Skocz do zawartości

Zaprezentuj swój zakup- [zakupy grupowe klasycznebuty.pl -marzec 2015] Part 3

lupin

Rekomendowane odpowiedzi

post-4522-0-77542600-1427741990_thumb.jp

Moje Berwicki 3561 również dotarły. Kosmetyki zgodne z tym co ustaliłem przez telefon, w pudełku była też ściereczka Tarrago. Rozmiar dobry chociaż czuję, że w jednym miejscu będą się musiały ociupinkę rozbić. Nawet przyszwa się schodzi. 
Zdjęcie w miarę wiernie oddaje kolor, jeśli będzie zapotrzebowanie, to mogę wrzucić jutro jakieś lepsze.

Podepnę się pod kolegów: Wiltom, dzięki za inicjatywę i zaangażowanie.

• Oceniam pozytywnie 2

Witam,

Informuję,  zgodnie z obietnicą o realizacji  w dniu dzisiejszym kolejnych wysyłek. Powiadomienia z numerem do minitorowania wysłaliśmy sms-em. Jutro lub w środę oczekujemy na dostawę od producenta kolejnych zamówionych modeli, które wyślemy jak najszybciej.

Pozdrawiam

Dominika

Klasycznebuty.pl

• Oceniam pozytywnie 1

Ja dziś otrzymałem swoje Berwicki 3010 w kolorze brązowym. Pasują idealnie (rozmiar zgodnie z propozycją sklepu), wyglądają świetnie, lepiej niż na zdjęciach. Od razu zamówiłem sobie już takie same buty w kolorze czarnym, bo jak porównuje je z innymi butami, które wydawały mi się ładne i dobre, Berwicki jednak wyglądają zdecydowanie najlepiej, nawet lepiej niż moje Church's, które wyjściowo są 4,5 krotnie droższe. Dla mnie Berwick 3010 to od teraz wzór oxfordów na moje stopy.

Od jakiegoś czasu czytałem forum, zarejestrowałem się z uwagi na ten zakup grupowy i cieszę się, że się na to zdecydowałem. Same buty za 699 to moim zdaniem okazja, a tym razem w niższej cenie dostałem jeszcze prawidła cedrowe, dwa dobre kosmetyki (u mnie Tarrago i Saphir) i jeszcze jakąś szmatkę. Bardzo jestem zadowolony.

Wiltom, dziękuję za zorganizowanie tego zakupu.

• Oceniam pozytywnie 1

Bardzo fajnie wyglądają a jeszcze lepiej się noszą :) moje po 3 kilku godzinnym uzytkowaniu dopasowaly sie i leza jak ulal :)

Cieszę się, że jesteście zadowoleni z zakupów.

attachicon.gifDSC_0448.jpg

Moje Berwicki 3561 również dotarły. Kosmetyki zgodne z tym co ustaliłem przez telefon, w pudełku była też ściereczka Tarrago. Rozmiar dobry chociaż czuję, że w jednym miejscu będą się musiały ociupinkę rozbić. Nawet przyszwa się schodzi.

Zdjęcie w miarę wiernie oddaje kolor, jeśli będzie zapotrzebowanie, to mogę wrzucić jutro jakieś lepsze.

Podepnę się pod kolegów: Wiltom, dzięki za inicjatywę i zaangażowanie.

Gordon&Bros Levet Stormwelted:

post-6117-0-68199000-1427812977_thumb.jp

post-6117-0-64085800-1427812994_thumb.jp

post-6117-0-86228900-1427813012_thumb.jp

Nie dzwoniłem do sklepu w sprawie butów, ale i tak zamiast zamawianych kosmetyków Famaco dostałem produkty Saphir oraz Tarrago, w tym pięknie pachnący krem Saphir. Naprawdę, mógłbym go wąchać godzinami.  :-o Była też ściereczka Tarrago.

Ogółem buty raczej wygodne, skóra twarda oraz nierozchodzona i przez to uwierają w jednym miejscu. Poradzę z tym sobie po zakupie Shoe Stretchera od Tarrago. Oprócz tego obcierają kostkę (a raczej, z racji swojej twardości, wbijają się w nią) — mam nadzieję, że podpiętki rozwiążą ten problem.

Podsumowując, z oferty sklepu pewnie jeszcze skorzystam, czy także z oferty marki — nie wiem. To moje drugie buty od Gordon&Bros i chyba przy następnym zakupie spróbuję czegoś innego. Wielkie brawa i podziękowania dla organizatora. :-P Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś w przyszłości uda się zorganizować podobną akcję, choć sądząc po napiętej atmosferze, jaka jeszcze do niedawna panowała w tym wątku, mam wątpliwości, czy do tego dojdzie.

• Oceniam pozytywnie 1

Raczej każde zdjęcie jest dzisiaj większe niż, powiedzmy 600x800 więc nie ma znaczenia z czego się wrzuca, będzie za duże. Mając na myśli jeszcze kogoś oprócz siebie warto je zmniejszyć. Sorry.

W dobie ekranów o wysokiej i bardzo wysokiej rozdzielczości wrzucanie mikroskopijnych, niewyraźnych zdjęć mija się z celem. A nawet wrzucając powiedzmy trzy zdjęcia o rozdzielczości 800x600 to jest już 1800 punktów w pionie. Reasumując, forum nie potrzebuje obrazków w niskiej rozdzielczości, tylko miniatur otwierających się w pełnym rozmiarze po kliknięciu. :-)

A to nie przypadkiem kwestia przeglądarki/ustawień?

U mnie w rozdzielczości 1366 x 768, pod Chrome zdjęcia same skalują się (zmniejszają) do rozmiaru strony/okna przeglądarki.

Tak powinno być, przynajmniej na nowszych wersjach przeglądarek.

Tym niemniej bywa różnie. Zmniejszyłem rozmiar zdjęcia w swoim poście.

Swoją drogą to ciekawe doświadczenie, że wrzucając zdjęcie bezpośrednio z tapatalk'a, trzeba pamiętać o zmniejszeniu zdjęcia manualnie w telefonie.