękuję za zorganizowanie tego zakupu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 31 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Bardzo fajnie wyglądają a jeszcze lepiej się noszą moje po 3 kilku godzinnym uzytkowaniu dopasowaly sie i leza jak ulal Cieszę się, że jesteście zadowoleni z zakupów. DSC_0448.jpg Moje Berwicki 3561 również dotarły. Kosmetyki zgodne z tym co ustaliłem przez telefon, w pudełku była też ściereczka Tarrago. Rozmiar dobry chociaż czuję, że w jednym miejscu będą się musiały ociupinkę rozbić. Nawet przyszwa się schodzi. Zdjęcie w miarę wiernie oddaje kolor, jeśli będzie zapotrzebowanie, to mogę wrzucić jutro jakieś lepsze. Podepnę się pod kolegów: Wiltom, dzięki za inicjatywę i zaangażowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
primase Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Gordon&Bros Levet Stormwelted: Nie dzwoniłem do sklepu w sprawie butów, ale i tak zamiast zamawianych kosmetyków Famaco dostałem produkty Saphir oraz Tarrago, w tym pięknie pachnący krem Saphir. Naprawdę, mógłbym go wąchać godzinami. Była też ściereczka Tarrago. Ogółem buty raczej wygodne, skóra twarda oraz nierozchodzona i przez to uwierają w jednym miejscu. Poradzę z tym sobie po zakupie Shoe Stretchera od Tarrago. Oprócz tego obcierają kostkę (a raczej, z racji swojej twardości, wbijają się w nią) — mam nadzieję, że podpiętki rozwiążą ten problem. Podsumowując, z oferty sklepu pewnie jeszcze skorzystam, czy także z oferty marki — nie wiem. To moje drugie buty od Gordon&Bros i chyba przy następnym zakupie spróbuję czegoś innego. Wielkie brawa i podziękowania dla organizatora. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś w przyszłości uda się zorganizować podobną akcję, choć sądząc po napiętej atmosferze, jaka jeszcze do niedawna panowała w tym wątku, mam wątpliwości, czy do tego dojdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 31 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Pożyjemy zobaczymy. Na ten moment nie mam planuję kolejnej akcji. Polecam Berwicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heinz Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Jest naprawdę zachwycony kolorem tych butów. Zdjęcie niestety nie oddaje ich urody - dziękuje Wiltom za ogarnięcie całej akcji! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 31 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Też mam takie to prawda piękna koloru tych butów nie oddaje zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Do mnie dziś przyszły czarne monki Berwick'a.Nie uwierzycie, ale zdjęcia nie oddają ich koloru EDIT zmniejszyłem rozmiar zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 ? Z tapatalk'a wrzucam fotkę nie wiem jak to komputerze wyświetla. Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Panele i wykładzina/ręcznik/kocyk zacne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 31 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 @michau, @wiltom - może przeglądacie forum na 100 calach, fajnie ale są tacy co mają mniejsze ekrany też wrzucam przez taptalka następnym razem zmienię rozdzielczość zdjęcia przed załadowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
primase Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Raczej każde zdjęcie jest dzisiaj większe niż, powiedzmy 600x800 więc nie ma znaczenia z czego się wrzuca, będzie za duże. Mając na myśli jeszcze kogoś oprócz siebie warto je zmniejszyć. Sorry. W dobie ekranów o wysokiej i bardzo wysokiej rozdzielczości wrzucanie mikroskopijnych, niewyraźnych zdjęć mija się z celem. A nawet wrzucając powiedzmy trzy zdjęcia o rozdzielczości 800x600 to jest już 1800 punktów w pionie. Reasumując, forum nie potrzebuje obrazków w niskiej rozdzielczości, tylko miniatur otwierających się w pełnym rozmiarze po kliknięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 A to te zdjęcia są jakoś specjalnie duże? Może to kwestia przeglądarki, ale mi dopasowują się do przestrzeni roboczej (mam 27 calowy monitor). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Zawsze myślałem, że to zależne od rozdzielczości, a nie rozmiaru matrycy/ekranu ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 A to nie przypadkiem kwestia przeglądarki/ustawień? U mnie w rozdzielczości 1366 x 768, pod Chrome zdjęcia same skalują się (zmniejszają) do rozmiaru strony/okna przeglądarki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 A to nie przypadkiem kwestia przeglądarki/ustawień? U mnie w rozdzielczości 1366 x 768, pod Chrome zdjęcia same skalują się (zmniejszają) do rozmiaru strony/okna przeglądarki. Tak powinno być, przynajmniej na nowszych wersjach przeglądarek. Tym niemniej bywa różnie. Zmniejszyłem rozmiar zdjęcia w swoim poście. Swoją drogą to ciekawe doświadczenie, że wrzucając zdjęcie bezpośrednio z tapatalk'a, trzeba pamiętać o zmniejszeniu zdjęcia manualnie w telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Michale, ekstra które to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Michale, ekstra które to ? Dziękuję, http://www.sklep.klasycznebuty.pl/430,berwick-3565-sicalf-red.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nefrix Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Dzięki tej akcji kupiłem swoje pierwsze buty goodyear welted Berwick 4170 Country Calf Tan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Fajne 'wieśniaczki' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Fajne 'wieśniaczki' Cielaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi